صفحه 210 از 1547 نخستنخست ... 1101602002012022032042052062072082092102112122132142152162172182192202603107101210 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,091 تا 2,100 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط varesh90 نمایش پست ها
    برای من هم یک بار نامه پذیرش رو با پست purolator فرستاده بودند. در ایران این شرکت نمایندگی نداره. وقتی بسته رسید ایران از دفتر aramex با من تماس گرفتند که آیا هستی تا بسته رو بیاریم دم خونه؟ پیشنهاد می کنم فردا با آرامکس تماس بگیرید و چک کنید که چنین نامه ای براتون اومده؟ اگر نیومده بود از طریق وبسایت purolator باهاشون تماس بگیرید و بپرسید بسته شما به کدام شرکت در ایران تحویل داده شده. اگه نتیجش رو هم بعدا در همین جا بزارید خیلی خوبه (برای آیندگان ). موفق باشید
    امروز از شركت aramex با من هم تماس گرفتن آدرس درست رو گرفتن قراره امروز بيارن دم در خونه. مثل اين كه نماينده پست Purolator تو ايران Aramexهستش. شماره تماس شركت آرامكس هم اينه: 02189720000 مي ذارم واسه آيندگان. باشد كه مفيد واقع شود. با تشكر از همگي

نقل قول نوشته اصلی توسط parisa_karimi نمایش پست ها
    امروز از شركت aramex با من هم تماس گرفتن آدرس درست رو گرفتن قراره امروز بيارن دم در خونه. مثل اين كه نماينده پست Purolator تو ايران Aramexهستش. شماره تماس شركت آرامكس هم اينه: 02189720000 مي ذارم واسه آيندگان. باشد كه مفيد واقع شود. با تشكر از همگي
    بچه ها يك راه ديگه براي اينكه پذيرش به موقع به دستتون برسه اينه كه اينجا پولشو بديد به پست نامه رو واستون از دانشگاه پيك آپ كنن.
    من هين كارو كردم 6 روزه ادميشن رسيد دستم .
    هزينش شد 120000تومان.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shabnam12 نمایش پست ها
    بچه ها يك راه ديگه براي اينكه پذيرش به موقع به دستتون برسه اينه كه اينجا پولشو بديد به پست نامه رو واستون از دانشگاه پيك آپ كنن.
    من هين كارو كردم 6 روزه ادميشن رسيد دستم .
    هزينش شد 120000تومان.
    آخه وقتی میشه با کپی هم اقدام کرد چه دلیلی داره آدم اینقدر هزینه کنه آخه؟؟؟!!!! اینجوری که شما میگین کسی این پستو ببینه فکر میکنه باید حتما اصلشو داشته باشه. هیچ احتیاجی به اصلش نیست. خود سایت نوشته که با کپی هم میشه اقدام کرد. میشه به مسئول آموزش بگین براتون اسکنشو ایمیل کنه و شما همونو پرینت کنین.

سلام خدمت دوستان عزیزم و از استرسی که با سوالاتتون تولید می کنید واقعاً کمال تشکر رو دارم
    من چند نقیصه به شرح زیر دارم اگه ممکنه لطفاً به من بگید که آیا ویزا می گیرم یا نه تا شاید دیگه کابوس نبینم:
    اول؛ من 60 ملیون سپرده خودم و 280 ملیون سپرده ساپورترم رو که خواهرم هست سابمیت کردم در حالیکه خواهرم تو همون بانکی کار میکنه که مدارک رو صادر کرده و علاوه بر این از ترس دیر شدن ارسال مدارک اصلاً با استادم راجع به فاند حرفی نزدم و بنابر این نامۀ فاند هم ندارم.
    دوم؛ پذیرش من کاندیشنال هست که مدرک دوره کارشناسیم رو تا آگوست بهشون برسونم اما به خاطر اینکه دانشگاه گفته بود با همین اقدام کنم همین نامه رو فرستادم و چون سفارتم نخواسته بود مدرک کارشناسی رو نذاشتم و فقط مدرک ارشدم داخل مدارک هست.
    حالا خواهش می کنم صادقانه به من بگید که آیا ویزا بهم میدن یا خیر؟؟؟ ممنونم

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط handsome11184 نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان عزیزم و از استرسی که با سوالاتتون تولید می کنید واقعاً کمال تشکر رو دارم
    من چند نقیصه به شرح زیر دارم اگه ممکنه لطفاً به من بگید که آیا ویزا می گیرم یا نه تا شاید دیگه کابوس نبینم:
    اول؛ من 60 ملیون سپرده خودم و 280 ملیون سپرده ساپورترم رو که خواهرم هست سابمیت کردم در حالیکه خواهرم تو همون بانکی کار میکنه که مدارک رو صادر کرده و علاوه بر این از ترس دیر شدن ارسال مدارک اصلاً با استادم راجع به فاند حرفی نزدم و بنابر این نامۀ فاند هم ندارم.
    دوم؛ پذیرش من کاندیشنال هست که مدرک دوره کارشناسیم رو تا آگوست بهشون برسونم اما به خاطر اینکه دانشگاه گفته بود با همین اقدام کنم همین نامه رو فرستادم و چون سفارتم نخواسته بود مدرک کارشناسی رو نذاشتم و فقط مدرک ارشدم داخل مدارک هست.

سلام
    ببینید این که به شما ویزا میدنند با نه رو فقط خدا میدونه و آفیسری که پرونده شما دستشه واین در مورد همه ما صدق میکنه. اما با وجود اینکه شما نامه فاند ندارید ولی میزان موجودی خودتون و ساپورترتون خوبه، بعید از این نظر مشکل پیدا کنید. در مورد مدرک هم در بدترین شرایط سفارت نقص مدرک براتون میزنه و ازتون میخواد مدرک کارشناسی براشون بفرستید. در هر صورت بعیده این موارد باعث ریجکت شدن شما بشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط setareh21 نمایش پست ها
    سلام
    ببینید این که به شما ویزا میدنند با نه رو فقط خدا میدونه و آفیسری که پرونده شما دستشه واین در مورد همه ما صدق میکنه. اما با وجود اینکه شما نامه فاند ندارید ولی میزان موجودی خودتون و ساپورترتون خوبه، بعید از این نظر مشکل پیدا کنید. در مورد مدرک هم در بدترین شرایط سفارت نقص مدرک براتون میزنه و ازتون میخواد مدرک کارشناسی براشون بفرستید. در هر صورت بعیده این موارد باعث ریجکت شدن شما بشه.
    مرسی از جواب دلگرم کنندتون، اما مدرک کارشناسی جزو مدارک لازم نبوده که کسر مدرک بدن. من این مدرک رو به دانشگاه دادم و قبلاً هم تلفنی حل کردم اما خوب به هر حال نامه پذیرشم کاندیشناله.

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

بچه ها ببخشید کسی ایمیل دفتر آنکارا رو داره ؟
    من به اون ایمیل که خود سفارت داده ایمیل زدم جوب نگرفتم ..
    ممکنه اگه کسی از دفتر آنکارا ایمیلی داره بگه ؟
    ممنون

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

مرسی از جواب دلگرم کنندتون، اما مدرک کارشناسی جزو مدارک لازم نبوده که کسر مدرک بدن. من این مدرک رو به دانشگاه دادم و قبلاً هم تلفنی حل کردم اما خوب به هر حال نامه پذیرشم کاندیشناله.
    وقتی پذیرشتون مشروط به ارائه مدرک کارشناسی هست به این معنی هست که باید مدرک کارشناسی رو برای سفارت میفرستادید، چه مشکل رو با دانشگاه حل کرده باشید و چه نکرده باشید، وقتی نفرستادید نقص میخورید. میتونستید نامه پذیرش جدید بگیرید ولی حالا که با نامه پذیرش مشروط اقدام کردید احتمال زیاد سفارت نقص میزنه.به هر حال مسئله مهمی نیست. نگران نباشید

Member ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    SFU

وضعیت شما شبیه خیلی از بچه هاست و نگرانیتون بی مورد. من حدود یک سال که این فروم رو دنبال می کنم و مهمترین دلایل ریجکتی به نظرم ایناست:

۱. گپ تحصیلی
    ۲. داشتن پرونده ی مهاجرتی مخصوصا اگر متاهل باشید. البته تو سایت خود مهاجرت نوشته که داشتن پرونده ی مهاجرتی لزوما دلیلی برای ریجکت شدن ویزای دانشجویی نیست ولی در عمل میبینیم که یکی از دلایل ریجکت شدن اینه.منطقیم هست، وقتی ویزای دانشجویی تقاضا می کنی یعنی ادعا می کنی که برمیگردی. حالا وقتی فایل مهاجرتی داری یعنی میخوای بری بمونی. حالا در این شرایط بالاخره می خوای بمونی یا برگردی؟! (پیدا کنید پرتقال فروش را!‌ :پی) این شرایط پارادوکسیکال میتونه (نمیگم حتما) باعث ریجکت شدن تقاضای شما باشه.

*** البته دلیل نمیشه هرکی وضعیت بالا رو داره ریجکت بشه ها!!!

Member ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    SFU

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    بچه ها ببخشید کسی ایمیل دفتر آنکارا رو داره ؟
    من به اون ایمیل که خود سفارت داده ایمیل زدم جوب نگرفتم ..
    ممکنه اگه کسی از دفتر آنکارا ایمیلی داره بگه ؟
    ممنون
    ایمیل جواب نمیدن مگه اینکه یه موضوع اورژانسی باشه.

البته سعیتو حتما بکن. یا جواب میدن یا نمیدن دیگه.
    ankara-visa@international.gc.ca