آخه وقتی میشه با کپی هم اقدام کرد چه دلیلی داره آدم اینقدر هزینه کنه آخه؟؟؟!!!! اینجوری که شما میگین کسی این پستو ببینه فکر میکنه باید حتما اصلشو داشته باشه. هیچ احتیاجی به اصلش نیست. خود سایت نوشته که با کپی هم میشه اقدام کرد. میشه به مسئول آموزش بگین براتون اسکنشو ایمیل کنه و شما همونو پرینت کنین.
سلام خدمت دوستان عزیزم و از استرسی که با سوالاتتون تولید می کنید واقعاً کمال تشکر رو دارم
من چند نقیصه به شرح زیر دارم اگه ممکنه لطفاً به من بگید که آیا ویزا می گیرم یا نه تا شاید دیگه کابوس نبینم:
اول؛ من 60 ملیون سپرده خودم و 280 ملیون سپرده ساپورترم رو که خواهرم هست سابمیت کردم در حالیکه خواهرم تو همون بانکی کار میکنه که مدارک رو صادر کرده و علاوه بر این از ترس دیر شدن ارسال مدارک اصلاً با استادم راجع به فاند حرفی نزدم و بنابر این نامۀ فاند هم ندارم.
دوم؛ پذیرش من کاندیشنال هست که مدرک دوره کارشناسیم رو تا آگوست بهشون برسونم اما به خاطر اینکه دانشگاه گفته بود با همین اقدام کنم همین نامه رو فرستادم و چون سفارتم نخواسته بود مدرک کارشناسی رو نذاشتم و فقط مدرک ارشدم داخل مدارک هست.
حالا خواهش می کنم صادقانه به من بگید که آیا ویزا بهم میدن یا خیر؟؟؟ ممنونم
سلام
ببینید این که به شما ویزا میدنند با نه رو فقط خدا میدونه و آفیسری که پرونده شما دستشهواین در مورد همه ما صدق میکنه. اما با وجود اینکه شما نامه فاند ندارید ولی میزان موجودی خودتون و ساپورترتون خوبه، بعید از این نظر مشکل پیدا کنید. در مورد مدرک هم در بدترین شرایط سفارت نقص مدرک براتون میزنه و ازتون میخواد مدرک کارشناسی براشون بفرستید. در هر صورت بعیده این موارد باعث ریجکت شدن شما بشه.
بچه ها ببخشید کسی ایمیل دفتر آنکارا رو داره ؟
من به اون ایمیل که خود سفارت داده ایمیل زدم جوب نگرفتم ..
ممکنه اگه کسی از دفتر آنکارا ایمیلی داره بگه ؟
ممنون
وقتی پذیرشتون مشروط به ارائه مدرک کارشناسی هست به این معنی هست که باید مدرک کارشناسی رو برای سفارت میفرستادید، چه مشکل رو با دانشگاه حل کرده باشید و چه نکرده باشید، وقتی نفرستادید نقص میخورید. میتونستید نامه پذیرش جدید بگیرید ولی حالا که با نامه پذیرش مشروط اقدام کردید احتمال زیاد سفارت نقص میزنه.به هر حال مسئله مهمی نیست. نگران نباشید
وضعیت شما شبیه خیلی از بچه هاست و نگرانیتون بی مورد. من حدود یک سال که این فروم رو دنبال می کنم و مهمترین دلایل ریجکتی به نظرم ایناست:
۱. گپ تحصیلی
۲. داشتن پرونده ی مهاجرتی مخصوصا اگر متاهل باشید. البته تو سایت خود مهاجرت نوشته که داشتن پرونده ی مهاجرتی لزوما دلیلی برای ریجکت شدن ویزای دانشجویی نیست ولی در عمل میبینیم که یکی از دلایل ریجکت شدن اینه.منطقیم هست، وقتی ویزای دانشجویی تقاضا می کنی یعنی ادعا می کنی که برمیگردی. حالا وقتی فایل مهاجرتی داری یعنی میخوای بری بمونی. حالا در این شرایط بالاخره می خوای بمونی یا برگردی؟! (پیدا کنید پرتقال فروش را! :پی) این شرایط پارادوکسیکال میتونه (نمیگم حتما) باعث ریجکت شدن تقاضای شما باشه.
*** البته دلیل نمیشه هرکی وضعیت بالا رو داره ریجکت بشه ها!!!
ایمیل جواب نمیدن مگه اینکه یه موضوع اورژانسی باشه.
البته سعیتو حتما بکن. یا جواب میدن یا نمیدن دیگه.
ankara-visa@international.gc.ca
علاقه مندی ها (Bookmarks)