خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی
درضمن اونایی که برای پیگیری به من قبلا پیغام داده بودن و یا الان دارن پیغام میدن در جریان باشید که اون خانومی که پاس ها رو تحویل میگیره اصلا جلوش هیچ کامپیوتری نیست که بخواد بگه پرونده در چه وضعیتیه.
خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی
این خیلی خبر بدیه که پرونده ها هنوز دست اون ها نیست! من دو روز پیش اصل admission letter جدیدمو که قرار بود برای تهران بفرستم همراه ایمیل سفارت تهران براشون فرستادم. اگه پروندم اون جا نباشه شاید گمش کنن![]()
من فکر می کردم با پست دیپلماتیک می فرستند و دیگه بعد از نزدیک یه ماه حتمن همه پرونده ها اونجان... اگه با قاطر هم فرستاده بودن تا الان باید میرسید.
ببین دوست من اشتباه از خود تو بوده. اولا تا نقص مدرک نخوری نباید هیچ چیزی رو برای سفارت با پست بفرستی و خودشونم گفتن که اینکار هیچ فایده ای نداره. در ثانی اونا گفتن اصل پذیرش هیچ نیازی نیست. تو اگه همون پذیرش قبلیت بوده که اصلا احتیاجی به فرستادن اصلش نبوده اگرم پذیرشت عوض شده بوده باید اول از همه این قضیه رو با ایمیل مطرح میکردی ببینی چه جوابی میگیری بعد اگه جواب میدادن مدارک دیگه میفرستادی.
ببینید قسمت زمانبر ویزا همون بررسی مدارک بود که می فرستادن اوتاوا و فکر می کنم اون کار رو هم الکترونیکی انجام می دادند بنابراین الان هم مدارک رو بررسی می کنند وقتی اتاوا جواب داد می مونه نظر افیسر که اون قسمتش خیلی زمانبر نیست و بیشتر از یکی دو هفته طول نمی کشه تا اون موقع هم مدارک فیزیکی می رسه دستشون
کسی هست که پروندشو در اوایل ماه مارچ داده باشه برای ویزای دانشجویی و پاس ریکوئست شده باشه از آنکارا ؟
اگه خبری هست یه آمار به ما هم بدید لطفا
یکی از بچه های همین فروم بوده که 3 مارچ فرستاده بوده گویا. اینم لینکش.
علاقه مندی ها (Bookmarks)