صفحه 2666 از 5471 نخستنخست ... 16662166256626162656265726582659266026612662266326642665266626672668266926702671267226732674267526762716276631663666 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,651 تا 26,660 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط sara_arch نمایش پست ها
    واااااای منم همین کارو کردم اصلا نمی دونم چرا گفتم دکتر هم بهم گفت برو از دکترت نامه بگیر که مشکلی نیست و با قرص کنترل میشه آخرین آزمایشتم بیار من ضمیمه پرونده کنم
    شما پیش کدوم دکتر رفتین؟ به شما نگفت نامه بیارین؟
    من از شیراز هستم. دکتر توی فرم نوشته که چه قرصی میخورم بعدم بهش گفتم مشکلی ایجاد نمیکنه گفت نه مهم نیست. حالا نمیدونم چکار کنم از همه بیشتر از خودم ناراحتم.

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    کسری جان
    من ار صبح یک مشکلی دارم خواستم نگم تو فروم ولی الان که شما اینو گفتین منم میگم
    صبح که وارد ایکس شدم تعجب کردم چون همیشه کلمه contact us زیر آدرس که نوشته اگر تغییر ادرس دارین تماس بگیرین
    و contact us قسمت پایینش که گفته اگر میخواین این پرونده دیگه دیده نشه تماس بگیرید همیشه توی این چند سال آبی رنگ بود یعنی اینکه من هیچ وقت نرفته بودم توشتون اما امروز رنگش عوض شده دقیقا انگار یکی روشون کلیک کرده و رفته توشون
    من از صبح نگرانم و هر چی فکر مکینم نمیدونم چه کار کنم و دارم فکر میکنم ایا کسی فایل نامبر منو داره؟فقط به تنها کسی که دادم همین شرکتی هست که قراره کیپس رو بگیره همین
    آخه اطلاعات داخل ecase بدرد کسی نمیخوره ، احتمالاً مثل مورد من که مشکل سیستمی هست مال شما هم همونه.. بیخودی ذهنتون رو درگیر نکنید..

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط anahita2012 نمایش پست ها
    دوستان یکی جواب بده آیآ اینکهتوی مدیکال باشه که چه دارویی میخورید بد میشه؟

نه آناهیتا جان
    قرص خوردن بد نیست نگران نباش
    بیشتر بیماریهای خاص مد نظرشون هست مثل سل برای همین عکس از ریه میگیرن
    مثل هپاتیت hiv ,اینجور چیزا....و میخوان بدونن بیماریهای صعب العلاج که خرج میذاره رو دست دولت کانادا نداشته باشین
    قرص تیروئید که چیز خاصی نیست فکر کنم تو دنیا خیلیا میخورن
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

سلام و تبریک به دوستانی که به تازگی مدیکالشون اومد....از ما به همراه مدیکال خواستن که فرم اسکجوال 3 را بفرستیم ولی من اینجا دیدم که از بیشتر دوستان فرم 1 را خواستن به نظرتون عجیب نیست ؟ آخه این فرم 3 بسیار مختصره و فقط اطلاعات متقاضی اصلی و شغلیشو میخواد...در ضمن با اتوجه به اینکه ما الان دو ساله بریتانیا زندگی می کنیم باید عدم سو پیشینه اینجا رو هم بفرستیم ؟ از ما نخواسته و توی فرم 3 هم جایی در مورد محل زندگی سوال نمیکنه که آفیسر متوجه بشه و اونم بخواد...
    در ضمن چرا از یک سری بنک استیتمنت خواستن از یک سری نه؟
    دریافت در سیدنی:4 مارچ 2009 فایل ارسال به دمشق از سیدنی: 21 مارچ2009 فایل نامبر دوم:12 اگوست 2009 انتقال به ورشو:1 دسامبر 2011 اینپراسس با تاریخ :9دسامبر2011 مدیکال: 21 می 2012 کپی پاس: 11 سپتامبر

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemistry, University of Manitoba

دوستان یکی جواب بده آیآ اینکهتوی مدیکال باشه که چه دارویی میخورید بد میشه؟
    دوست عزیز فقط مواردی که سلامت عمومی کانادا را به خطر میندازه و نیز مواردی که هزینه درمانش از سرانه در مان در کانادا بالاتره مشکل ایجاد میکنه. هیچ مقوقع از راست گفتن پشیمون نشید که بهترین کار راستگویی است. چیزی که ما برای به دست آوردنش داریم از این مملکت میریم.
    ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا

نقل قول نوشته اصلی توسط ald نمایش پست ها
    سلام دوستان

با توجه به جدول 38 تایی ها که فقط 15 درصد از کیس ها (مدیکال یا دی سی) در طی 2-3 ماه اخیر تعیین تکلیف شدن و با توجه به اینکه 1 ماه بیشتر از تاریخ اعلام شده قبلی بیشتر باقی نمونده, 85 درصد باقی مونده باید معجزه ای براشون اتفاق بیوفته که فایلشون به سرانجام برسه.

NB: نظر شخصی! امیدوارم که اشتباه باشه
    حالا کی گفته تا پایان جون همه ماها رو می خوان ریجکت کنن!!!!!!! یا مثلا پندینگ کنن!!!!!!!!!!!
    .
    توی ایمیلها گفتن تا پایان جون پرونده 38 تایی ها تعیین تکلیف می شه، تعیین تکلیف یعنی اینکه یکجورایی مشخص می کنند کی ها رفتنی هستن و کی ها ریجکتی و بعدش رفتنی ها پروسشون (مدیکال و ویزا) ادامه روندشون رو خواهند داشت.
    .
    اون چیزی هم که وزیر گفته بود مبنی بر تغییرات بنیادی و اساسی در سیستم مهاجرت یکی دوساله که حرفش هست و من بعید می دونم تا چند ماه دیگه اجرا بشه و بنظر من بعد از متعادل شدن Backlog به دنبال اون خواهند رفت. در ضمن گمانه زنی ها و شواهد نشون می ده که احتمالا لیست 29 تایی ها reset میشه
    .
    در ضمن یواش یواش با اعلام نتایج بکگراند چک ها شاهد خبرهای بسیار خوبی برای تعداد قابل توجهی خواهیم بود

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    حالا کی گفته تا پایان جون همه ماها رو می خوان ریجکت کنن!!!!!!! یا مثلا پندینگ کنن!!!!!!!!!!!
    .
    توی ایمیلها گفتن تا پایان جون پرونده 38 تایی ها تعیین تکلیف می شه، تعیین تکلیف یعنی اینکه یکجورایی مشخص می کنند کی ها رفتنی هستن و کی ها ریجکتی و بعدش رفتنی ها پروسشون (مدیکال و ویزا) ادامه روندشون رو خواهند داشت.
    .
    اون چیزی هم که وزیر گفته بود مبنی بر تغییرات بنیادی و اساسی در سیستم مهاجرت یکی دوساله که حرفش هست و من بعید می دونم تا چند ماه دیگه اجرا بشه و بنظر من بعد از متعادل شدن Backlog به دنبال اون خواهند رفت. در ضمن گمانه زنی ها و شواهد نشون می ده که احتمالا لیست 29 تایی ها reset میشه
    .
    در ضمن یواش یواش با اعلام نتایج بکگراند چک ها شاهد خبرهای بسیار خوبی برای تعداد قابل توجهی خواهیم بود
    منم منظورم همین بود! با دقت نخوندی

Junior Member

عزیزانی که زحمت به روزرسانی جدول را می کشند کاش جدول را بر اساس فایل نامبر اول مرتب می کردند اجرتان با افیسران ورشو

Junior Member

من از شیراز هستم. دکتر توی فرم نوشته که چه قرصی میخورم بعدم بهش گفتم مشکلی ایجاد نمیکنه گفت نه مهم نیست. حالا نمیدونم چکار کنم از همه بیشتر از خودم ناراحتم.
    منم روزای اول خیلی از دست خودم عصبانی بودم ولی نگران نباش دکتر ما هم گفت مشکلی نیست در ضمن یکی از دوستای من که همین مشکلو داشت و تو فرمای مدیکالش نوشته بودن ویزاشم گرفته و ماه دیگه میره پس مشکلی نیست

Junior Member reza.s آواتار ها

دوستان مدیکال ما همممممممممممممممممممممم اومد.
    مواردی که خواسند.
    1-اسکجول A
    2-عدم سو پیشینه
    3- گردش 6 ماهه
    4- هزینه صدور برگه اقامت
    قبلا به روز رسانی نداشتیم و شکایت هم نکردیم وکیل هم داشتیم
    نمره ايلتس:6.5 فايل نامبر اول:06/04/2009 فايل نامبر دوم 27/06/2009 كد شغل:4121 ارسال به ورشو :1/12/2011 اينپراسس:12/12/2011 مديكال:28/05/2012 درخواست كپي پاس 05/09/2012 پاس ريكوئست 21/09/2201 بدون شكايت و داراي وكيل

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)