سلام دوستان، توی جدول یک صفحه درست کردم برای طبقه بندی دانشگاه ها و sort کردن آن بر حسب تعداد اقدام کننده ها. ممنون میشم تو تکمیلش کمک کنین.
فدرال- 38 رشته- کد رشته 9212 - ارسال مدارک به سیدنی 5 مارس 2010 - فایل نامبر اول 10 مه 2010- فایل نامبر دوم 26 سپتامبر - آغاز پراسس 23 فوریه 2012- مدیکال ۳ مارس ۲۰۱۴ - انجام مدیکال ۱۸ مارس - ارسال updateها ۱۶ آوریل و رسیدن به ورشو ۲۲ آوریل ۲۰۱۴
Many of life’s failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up. Thomas Edison
خواهش می کنم اگر اینجا قصدتون راهنمایی هست صفحات مربوط به سفارت آنکارا با دقت بیشتری بخونید. در بخش FAQ مخصوص کسانی که از ایران می خوان مدارکشون رو بفرستن به وضوح این جمله قید شده:
Copy of your passport (biodata page and used pages of your current and previous passport). DO NOT include your original passport
بنابراین خیلی لازم هست که شما کپی ویزاهایی که توی پاسپورتتون هست را همراه صفحه اول بفرستید. در چک لیست تهران ویزاهای مربوط به 5 سال پیش خواسته شده بود که فکر می کنم راهنمای خوبی باشه برای افرادی که سفر خارج از کشور زیاد داشتند. در مورد سکیوریتی چک هم ببینید اسمش روش هست اگر من و شما بدونیم در این مرحله چه کارهایی انجام می شه که دیگه سکیوریتی چک به حساب نمی آد...
داشتن روادید از کشورهای دیگه باعث افزایش شانس توی گرفتن ویزای کشورهای دیگه هست. پس اگر دارید بذارین حتما. البته بعضی کشورها روی ویزای کشورهایی مثل لبنان، عراق ، جدیدا سوریه و ... حساس هستند. ولی باز تصمیم با خودتونه.
سلام به همه.
برای پر کردن فرم 1294، دانشگاه من در نامه پذیرش زمان پایان تحصیل رو ننوشته. طول مدت تحصیل رو 12 تا 24 ماه زده. حالا من اگه شروع تحصیلم رو 5 سپتامبر 2012 اعلام کرده، درسته که برای پایانش بنویسم: 5 سپتامبر 2014؟
فدرال- 38 رشته- کد رشته 9212 - ارسال مدارک به سیدنی 5 مارس 2010 - فایل نامبر اول 10 مه 2010- فایل نامبر دوم 26 سپتامبر - آغاز پراسس 23 فوریه 2012- مدیکال ۳ مارس ۲۰۱۴ - انجام مدیکال ۱۸ مارس - ارسال updateها ۱۶ آوریل و رسیدن به ورشو ۲۲ آوریل ۲۰۱۴
Many of life’s failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up. Thomas Edison
درود بر همگی
من دوروبره تیر ماه فارغ التحصیل میشم، اما چون سال پیش واسه کنفرانس رفته بودم ترکیه پاسپورت دارم اما اجازه خروج نه، از اونجاییکه معافیت تحصیلی رو نظام وظیفه بعد از فارغ التحصیلی صادر می کنه اگه الان کپی همین پاسپورتم رو واسه درخواست ویزای تحصیلی بفرستم آنکارا مشکلی پیش میاد؟ با توجه به اینکه در راهنمای ارائه درخواست روادید تهران این جمله اومده که: "لطفا اطمینان حاصل کنید که طبق مقررات دولت ایران، گذرنامه شما جهت خروج از ایران دارای اعتبار لازم و کافی باشد"
دوستان یه سوالی دارم. تو چک لیست برای پاسپورت دو تا گزینه هست. یکیش نوشته که اصل پاسپورت برای صدور ویزا فرستاده شده و گزینه دیگه در مورد کپی پاس هست و نوشته که برای کسایی که ویزا لازم ندارند و فقط study permit می خوان. حالا ما که جز هیچکدوم نیستیم کدوم رو باید تیک بزنیم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)