صفحه 142 از 974 نخستنخست ... 4292132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152192242642 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,411 تا 1,420 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط hoomank نمایش پست ها
    سهیل جان ببین فردا می تونی یه آمار بگیری که پروسه بررسی پرونده ها چقدر طول می کشه؟ کمتر می شه؟ بیشتر می شه؟ مرسی
    من درک می کنم که همتون نگران هستید و کلی هم سوال دارید ولی اصلا سیستمشون اینجوری نیست که از این سوالها جواب بدن. ایشالله اگه قسمت شد خودتون اومدید منظور منو میفهمید.
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

درضمن اونایی که برای پیگیری به من قبلا پیغام داده بودن و یا الان دارن پیغام میدن در جریان باشید که اون خانومی که پاس ها رو تحویل میگیره اصلا جلوش هیچ کامپیوتری نیست که بخواد بگه پرونده در چه وضعیتیه.
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil136 نمایش پست ها
    مشکل اینجاست که من که اصل دانشنامه ام رو فرستادم برای سفارت و بهم پس ندادن باید چیکار کنم. سفارت تهران میگه همه مدارک رفته برای آنکارا و آنکارا هم میگه ما مدرکی دستمون نیست!
    حالا فکر کنم همه چیز فردا مشخص میشه و من نتیجه اش رو به شما میگم.
    توی اون نامه ای هم که سفارت همراه مدارک داده بود نوشته بود که ''درخواست ویزای شما به سفارت کانادا در آنکارای ترکیه منتقل شده است''. حرفی از ارسال مدارک به آنکارا نیستش.

Member
    رشته و دانشگاه
    EE, UT

حتی این رو هم نمیشه فهمید که آیا پرونده بچه های سپتامبر رو شروع کردن به بررسی یا نه؟ مرسی از پیگیری هایی که میکنی سهیل جان.
    نقل قول نوشته اصلی توسط soheil136 نمایش پست ها
    من درک می کنم که همتون نگران هستید و کلی هم سوال دارید ولی اصلا سیستمشون اینجوری نیست که از این سوالها جواب بدن. ایشالله اگه قسمت شد خودتون اومدید منظور منو میفهمید.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

این خیلی خبر بدیه که پرونده ها هنوز دست اون ها نیست! من دو روز پیش اصل admission letter جدیدمو که قرار بود برای تهران بفرستم همراه ایمیل سفارت تهران براشون فرستادم. اگه پروندم اون جا نباشه شاید گمش کنن
    من فکر می کردم با پست دیپلماتیک می فرستند و دیگه بعد از نزدیک یه ماه حتمن همه پرونده ها اونجان... اگه با قاطر هم فرستاده بودن تا الان باید میرسید.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    این خیلی خبر بدیه که پرونده ها هنوز دست اون ها نیست! من دو روز پیش اصل admission letter جدیدمو که قرار بود برای تهران بفرستم همراه ایمیل سفارت تهران براشون فرستادم. اگه پروندم اون جا نباشه شاید گمش کنن
    من فکر می کردم با پست دیپلماتیک می فرستند و دیگه بعد از نزدیک یه ماه حتمن همه پرونده ها اونجان... اگه با قاطر هم فرستاده بودن تا الان باید میرسید.
    ببین دوست من اشتباه از خود تو بوده. اولا تا نقص مدرک نخوری نباید هیچ چیزی رو برای سفارت با پست بفرستی و خودشونم گفتن که اینکار هیچ فایده ای نداره. در ثانی اونا گفتن اصل پذیرش هیچ نیازی نیست. تو اگه همون پذیرش قبلیت بوده که اصلا احتیاجی به فرستادن اصلش نبوده اگرم پذیرشت عوض شده بوده باید اول از همه این قضیه رو با ایمیل مطرح میکردی ببینی چه جوابی میگیری بعد اگه جواب میدادن مدارک دیگه میفرستادی.

Member vigitemon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science- Ferdowsi

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    مسئله اینه که کلا ما نه تنها خودمون خیلی بی در و پیکر و بی قانونیم اینطور که مشخصه بقیه کشورا هم به ما که میرسن مثل خودمون برامون عمل میکنن...!!!
    ببینید قسمت زمانبر ویزا همون بررسی مدارک بود که می فرستادن اوتاوا و فکر می کنم اون کار رو هم الکترونیکی انجام می دادند بنابراین الان هم مدارک رو بررسی می کنند وقتی اتاوا جواب داد می مونه نظر افیسر که اون قسمتش خیلی زمانبر نیست و بیشتر از یکی دو هفته طول نمی کشه تا اون موقع هم مدارک فیزیکی می رسه دستشون

نقل قول نوشته اصلی توسط payamzach نمایش پست ها
    سلام دوستان. من 21 ایپریل مدارکو دادم به DHL. اون موقه من با پذیرش دانشگاه simon fraser واسه ویزا اقدام کردم اما الان از UBC پذیرش دارم و حتما میخوام برم UBC . با توجه به اینکه سفارت مدارک simon fraser رو داره، من باید چیکار کنم که ویزای تحصیلیم واسه UBC صادر شه؟ میشه وقتی سفارت بت ایمیل زد که پاشو بیا، علاوه بر پاس پذیرش جدیدمو هم ببرم و همونجا کاراشو انجام بدم؟ کسی کرده اینکارو؟ چجوریه و چقدر طول میکشه تا کاراش انجام شه؟
    ویزا برای یه اسم دانشگاه صادر نمیشه. شما ویزات رو که گرفتی رفتی اونجا هرجا پذیرش داشته باشی میری ثبت نام میکنی. فقط اگر اون دانشگاه در ایالت کبک باشه باید CAQ هم بگیری بعد تقاضای ویزا بدی

Junior Member

کسی هست که پروندشو در اوایل ماه مارچ داده باشه برای ویزای دانشجویی و پاس ریکوئست شده باشه از آنکارا ؟
    اگه خبری هست یه آمار به ما هم بدید لطفا

Member
    رشته و دانشگاه
    EE, UT

یکی از بچه های همین فروم بوده که 3 مارچ فرستاده بوده گویا. اینم لینکش.