ايميل كه به نام خودمون (يعني خانمم) هست.اگرم اشتباه بشه، 2تا 2تا كه نميشه!
درباره ايميل قبلي هم قصه جالبي پيش اومد!
ما آنقدر با هم سراينكه قد به متر باشه يا فوت، يا اينكه رنگ چشم هر كي چه رنگيه و ... بحث كرده بوديم كه اصلن يادمون رفته بود، اسكن پاس را اتچ كنيم!!!!
3 روز بعدش يك ايميل زده بودند كه بابا اتچ متچ نداره! ما سريع معذرت خواهي كرديم و فرستاديم.
حالا اين خرده فرمايش جديد، نمي دونم چه جور قابل توجيهه؟
راستي اين SCHEDULE A كدوم فرمهاست؟ همه چي يادمون رفته!
ویرایش توسط hoseyn : May 30th, 2012 در ساعت 12:14 PM
در مورد آیلتس وقتی مدیکال صادر شد فرایند بررسی مدارک امتیازی بسته میشود و مسائل سلامت و امنیتی شروع میشود تا حالا من نشنیده ام آپدیت آیلتس بخواهند مگر در موردی که امتیاز مثلا" فامیل حذف شود و بتوان با آیلتس بیشتر ادعای امتیاز اضاقی و بازشدن دوباره پرونده رانمود مشکل ما برای ادامه تحصیل و کاره آیلتس من داره باطل میشه و نمیتونم برای ادامه تحصیل استفاده کنم شما هم نگران نباشید ولی اگر امکانش را دارید دوباره آیلتس بدهید تنها راههای موفقیت در کانادا 2 چیز است 1- پول زیاد چون مملکت سرمایه داری است 2 - زبان عالی برای پیدا کردن کار مناسبپس خواندن زبان و گرفتن آیلتس به نفع خودمانه دختر من اول دبیرستانه کلاس آیلتس میره (همراه با مادرش که آیلتس جنرال و آکادمیک هر دو را داشته ) با این حال که دخترم سالها مالزی بوده و انگلیسی بهتر از فارسی صحبت میکند و همسرم phd خواهد گرفت دارند تلاش میکنند بالای 7.5 بگیرند که در آنجا به راحتی از آن استفاده کنند (البته من تنبلم ) (ولی باز سر حرف خودم هستم از این حضرات هیچ کاری بعید نیست اگر میتوانید برای خودتان آیلتس بگیرید)
کد رشته:2151، ارسال مدارک به سیدنی: March 11, 2011، ارسال پرونده از سیدنی به ورشو: April 8, 2011، این پراسس: September 6, 2011، مدیکال: November 21, 2011، پاس-ريكوئست: July 12, 2012، صدور ويزا: August 2, 2012، دريافت ويزا: August 9, 2012The night is always darkest just before the dawn
علاقه مندی ها (Bookmarks)