دوستان، کسی میدونه این کانادا تا حالا درخواست ویزای دانشجویی کسی رو به خاطر "مشکل امنیتی" رد کرده؟!
نترسید بابا من تروریست نیستمولی این استرالیا 10 ماهه ویزای ما رو نمیده میگه در حال سکیوریتی چک هستید!؟!
من از دوستان ندیدم کسی در مورد سکیوریتی چک کانادا توضیح داده باشه. فقط یکی از دوستان گفته بود بعد از اینکه چکهای اولیهی پرونده در ترکیه انجام شد، پرونده رو واسهی سکیوریتی چک میفرستند اوتاوا! میخواستم ببینم این موضوع حقیقت داره؟ اگه اینطوریه،چه چیزایی رو توی مرحلهی سکیوریتی چک بررسی میکنن. تا اونجایی که من توی فرمهای سفارت دیدم، هیچ سوالی در مورد موضوع تز و اینها نشده بود. بنابراین به نظر میرسه کانادا روی این مسائل حساس نیست! میخواستم ببینم از دوستان کسی هست که کانادا به موضوع زش یا به رشتهی تحصیلیش گیر داده باشه و ریجکتش کرده باشه؟
ببینید، کسی نمیدونه که دقیقا توی سکیوریتی چک چیکار میکنن. ولی اصل مطلب اینه که هر اطلاعاتی دربارۀ شما و فک و فامیل نزدیکتون پیدا کنن توی سیستم هاشون میزارن روی میز و کاملا بررسی میکنن.
هدفش هم این هست که مطمئن بشن حضور شما در اون کشور خطرآفرین نیست. یکیش تروریست بودنه. یکیش در ارتباط بودن با اطلاعات مهم و حساس یک کشوره. مثلا کسانی که شغل های دولتی حساس دارن. یا توی سپاه به هر عنوان کار میکردن. به هر دلیل زندانی بودن مثلا. و اینطور چیزا.
Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow
از اینکه دوستان قسمت دانشگاه جدول رو پر میکنن ممنونم. دوستمون turaj1 خیلی زحمت کشیدن جدول رو شکیل تر کردن. از دوستان دیگه هم ممنون میشم اگه خودتون اسم کاربریتون رو تو جدول، زیر دانشگاهی که قبول شدید به همراه رشتتون و ترم قبولی وارد کنید. با تشکر.
اینم جالبه که کارمندهایی که داره استخدام میکنه از جمله شرایطشون اینه که باید به زبان فارسی تسلط داشته باشند، یعنی احتمالا برای قسمتی از سفارت که کارای ماهارو انجام میدن نیرو میخوان و در ضمن ددلاینشم 30 می هست،هر چه زمان میگذره احتمالا روند بررسی پرونده های ماها سریعتر میشه، فعلا که دارن 4 تا receptionist و 2 تا program assistant استخدام میکنن.
فدرال- 38 رشته- کد رشته 9212 - ارسال مدارک به سیدنی 5 مارس 2010 - فایل نامبر اول 10 مه 2010- فایل نامبر دوم 26 سپتامبر - آغاز پراسس 23 فوریه 2012- مدیکال ۳ مارس ۲۰۱۴ - انجام مدیکال ۱۸ مارس - ارسال updateها ۱۶ آوریل و رسیدن به ورشو ۲۲ آوریل ۲۰۱۴
Many of life’s failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up. Thomas Edison
سلام به همه
میخواستم ببینم راهی هست که بشه فهمید افرادی که این روزا دارن پاس ریکوئست میشن کی درخواست داده بودن؟ ایا تاپیک/جدول خاصی برای این موضوع وجود داره؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)