نه آناهیتا جان
قرص خوردن بد نیست نگران نباش
بیشتر بیماریهای خاص مد نظرشون هست مثل سل برای همین عکس از ریه میگیرن
مثل هپاتیت hiv ,اینجور چیزا....و میخوان بدونن بیماریهای صعب العلاج که خرج میذاره رو دست دولت کانادا نداشته باشین
قرص تیروئید که چیز خاصی نیست فکر کنم تو دنیا خیلیا میخورن
سلام و تبریک به دوستانی که به تازگی مدیکالشون اومد....از ما به همراه مدیکال خواستن که فرم اسکجوال 3 را بفرستیم ولی من اینجا دیدم که از بیشتر دوستان فرم 1 را خواستن به نظرتون عجیب نیست ؟ آخه این فرم 3 بسیار مختصره و فقط اطلاعات متقاضی اصلی و شغلیشو میخواد...در ضمن با اتوجه به اینکه ما الان دو ساله بریتانیا زندگی می کنیم باید عدم سو پیشینه اینجا رو هم بفرستیم ؟ از ما نخواسته و توی فرم 3 هم جایی در مورد محل زندگی سوال نمیکنه که آفیسر متوجه بشه و اونم بخواد...
در ضمن چرا از یک سری بنک استیتمنت خواستن از یک سری نه؟
دریافت در سیدنی:4 مارچ 2009 فایل ارسال به دمشق از سیدنی: 21 مارچ2009 فایل نامبر دوم:12 اگوست 2009 انتقال به ورشو:1 دسامبر 2011 اینپراسس با تاریخ :9دسامبر2011 مدیکال: 21 می 2012 کپی پاس: 11 سپتامبر
ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا
حالا کی گفته تا پایان جون همه ماها رو می خوان ریجکت کنن!!!!!!! یا مثلا پندینگ کنن!!!!!!!!!!!
.
توی ایمیلها گفتن تا پایان جون پرونده 38 تایی ها تعیین تکلیف می شه، تعیین تکلیف یعنی اینکه یکجورایی مشخص می کنند کی ها رفتنی هستن و کی ها ریجکتی و بعدش رفتنی ها پروسشون (مدیکال و ویزا) ادامه روندشون رو خواهند داشت.
.
اون چیزی هم که وزیر گفته بود مبنی بر تغییرات بنیادی و اساسی در سیستم مهاجرت یکی دوساله که حرفش هست و من بعید می دونم تا چند ماه دیگه اجرا بشه و بنظر من بعد از متعادل شدن Backlog به دنبال اون خواهند رفت. در ضمن گمانه زنی ها و شواهد نشون می ده که احتمالا لیست 29 تایی ها reset میشه
.
در ضمن یواش یواش با اعلام نتایج بکگراند چک ها شاهد خبرهای بسیار خوبی برای تعداد قابل توجهی خواهیم بود
عزیزانی که زحمت به روزرسانی جدول را می کشند کاش جدول را بر اساس فایل نامبر اول مرتب می کردند اجرتان با افیسران ورشو
دوستان مدیکال ما همممممممممممممممممممممم اومد.
مواردی که خواسند.
1-اسکجول A
2-عدم سو پیشینه
3- گردش 6 ماهه
4- هزینه صدور برگه اقامت
قبلا به روز رسانی نداشتیم و شکایت هم نکردیم وکیل هم داشتیم
نمره ايلتس:6.5 فايل نامبر اول:06/04/2009 فايل نامبر دوم 27/06/2009 كد شغل:4121 ارسال به ورشو :1/12/2011 اينپراسس:12/12/2011 مديكال:28/05/2012 درخواست كپي پاس 05/09/2012 پاس ريكوئست 21/09/2201 بدون شكايت و داراي وكيل
علاقه مندی ها (Bookmarks)