صفحه 215 از 1547 نخستنخست ... 1151652052062072082092102112122132142152162172182192202212222232242252653157151215 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,141 تا 2,150 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط Klamm نمایش پست ها
    ممنون دوست من. منم می دونم نیست. اما وقتی بچه ها به این نتیجه رسیدن که ترکیبی از هر دو (و یا هر سه!!!) چک لیست رو بذارن, و اینکه کارت خدمت از مدارک مهم تهران بود....؟؟؟ با توجه به این شرایط چکار میکنن بچه هایی که معافیت پزشکی دارند؟ کسی نیست؟؟؟
    ببین الان دیگه هیچ چک لیستی تو سایت تهران نیست. اون قسمت که چک لیست ایرانی بود کلا برداشتن. پس دیگه واقعا بی معنیه که بگیم هر دو چک لیست ایران و آنکارا. گمونم از بس ماها مدارک اضافه گذاشتیم اونا به اینا گفتن بابا این قسمتو بردارین بلکه اینا بفهمن ما میگیم چک لیست آنکارا یعنی چه...!!!

Member vigitemon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science- Ferdowsi

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    دوست عزیز منم میدونم که کانادا میگه آزادی مذهبی داریم و در مورد همه کشورا هم داره، ولی در مورد ایران به نظر من همه متفاوت نگاه میکنن. شرایط ما ایرانیها با بقیه مذهبیون دنیا فرق داره. متاسفانه برای ما درست یا غلط مذهب و تروریست بودن با هم یکمی ترکیب شده. یا درست یا غلط در این مورد به ما با دید مثبتی نگاه نمیکنن و منم واسه همین گفتم به نظر من بهتره کمتر مذهب رو نشون داد و گفتم هم که این تعبیر خود منه. وقتی هم این عکس جایی ثبت نمیشه هیچ دلیلی نداره که آدم بیخودی برای خودش علامت سوال درست کنه. البته این نظر شخصی من بود. هرکس بخواد میتونه جور دیگه عمل کنه.
    شرایط ما ایرانی ها با بقیه فرقی نمی کنه. هیچ کس هم به دیده تروریست بهتون نگاه نمی کنه مخصوصا تو کانادا که مهاجران مسلمان زیادند. این یک مسئله حل شدست براشون

از دوستان اينجا كسي ديگه پاس ريكوئست نشد؟
    سفارت يه چند تايي رو داد و فكر كنم داره استراحت ميكنه!

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

این دوستمون کلگری برای چی رد شده؟ زده به دلیل مسائل مالی. ایشون زده 31000 دلار فاند داشته با 12 میلیون بی اس ... فاندی که گرفته چطوری بوده؟ کامل بوده یا برای یکی دو سال فقط؟ شهریش چقدر بوده؟ الان یکسری دوستان میان میگن چون ساپورتر معرفی نکرده! تویه همین لیست اینجا من سرچ کردم فقط نزدیک 20 نفر بدون ساپورتر و با فاند خودشون ویزا گرفتن... من فکر میکنم بعضی دوستان در پر کردن فرم دقت نمیکنن یا اطلاعات اشتباه وارد میکنن...
    • Eternal vigilance is the price of liberty!

Member
    رشته و دانشگاه
    3D Design, University of Iowa

بچه ها در ارتباط با صحبت اونهایی که میگن سفارت از دانشگاه استعلام میکنه ، من از کالجم پذیرش دارم که خوشبختانه conditional هم نیست .

اما نمره زبان ندادم ؛ اینها هم توی نامه های بعدی که برام دادن گفتن میایی اونجا و امتحان میدی اگه قرار شد کلاس زبان همزمان با کلاسات بهت میدیم. اما هیچ کدوم از اینها رو توی پذیرش قید نکردن.

من فوق لیسانسم رو از انگلیس گرفتم و قاعدتا اونجا که برسم میتونم متقاعدشون کنم که کلاس زبان بر ندارم ، از طرفی تمام مدارک فوقم را گذاشتم برای سفارت.
    حالا سوالم اینه که احتمال داره سفارت بیاد استعلام کنه ببینه من شاید english course بخوام و بخواد به اینکه نمره زبان ندارم گیر بده و ردم کنه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط slx نمایش پست ها
    از دوستان اينجا كسي ديگه پاس ريكوئست نشد؟
    سفارت يه چند تايي رو داد و فكر كنم داره استراحت ميكنه!
    من فکر میکنم سفارت منتظره تا نیروی جدید استخدام کنه. بچه هایی هم که پاس ریکوئست شدن کاراشون شده بود و پرونده هاشون رو به اتمام بود که بلافاصله که سفارت شروع به کار کرد پاس ریکوئست شدن. به نظر من فعلا تا یه مدتی جوابی نمیاد و بعد یهویی نتایج رو به سرعت اعلام میکنن.

نقل قول نوشته اصلی توسط sogol نمایش پست ها
    بچه ها در ارتباط با صحبت اونهایی که میگن سفارت از دانشگاه استعلام میکنه ، من از کالجم پذیرش دارم که خوشبختانه conditional هم نیست .

اما نمره زبان ندادم ؛ اینها هم توی نامه های بعدی که برام دادن گفتن میایی اونجا و امتحان میدی اگه قرار شد کلاس زبان همزمان با کلاسات بهت میدیم. اما هیچ کدوم از اینها رو توی پذیرش قید نکردن.

من فوق لیسانسم رو از انگلیس گرفتم و قاعدتا اونجا که برسم میتونم متقاعدشون کنم که کلاس زبان بر ندارم ، از طرفی تمام مدارک فوقم را گذاشتم برای سفارت.
    حالا سوالم اینه که احتمال داره سفارت بیاد استعلام کنه ببینه من شاید english course بخوام و بخواد به اینکه نمره زبان ندارم گیر بده و ردم کنه ؟
    خیلی خیلی بعید به نظر میرسه که براتون از این نظر مشکلی پیش بیاد. نگران نباشید. درضمن شما فوقتون از انگلیس بوده و فکر میکنم اون آفیسر هم میفهمه که احتمالا مشکلی از نظر زبان ندارید. و درضمن چون چک لیست آنکارا کلا نمره زبان رو برداشته احتمالا دیگه کاری به این کارا نداه و این مسئله رو به عهده دانشگاه گذاشته که هرجور خودش میخواد با این مسئله برخورد کنه. به نظر من جای نگرانی اصلا نیست.

نقل قول نوشته اصلی توسط bahmanabc نمایش پست ها
    این دوستمون کلگری برای چی رد شده؟ زده به دلیل مسائل مالی. ایشون زده 31000 دلار فاند داشته با 12 میلیون بی اس ... فاندی که گرفته چطوری بوده؟ کامل بوده یا برای یکی دو سال فقط؟ شهریش چقدر بوده؟ الان یکسری دوستان میان میگن چون ساپورتر معرفی نکرده! تویه همین لیست اینجا من سرچ کردم فقط نزدیک 20 نفر بدون ساپورتر و با فاند خودشون ویزا گرفتن... من فکر میکنم بعضی دوستان در پر کردن فرم دقت نمیکنن یا اطلاعات اشتباه وارد میکنن...
    فاندش کامل بوده ولی برای یک سال. ایشون فقط بخاطر بی اسش رد شده. چون سفارت گفته که شهریه به اضافه هزینه یک سال زندگی حدود 10000 دلار. این رقم مسلما کمه. چون که ساپورتر م نداشته واسه همین یکمی به مشکل برخورده. مدارک دیگه اش مشکلی نداشته. چون اگر فرما رو اشتباه پر میکرد کلا برگشت میخورد.

نقل قول نوشته اصلی توسط bahmanabc نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز بهتر دیدم خودم جواب کامل را بهتون بدم. من فول فاند بودم برای هر چهار سالم. به همین خاطر همه بچه های قبلی بهم گفتن حتی نیازی نیست بیس بانکیت زیاد باشه واسه همین منم 12 میلیون خودم را گذاشتم بدون اینکه شخص دیگری را ساپورترم معرفی کنم. شهریه دانشگاه 8000 تا بود که 3000 تاش را تخفیف گرفته بودم . این 31000 تا را منهای 5000 تا کنید سالی 26000 تا برام میموند ولی با این شرایط تنها دلیلی که افیسر در رد درخواستم ذکر کرده بود این بود: آفیسر قانع نشده که :
    have sufficient and available financial resources , without working in canada, to maintain yourself and any family members who are accompanying you during your proposed period of study

بنابراین من و بقیه بچه های فروم به این نتیجه رسیدیم که احتمالا چون من ساپورتر مالی نداشتم این بهونه را آورده. هر چند باید ذکر کنم که این اواخر سفارت بنا به دلایل الکی خیلی از بچه ها را ریجکت میکرد.
    امیدوارم این ترم دیگه اینطوری نباشه

یه نکته دیگه هم اینجا ذکر کنم دلیلی نداره بچه ها توی این فرم اطلاعات اشتباهی وارد کنن چون قرار نیست آفیسر بیاد این فرم را ببینه یا بر اساس اطلاعات مندرج در این فرم به بچه ها ویزا بده یا نده. به نظرم همه بچه ها صادقانه این فرم را پر میکنن که دوستانی که بعدها مراجعه میکنن بتون یه نتیجه گیری کلی داشته باشن.
    با آرزوی رسیدن ویزای همه بچه ها
    ویرایش توسط calgary : May 30th, 2012 در ساعت 12:20 PM

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط calgary نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز بهتر دیدم خودم جواب کامل را بهتون بدم. من فول فاند بودم برای هر چهار سالم. به همین خاطر همه بچه های قبلی بهم گفتن حتی نیازی نیست بیس بانکیت زیاد باشه واسه همین منم 12 میلیون خودم را گذاشتم بدون اینکه شخص دیگری را ساپورترم معرفی کنم. شهریه دانشگاه 8000 تا بود که 3000 تاش را تخفیف گرفته بودم . این 31000 تا را منهای 5000 تا کنید سالی 26000 تا برام میموند ولی با این شرایط تنها دلیلی که افیسر در رد درخواستم ذکر کرده بود این بود: آفیسر قانع نشده که :
    have sufficient and available financial resources , without working in canada, to maintain yourself and any family members who are accompanying you during your proposed period of study

بنابراین من و بقیه بچه های فروم به این نتیجه رسیدیم که احتمالا چون من ساپورتر مالی نداشتم این بهونه را آورده. هر چند باید ذکر کنم که این اواخر سفارت بنا به دلایل الکی خیلی از بچه ها را ریجکت میکرد.
    امیدوارم این ترم دیگه اینطوری نباشه

یه نکته دیگه هم اینجا ذکر کنم دلیلی نداره بچه ها توی این فرم اطلاعات اشتباهی وارد کنن چون قرار نیست آفیسر بیاد این فرم را ببینه یا بر اساس اطلاعات مندرج در این فرم به بچه ها ویزا بده یا نده. به نظرم همه بچه ها صادقانه این فرم را پر میکنن که دوستانی که بعدها مراجعه میکنن بتون یه نتیجه گیری کلی داشته باشن.
    با آرزوی رسیدن ویزای همه بچه ها
    سلام دوست عزیز، خیلی متاسفم شدم، در مورد علت رد شدن به نظرم حق با شما و آفیسره، چیزی که تو راهنمای سفارت نوشته رعایت نمیشه و عملا خیلی پول بیشتری برای ساپورت نیاز هست.