نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 211 از 589 نخستنخست ... 111161201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221261311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,101 تا 2,110 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    قربانت مانی اردر از زمان صدور ۶ ماه اعتبار دارد .

اعتبار کلی مانی اردر ممکن است 6 ماه و شاید هم بیشتر باشد ولی تا آنجایی که همه متفق القول بودند و براساس روالی که پیش از این وجود داشت (یعنی نیاز به حدود دو ماه برای رسیدن و بررسی اولیه پرونده که در صورت تایید باید مانی اوردرها را نقد می کردند) مانی اوردر برای فدرال نباید بیش از یک ماه از تاریخ صدورش در زمان ارسال گذشته باشد. البته این محدودیت برای کبک نبود ولی فدرال قطعا داشت.

این هم بخشی از مطلب موجود در سایت یکی از تهیه کنندگان مانی اوردر که عینا تقدیم می شود:

درباره مانی اوردر هاییکه باید در وجه فدرال پرداخت گردد، در سایت سفارت کانادا در سوریه در این صفحه و قسمت
    Paying in Canadian Dollars
    به صراحت نوشته شده:
    They must be presented for payment within three months of the issue date. Older certified instruments will be returned.
    بنابر این دوستان گرامی دقت داشته باشند که مانی اوردر های فدرال خود را ظرف ۳ ماه بایستی به سفارت ارسال دارند.

همیشه خندان باشید

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط am9 نمایش پست ها
    اعتبار کلی مانی اردر ممکن است 6 ماه و شاید هم بیشتر باشد ولی تا آنجایی که همه متفق القول بودند و براساس روالی که پیش از این وجود داشت (یعنی نیاز به حدود دو ماه برای رسیدن و بررسی اولیه پرونده که در صورت تایید باید مانی اوردرها را نقد می کردند) مانی اوردر برای فدرال نباید بیش از یک ماه از تاریخ صدورش در زمان ارسال گذشته باشد. البته این محدودیت برای کبک نبود ولی فدرال قطعا داشت.

این هم بخشی از مطلب موجود در سایت یکی از تهیه کنندگان مانی اوردر که عینا تقدیم می شود:

درباره مانی اوردر هاییکه باید در وجه فدرال پرداخت گردد، در سایت سفارت کانادا در سوریه در این صفحه و قسمت
    Paying in Canadian Dollars
    به صراحت نوشته شده:
    They must be presented for payment within three months of the issue date. Older certified instruments will be returned.
    بنابر این دوستان گرامی دقت داشته باشند که مانی اوردر های فدرال خود را ظرف ۳ ماه بایستی به سفارت ارسال دارند.

همیشه خندان باشید
    باز خوبه شد سه ماه . ولی همون شش ماه اعتبار داره و بهر حال مانی اردر باید اعتبار داشته باشه واسه فرستادن و نقد شدن
    too much love will kill you

خب... خدا رو شکر وکیل ما مدارک و نامه‌های تکمیلی رو تائید کرد و الان بهمون خبر داد که از TNT‌خواسته بیاد مدارک رو از تورنتو ببره ورشو
    دیگه باقیش اول با خداست و دوم با آفیسر محترم!
    both fingers crossed!!

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza36 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من دارم پرونده خواهرم رو تکمیل می کنم که انشا الله تا ظرفیت ها اعلام شد بفرستم ولی خواستم با شما مشورتی کرده باشم ممکنه مبلغ پراسسینگ فی تغییر کنه پس از الان نمیشه مانی اوردر گرفت - ریسک هست و با توجه به اینکه گرفتن مانی اوردر هم هزینه زیادی داره و هم زمان بره باز اگر الان می تونستم که مبلغ پراسسینگ فی تغییر نمی کنه الان میشه سفارش داد ولی همین هم نمی دونیم ... اگر کردیت کارت برادرم تو امریکا رو بزارم اشگالی داره . تا جایی که میدونم بعضی از بچه ها با کردیت کارت به مشگل بر خوردند میخوام بدونم چه نوع مشگلاتی غیر از نداشتن شارژ تو کردیت کارت. خوب این برادرم هست و من مرتبا می تونم مطمئن شم که مبلغ کافی رو تو کریت کارتش داره ... دیگه چه مشگلی می تونه پیش بیاد ....
    مرسی دوستان
    سلام شما میتوانید پراسسینگ فی ولندیینگ فی را در زمان شروع توسط ویزا یا مستر کارت از هر جای دنیا پرداخت کنید بهتره اگر مشکل مالی ندارید لندینگ فی را هم پرداخت کنید که بعدا" دچار زحمت برای تهیه مانی اردر (در اواخر کار) نشوید------- من برای برادرم از طریق بانک پارسیان (سال قبل ) ویزا کارت تهیه کردم و با همون هم پرداخت هزینه ها انجام شد و مشکلی هم پیش نیامد آمریکا که جای خود دارد

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza36 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من دارم پرونده خواهرم رو تکمیل می کنم که انشا الله تا ظرفیت ها اعلام شد بفرستم ولی خواستم با شما مشورتی کرده باشم ممکنه مبلغ پراسسینگ فی تغییر کنه پس از الان نمیشه مانی اوردر گرفت - ریسک هست و با توجه به اینکه گرفتن مانی اوردر هم هزینه زیادی داره و هم زمان بره باز اگر الان می تونستم که مبلغ پراسسینگ فی تغییر نمی کنه الان میشه سفارش داد ولی همین هم نمی دونیم ... اگر کردیت کارت برادرم تو امریکا رو بزارم اشگالی داره . تا جایی که میدونم بعضی از بچه ها با کردیت کارت به مشگل بر خوردند میخوام بدونم چه نوع مشگلاتی غیر از نداشتن شارژ تو کردیت کارت. خوب این برادرم هست و من مرتبا می تونم مطمئن شم که مبلغ کافی رو تو کریت کارتش داره ... دیگه چه مشگلی می تونه پیش بیاد ....
    مرسی دوستان
    حتما" از کارت برادرتان استقاده کنید سه اشکال ممکن است در مورد کارت اعتباری رخ بدهد 1- مفقود شده کارت و درخواست کارت مجدد 2- بد بودن اعتبار صاحب کارت که موجب عدم پرداخت میشود3-پر شدن سقف اعتبار پرداخت کارت ---- درضمن اگر لندینگ فی را پرداختید ولی به دلیلی پرونده اتان رد شد عینا" پولتان را پس میدهند

Senior Member mehran23 آواتار ها

يه خبر. تو سايت يكي از فعالين مهاجرت كانادا ( پ ك ) خوندم كه مشكل ارسال پاسپورت به ورشو حل شده و آقايون ورشو به جمع بندي رسيدن. روشم ارسال تصوير پاسپورت به ورشو با فكس يا ايميل و مراجعه حضوري به آنكارا واسه الصاق ويزا. فكر كنم سه شنبه آينده اينجا خبراي خوبي داشته باشيم و از اين سوت و كوري دراد. آمين

Banned
    رشته و دانشگاه

سلام طبق آخرین ایمیلی که پسر عمویم به سفارت کانادا در ورشو زده بود ظاهرا" قرار بر این شده که پس از ارسال کپی پاسپورتها و مدارک لازم (آپدیتهای درخواستی) ویزا در ورشو صادر به آنکارا فرستاده میشود و متقاضی در آنکارا ویزا میگیرد وای که ترکها چقدر خوشحالند چون مسافرتهای اجباری ما به آنکارا ارز خوبی به کشورشان وارد میکند به این ترتیب بزن بریم آنکارا

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan_sh نمایش پست ها
    سلام
    من یک ماه پیش درخواست کیپس کرده بودم و الان جوابش اومد
    آخرین رکورد از پرونده 29 تایی من در تاریخ 28 مارچ بوده که در دبیرخانه آنکارا ثبت شده و بعد از اون سکوت
    سلام به چه روشی درخواست کیپش کردید

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط try hard نمایش پست ها
    منم همین فکر رو می کنم که تا مشخص شدن وضعیت 38 تایی ها اتفاقی نمی افته برای ماها که منتظر اینپراسس شدن و مدیکالیم.

آخرین مدیکال گروه 500 تایی برای 1 می بوده. تو سایت ک. پ هم خبری نبود برای این گروه.

این حدس و برداشت منه که از رو جدول میاد. فکر می کنم بررسی مدارک با توجه به تاریخ رسید مدارک در سیدنی بوده. آخرین مدیکالی mehrdad57 در تاریخ 29 سپتامبر مدارکش رسیده
    فکر می کنم مدارکی که تا انتهای سپتامبر رسیده رو تعیین وضعیت کردند. یه سری پرونده که ورشو هستند و پرونده های آنکارا بعد از مشخص شدن وضعیت 38 تایی ها مورد بررسی قرار می گیرند.
    برای یکی از دوستان 500 تائی ما درخواست پاسپورت از آنکارا آمده

Banned
    رشته و دانشگاه

رشته دوستمان معماری بوده ازش گواهی بانک فرمهای آپدیت شده را خواستند

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)