صفحه 209 از 1547 نخستنخست ... 1091591992002012022032042052062072082092102112122132142152162172182192593097091209 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,081 تا 2,090 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط turaj1 نمایش پست ها
    کاربر vigitemon راست میگن، فقط بهتره به سفارت این مورد را توضیح بدین، چون امکان داره ویزا تون اعتبارش کم شه! (یعنی از زمان صدور ویزا تا روز انقضا پاسپورت)
    بهتره بچه ها هم در مورد اعتبار ویزا نظر بدن.
    ممنون از راهنمایی ...فکر نمیکنم این موضوع به اعتبار ویزا ربطی داشته باشه ... فقط من شنیده بودم دوستانی که پاس ریکوست شدن و اعتبار پاسشون کمتر از ٦ ماه بوده سفارت ازشون خاسته که پاس جدید بگیرن واسه همین منم در خواست پاس جدید کردم ...

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering

بچه ها من نامه Acceptam تازه رسیده تهران با پست Purolator کانادا. من trackesh که کردم فهمیدم انگار آدرسم یه اشکالی داره. آخه نوشته . Address correction is required via Tehran . راستش شماره واحد رو یادم رفته بود بزنم. کسی این جا شماره ای آدرسی چیزی از این پست Purolator داره یا این که می دونه من چه جوری باید آدرس رو درست کنم.؟؟؟؟

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

نقل قول نوشته اصلی توسط newid نمایش پست ها
    دوستان خواهشا یکی cost of living دانشگاه کبک رو اینجا بذاره هر چی می گردم تو سایتش پیدا نمی کنم. خدا خیرتون بده.
    بستگی داره کدوم یکی از 10 تا شعبه دانشگاه کبک رو مد نظر داشته باشی... مسلما زندگی تویه مونترال یه مقدار گرون تره... برای من که ابی تیبی هست مثلا اینطوریه: بین 300 تا 450 دلار خونه+ 250 تا 350 دلار خورد و خوراک+از صفر تا 200 دلار هم متفرقه! یعنی یک چیزی بین از مینیمم 550 دلار تا 1000 دلار برای یک شهر کوچیک متغیره! چه برسه برای شهرهای بزرگتر. من فکر میکنم تویه منترال برای یک زندگی دانشجویی بخور نمیر در حد 800 دلار کم کم نیاز باشه. بهتره از کسایی که تویه اون دانشگاه و شهر خاص الان هستن و شرایط مشابه خودت دارن بپرسی... ولی خود سفارت گفته که برای کانادا کلا باید بتونی سوای شهریه سالی کم کم ده هزار دلار برای زندگیت داشته باشی که میشه حول حوش همون 800-900 دلار در ماه... این متوسطه ... برای بعضی شهرها و سلیقه ها خیلی کمتر هم درمیاد و برای بعضی شهرها و بعضی سلیقه ها و جیب ها خیلی بیشتر! من خودم تویه فرمم اینطوری زد: سالی 5000 تا برای خونه، سالی 7200 تا شهریه، سالی هم 6000 تا متفرقه! یعنی ماهی به ترتیب 400 و خورده ای، 600 و 500 دلار! دیگه متفرقه رو یه خورده بالا گرفتم که حرفی نباشه ولی خرج ها خیلی کمتر در عمل! بعدشم دیگه وقتی مشغول پروژه ات بشی اصلا وقت نمیکنی بری پولاتو خرج کنی...
    موفق باشی...
    • Eternal vigilance is the price of liberty!

نقل قول نوشته اصلی توسط vigitemon نمایش پست ها
    کپی مدرکتون رو هم داده بودید؟
    اره اما کپی برابر اصل رو هم پس دادن. مدرک من فارسی نبود و ترجمه هم نداشت.

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

Currency: Canadian Dollar U.S. dollar Euro --------------------------------------------- Argentine peso Australian dollar Bahamian dollar Brazilian real CFA Franc CFP Franc Chilean peso Chinese renminbi Croatian kuna Colombian peso Czech. Republic koruna Danish krone East Caribbean dollar Fiji dollar Ghanaian cedi Honduran lempira Hong Kong dollar Hungarian forint Icelandic krona Indian rupee Indonesian rupiah Israeli new shekel Japanese yen Malaysian ringgit Mexican peso Moroccan dirham Myanmar (Burma) kyat New Zealand dollar Norwegian krone Pakistan rupee Panamanian balboa Peruvian new sol Philippine peso Polish zloty Russian rouble Singapore dollar Slovak koruna South African rand South Korean won Sri Lankan rupee Swedish krona Swiss franc Taiwanese new dollar Thai baht Trinidad and Tobago dollar Tunisian dinar UK Pound sterling Venezuelan bolivar

Items
    Canadian Dollar
    Program 1
    Total per year
    $ 17,938
    Tuition/Program Fees
    $ 6,204
    Compulsary Fees
    $ 999
    Books/Supplies
    $ 991
    Education Costs for one year
    $ 8,194
    Cost of Living/Shelter
    $ 3,936
    Groceries
    $ 2,532
    Miscellaneous
    $ 2,964
    Local Public Transport
    $ 312
    Living Costs for one year
    $ 9,744
    • Eternal vigilance is the price of liberty!

با تشکر از آقا بهمن بابت پاسخ کاملی که به سوالم دادن.

من یه سوال داشتم در مورد پاسپورت. من مهر ردی تو پاسم برای در خواست ویزای فرانسه دارم. یعنی مهر زدن ویزا نزدن که خودش میشه مهر ردی. از چند تا از با تجربه های فروم پرسیدم نظرات کمی متفاوت بود. میخواستم بدونم
    1- باید کپی تمام صفحات پاسپورت رو بذاریم تو مدارک. تو فرم ها نوشته USED PAGES برای 5 سال قبل. میشه یکی اینو توضیح بده که یعنی چی صفحات ویزا دار یا همه صفحات دارای مهر.
    2- کلا باید در مورد رد شدنم توضیح بدم یا نه
    3- اگه بخوام توضیح بدم تو کدوم قسمته study plan یا cover letter
    واقعا ممنون میشم که نظراتتون رو بنویسین.

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط parisa_karimi نمایش پست ها
    بچه ها من نامه Acceptam تازه رسیده تهران با پست Purolator کانادا. من trackesh که کردم فهمیدم انگار آدرسم یه اشکالی داره. آخه نوشته . Address correction is required via Tehran . راستش شماره واحد رو یادم رفته بود بزنم. کسی این جا شماره ای آدرسی چیزی از این پست Purolator داره یا این که می دونه من چه جوری باید آدرس رو درست کنم.؟؟؟؟
    از طریق همون سایتی که ترک میکنید، احتمالا میشه اطلاعات تماسشون رو پیدا کرد.
    یه نکته ای به نظرم میرسه اینکه خیلی از این سیستم های پستی، وقتی بسته به داخل مرز ایران میرسه، تحویل پست داخلی ایران میدن و خودشون deliver نمیکنن. ببینید این چه حالتیه.
    برای من با یه نوع پست فرستاده بودن که هنوزم بعد از 2 ماه نرسیده! بعد گفتن این میره دست پست داخلی خودتون و از اونجا باید پیگیر باشید که من پیگیری نکردم و خواهش کردم با DHL بفرستن.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط parisa_karimi نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط minoo.shahriar نمایش پست ها
    ...یه نکته ای به نظرم میرسه اینکه خیلی از این سیستم های پستی، وقتی بسته به داخل مرز ایران میرسه، تحویل پست داخلی ایران میدن و خودشون deliver نمیکنن. ببینید این چه حالتیه.
    برای من با یه نوع پست فرستاده بودن که هنوزم بعد از 2 ماه نرسیده! بعد گفتن این میره دست پست داخلی خودتون و از اونجا باید پیگیر باشید که من پیگیری نکردم و خواهش کردم با DHL بفرستن.
    برای من هم یک بار نامه پذیرش رو با پست purolator فرستاده بودند. در ایران این شرکت نمایندگی نداره. وقتی بسته رسید ایران از دفتر aramex با من تماس گرفتند که آیا هستی تا بسته رو بیاریم دم خونه؟ پیشنهاد می کنم فردا با آرامکس تماس بگیرید و چک کنید که چنین نامه ای براتون اومده؟ اگر نیومده بود از طریق وبسایت purolator باهاشون تماس بگیرید و بپرسید بسته شما به کدام شرکت در ایران تحویل داده شده. اگه نتیجش رو هم بعدا در همین جا بزارید خیلی خوبه (برای آیندگان ). موفق باشید

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط newid نمایش پست ها
    با تشکر از آقا بهمن بابت پاسخ کاملی که به سوالم دادن.

من یه سوال داشتم در مورد پاسپورت. من مهر ردی تو پاسم برای در خواست ویزای فرانسه دارم. یعنی مهر زدن ویزا نزدن که خودش میشه مهر ردی. از چند تا از با تجربه های فروم پرسیدم نظرات کمی متفاوت بود. میخواستم بدونم
    1- باید کپی تمام صفحات پاسپورت رو بذاریم تو مدارک. تو فرم ها نوشته USED PAGES برای 5 سال قبل. میشه یکی اینو توضیح بده که یعنی چی صفحات ویزا دار یا همه صفحات دارای مهر.
    2- کلا باید در مورد رد شدنم توضیح بدم یا نه
    3- اگه بخوام توضیح بدم تو کدوم قسمته study plan یا cover letter
    واقعا ممنون میشم که نظراتتون رو بنویسین.
    1) همه صفحات دارای مهر.
    2) "باید"ی وجود نداره ولی شاید بد نباشه یه توضیح مختصری بدبد
    3) جای خاصی براش وجود نداره اما شاید بد نباشه در همون برگ کپی در یک خط بنویسید مثلا: I had applied for a short stay visa to attentd X conference

ApplyAbroad Champion

"پیام مدیریت"

با سلام و احترام

کاربران گرامی، فعلاً 165 پست به دلایل زیر حذف شدند:

• ارسال پست فاقد اطلاعات مفید و یا کلی
    • مکالمه شخصی
    • تکراری
    • نامرتبط با عنوان موضوع
    • تاکید

خواهشمند است از ارسال چنین ارسال هایی جداً خودداری نمایید و در صورت امکان اینگونه ارسال ها را گزارش نمایید تا رسیدگی شود.

ممنون از همکاریتون
    لطفا پست نامرتبط و خلاف مقررات را گزارش فرمایید.