نقل قول نوشته اصلی توسط amireskandari نمایش پست ها
.1دوستان اگه کسی کالج زبان انگلیسی تو استانبول میشناسه خواهشا معرفی کنه
2. ایا برای کالج انگلیسی اقامت میدن؟
3.من میخوام کلاساش کاملا فشرده باشه که قبل از شروع پذیرش ترم بعد بتونم نمره تافل رو بگیرم (حداقل70 واسه ای تی یو)
در مورد سوال دومتون باید یه نامه ای مثل نامه پذیرش داشته باشید و اون رو ببرید سفارت تا ویزای دانشجویی بگیرید که این پروسه 20 تا 25 روز طول می کشه.بعد باید ببینید که دوره کلاساتون چند ماه هستش.مثلن اگر ویزای 6 ماهه بگیرید طبق قوانین باید در عرض اون 6 ماه در اون موسسه زبان بخونید.و امّا در بین این 3 ماه که پذیرش دانشگاهیتون خواهد اومد دوباره باید برگردید و برای اون از کنسولگری سفارت ترکیه در ایران اقدام کنید.1 ماه بعد از ورودتون به ترکیه هم حتمن باید دفترچه اقامت دستتون باشه.با توجه به گفته های یکی از کاربران گرامی فروم باید به محض ورود به ترکیه از پلیس امنیت وقت بگیرید.
پس اوّل مطمئن باشید و از بخش کنسولی سفارت این رو سوال کنید که می تونید ویزای چند وقته بگیرید؟
چون پلیس ترکیه طبق گفته دوستانی که اونجا هستند روی اقامت سخت گیر هستش.
اشتباه من رو نکنید.من به یک موسسه اعزام دانشجو مراجعه کردم و بدون دادن این اطلاعات بهم گفت که میتونی با ویزای توریستی که ایرانیها 3 ماه دارند بری و اونجا تومر بخونی.من هم به اونا پول دادم و هتل و بلیط هواپیما رزرو کرده بودم برای این هفته که اتفاقی جمعه متوجه شدم که اگر ویزای دانشجویی دستم نباشه اون جا نه ثبت نام کلاسم قطعی میشه و نه خوابگاه بهم میدن.مجبور شدم برم و کنسل کنم.اون موسسه هم که هیچ مسئولیتی به عهده نمی گیره.گفتم می مونم برای دانشگاه می رم یک دفعه ای که تداخل پیدا نکنه.شما خودتون فکر کنید ببینید که تافل رو برید اونجا بخونید بهتره یا اینجا که یک دفعه برای دانشگاه برید.
موفق باشید.
سوالی اگر باز در این زمینه داشتید خوشحال می شم که کمکتون کنم.