صفحه 197 از 1547 نخستنخست ... 971471871881891901911921931941951961971981992002012022032042052062072472976971197 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,961 تا 1,970 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط mohakbari نمایش پست ها
    1- با کپی هم میشه کارا رو انجام داد اگه اصلشو ندارید چون سفارت از دانشگاه استعلام میکنه.
    2- نمیدونم. خیلی فنیه!
    با حجاب مشکلی نیست تو سایت راهنمای عکس هست به نام photoscopcs-e بگردید.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط adelaeed نمایش پست ها
    نخیر آقا عکس داره
    ویزاهای کانادا هیچ کدوم عکس ندارند. لطفن اطلاعات نادرست ندید. عکس رو برای پرونده لازم دارند.

Member
    رشته و دانشگاه
    9212

سلام دوستان، توی جدول یک صفحه درست کردم برای طبقه بندی دانشگاه ها و sort کردن آن بر حسب تعداد اقدام کننده ها. ممنون میشم تو تکمیلش کمک کنین.
    فدرال- 38 رشته- کد رشته 9212 - ارسال مدارک به سیدنی 5 مارس 2010 - فایل نامبر اول 10 مه 2010- فایل نامبر دوم 26 سپتامبر - آغاز پراسس 23 فوریه 2012- مدیکال ۳ مارس ۲۰۱۴ - انجام مدیکال ۱۸ مارس - ارسال updateها ۱۶ آوریل و رسیدن به ورشو ۲۲ آوریل ۲۰۱۴

Many of life’s failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up. Thomas Edison

نقل قول نوشته اصلی توسط challenge نمایش پست ها
    در تکمیل پاسخ دوستمون varesh90 باید بگم که این کپی ویزاهای قبلی و مهر ورود و خروج مربوطمیشه به زمانی که سفارت تهران فعال بود. یعنی در واقع توی چک لیست سفارت تهران اومده. ولی توی چک لیست سفارت آنکارا فقط گفته که فتوکپی صفحه‌ی مشخصات پاسپرت رو میخواد. هرچند گذاشتن ویزاهای قبلی هم میتونه مفید باشه (چون تا چند سال پیش یکی از دلایل رد ویزا نداشتن سابقه‌ی سفر خارجی قبلی بود) و هم میتونه مضر باشه (چون ممکنه در مرحله‌ی چک امنیتی برن تمام ویزاهاتون رو بررسی کنن ببینن توی هر کشور چیکار میکردید که این خودش باعث طولانی شدن پروسه‌ی چک امنیتی میشه)، لیکن الآن که نه در چک لیست آنکارا و نه در وبسایت سفارت کانادا در آنکارا چیزی در مورد فتوکپی ویزاهای قبلی گفته نشده، گمان نمیکنم نگذاشتن این جزو مدارک مشکلی ایجاد بکنه! یعنی اگر شما چک لیست سفارت آنکارا رو موقع تحویل مدارک بدید (نه چک لیست سفارت تهران را)، در این صورت هیچ دلیلی وجود نداره که کپی ویزاهای قبلیتون رو هم ضمیمه کنید.

این مبحث مشابه موارد دیگری است که در چک لیست سفارت ایران وجود دارد (مثل مدارک تحصیلی) ولی در چک لیست سفارت آنکارا وجود ندارد. در نتیجه، در نهایت تصمیم با خود شماست که که کپی ویزاهای قبلی رو در پرونده بگذارید یا نه!
    خواهش می کنم اگر اینجا قصدتون راهنمایی هست صفحات مربوط به سفارت آنکارا با دقت بیشتری بخونید. در بخش FAQ مخصوص کسانی که از ایران می خوان مدارکشون رو بفرستن به وضوح این جمله قید شده:
    Copy of your passport (biodata page and used pages of your current and previous passport). DO NOT include your original passport

بنابراین خیلی لازم هست که شما کپی ویزاهایی که توی پاسپورتتون هست را همراه صفحه اول بفرستید. در چک لیست تهران ویزاهای مربوط به 5 سال پیش خواسته شده بود که فکر می کنم راهنمای خوبی باشه برای افرادی که سفر خارج از کشور زیاد داشتند. در مورد سکیوریتی چک هم ببینید اسمش روش هست اگر من و شما بدونیم در این مرحله چه کارهایی انجام می شه که دیگه سکیوریتی چک به حساب نمی آد...

داشتن روادید از کشورهای دیگه باعث افزایش شانس توی گرفتن ویزای کشورهای دیگه هست. پس اگر دارید بذارین حتما. البته بعضی کشورها روی ویزای کشورهایی مثل لبنان، عراق ، جدیدا سوریه و ... حساس هستند. ولی باز تصمیم با خودتونه.

سلام به همه.
    برای پر کردن فرم 1294، دانشگاه من در نامه پذیرش زمان پایان تحصیل رو ننوشته. طول مدت تحصیل رو 12 تا 24 ماه زده. حالا من اگه شروع تحصیلم رو 5 سپتامبر 2012 اعلام کرده، درسته که برای پایانش بنویسم: 5 سپتامبر 2014؟

Member
    رشته و دانشگاه
    9212

نقل قول نوشته اصلی توسط MJahan نمایش پست ها
    سلام دوستان، توی جدول یک صفحه درست کردم برای طبقه بندی دانشگاه ها و sort کردن آن بر حسب تعداد اقدام کننده ها. ممنون میشم تو تکمیلش کمک کنین.
    دوستمون turaj1 خیلی زحمت کشیدن جدول رو شکیل تر کردن. دوستان ممنون میشم اگه خودتون اسم کاربریتون رو تو جدول، زیر دانشگاهی که قبول شدید وارد کنید. با تشکر.
    فدرال- 38 رشته- کد رشته 9212 - ارسال مدارک به سیدنی 5 مارس 2010 - فایل نامبر اول 10 مه 2010- فایل نامبر دوم 26 سپتامبر - آغاز پراسس 23 فوریه 2012- مدیکال ۳ مارس ۲۰۱۴ - انجام مدیکال ۱۸ مارس - ارسال updateها ۱۶ آوریل و رسیدن به ورشو ۲۲ آوریل ۲۰۱۴

Many of life’s failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up. Thomas Edison

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط cehw نمایش پست ها
    سلام به همه.
    برای پر کردن فرم 1294، دانشگاه من در نامه پذیرش زمان پایان تحصیل رو ننوشته. طول مدت تحصیل رو 12 تا 24 ماه زده. حالا من اگه شروع تحصیلم رو 5 سپتامبر 2012 اعلام کرده، درسته که برای پایانش بنویسم: 5 سپتامبر 2014؟
    سلام دوست عزیز. درسته. زیاد نگرانش نباشید چون ویزا آفیسر خودش می دونه که طول مدت تحصیل دقیقا چقدره و نهایتا ویزایی که به شما می دن تاریخ اعتبارش تا زمانی هست که آفیسر بر اساس اطلاعات خودش و نامه پذیرش شما درنظر گرفته. موفق باشید.

Junior Member

درود بر همگی
    من دوروبره تیر ماه فارغ التحصیل میشم، اما چون سال پیش واسه کنفرانس رفته بودم ترکیه پاسپورت دارم اما اجازه خروج نه، از اونجاییکه معافیت تحصیلی رو نظام وظیفه بعد از فارغ التحصیلی صادر می کنه اگه الان کپی همین پاسپورتم رو واسه درخواست ویزای تحصیلی بفرستم آنکارا مشکلی پیش میاد؟ با توجه به اینکه در راهنمای ارائه درخواست روادید تهران این جمله اومده که: "لطفا اطمینان حاصل کنید که طبق مقررات دولت ایران، گذرنامه شما جهت خروج از ایران دارای اعتبار لازم و کافی باشد"

Junior Member

دوستان یه سوالی دارم. تو چک لیست برای پاسپورت دو تا گزینه هست. یکیش نوشته که اصل پاسپورت برای صدور ویزا فرستاده شده و گزینه دیگه در مورد کپی پاس هست و نوشته که برای کسایی که ویزا لازم ندارند و فقط study permit می خوان. حالا ما که جز هیچکدوم نیستیم کدوم رو باید تیک بزنیم؟