صفحه 211 از 1547 نخستنخست ... 1111612012022032042052062072082092102112122132142152162172182192202212613117111211 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,101 تا 2,110 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

سلام دوستان عزیز
    1. میشه لطفا بگید چنذ سال گپ محسوب میشه؟ من مارچ 2008 فارغ التحصیل شدم، دسامبر 2008 رفتم انگلیس زبان خوندم، سپتامبر 2011 برگشتم و برای سپتامبر 2012 پذیرش دکتری دارم از کانادا. الان این چند سال گپ حساب میشه؟
    2. ساپورتر حتما باید اقوام درجه یک باشه یا کسی که با آدم نسبتی نداره را هم میشه به عنوان ساپورتر معرفی کرد؟

ApplyAbroad Editor
    turaj1 آواتار ها

1. من که موردی نمیبینم، اتفاقا به خاطر اینکه بعد از اتمام دوره از انگلیس که برگشته اید، به نفع شماست.
    2. ساپورتر لازم نیست ختما اقوام درجه 1 باشه، مثلا یه شرکت هم میتونه شما را ساپورت کنه، ولی بهتره که از والدین بگیرین.

نقل قول نوشته اصلی توسط syegane نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    1. میشه لطفا بگید چنذ سال گپ محسوب میشه؟ من مارچ 2008 فارغ التحصیل شدم، دسامبر 2008 رفتم انگلیس زبان خوندم، سپتامبر 2011 برگشتم و برای سپتامبر 2012 پذیرش دکتری دارم از کانادا. الان این چند سال گپ حساب میشه؟
    2. ساپورتر حتما باید اقوام درجه یک باشه یا کسی که با آدم نسبتی نداره را هم میشه به عنوان ساپورتر معرفی کرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    آخه وقتی میشه با کپی هم اقدام کرد چه دلیلی داره آدم اینقدر هزینه کنه آخه؟؟؟!!!! اینجوری که شما میگین کسی این پستو ببینه فکر میکنه باید حتما اصلشو داشته باشه. هیچ احتیاجی به اصلش نیست. خود سایت نوشته که با کپی هم میشه اقدام کرد. میشه به مسئول آموزش بگین براتون اسکنشو ایمیل کنه و شما همونو پرینت کنین.
    Yes you are right .but one of my friends was asked for the original admission in the last stage of her visa process last september so I didnt want to take any risk.of course it is not a MUST for everyone.Good Luck

به من پذیرش مشروط دادن بابت مدزک ارشدم اگه من اصل مدرک رو به سفارت بدم وبگم که برای دانشگاهم مبفرستم برام دردسر نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa_aut نمایش پست ها
    به من پذیرش مشروط دادن بابت مدزک ارشدم اگه من اصل مدرک رو به سفارت بدم وبگم که برای دانشگاهم مبفرستم برام دردسر نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه شما باد مدرکتونو ترجمه رسمیشو بذارید با یه نامه کاور لتر (اگر میخواین) و توضیح بدین که مدرکتون الان آماده شده. اصل مدرک رو اصلا نذارید. فقط ترجمه رسمیشو که بهش یه کپی برابر با اصل اتچ شده.
    ویرایش توسط shibaak : May 28th, 2012 در ساعت 11:29 PM

در مورد گپ تحصیلی من 2009 درسم تموم شد در این چند سال کار کردم و چند تا مقاله دادم و ثبت اختراع داشتم بازم گپ محسوب می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

در مورد گپ تحصیلی من 2009 درسم تموم شد در این چند سال کار کردم و چند تا مقاله دادم و ثبت اختراع داشتم بازم گپ محسوب می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه. گپ منظور خیلی بیشتر از ایناست. تازه بیشتر مربوط به کسانیه که هیچ کار علمی هم در این مدت نداشتن. شما که تا اختراع هم رفتین...!!!!!!!!!!!

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

شما سه سال گپ داشتید، من هم فارغ التحصیل 2009 هستم از این جهت میگم که نگران نباشید. سفارت از افرادی مثل ما که بیشتر از دو سال از تاریخ فارغ التحصیلیشون میگذره میخواد که رزومه ارائه بدند که مشخص باشه در طی این مدت به چه کاری مشغول بودند، ارائه مقاله و گواهی سابقه کار در زمینه تخصصی میتونه خیلی مفید باشه. باید آفیسر متقاعد بشه که شما انگیزه تحصیلی برای رفتن به کانادا دارید. معمولا گپ برای افرادی که وقفه تحصیلی طولانی مدت دارند مثلا 9-10 سال مشکل ساز میشه حتی اگر سابقه کار مرتبط داشته باشند.

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    نه شما باد مدرکتونو ترجمه رسمیشو بذارید با یه نامه کاور لتر (اگر میخواین) و توضیح بدین که مدرکتون الان آماده شده. اصل مدرک رو اصلا نذارید. فقط ترجمه رسمیشو که بهش یه کپی برابر با اصل اتچ شده.
    من الان فهمیدم که پذیرشم مشروط هست. تهیه مدرکم با ترجمه دست کم 10 روز طول می کشه!!!!!!!!!! به نظرتون دیر میشه تا اون موقع؟ یا بدون اون هم اقدام کنم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

من الان فهمیدم که پذیرشم مشروط هست. تهیه مدرکم با ترجمه دست کم 10 روز طول می کشه!!!!!!!!!! به نظرتون دیر میشه تا اون موقع؟ یا بدون اون هم اقدام کنم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگر بدون مدرک اقدام کنید نقص میخورید و تا دوباره بخوایند اون و پست کنید و برسه آنکارا و بررسی بشه همون 10 روز طول میکشه، بهتره مدارک و بدون نقص بفرستید. البته اگر 10 روزه میتونید مدرک و بگیرید چون ترجمش که کاره دو ساعته!