سلام دوست عزیز بهتر دیدم خودم جواب کامل را بهتون بدم. من فول فاند بودم برای هر چهار سالم. به همین خاطر همه بچه های قبلی بهم گفتن حتی نیازی نیست بیس بانکیت زیاد باشه واسه همین منم 12 میلیون خودم را گذاشتم بدون اینکه شخص دیگری را ساپورترم معرفی کنم. شهریه دانشگاه 8000 تا بود که 3000 تاش را تخفیف گرفته بودم . این 31000 تا را منهای 5000 تا کنید سالی 26000 تا برام میموند ولی با این شرایط تنها دلیلی که افیسر در رد درخواستم ذکر کرده بود این بود: آفیسر قانع نشده که :
have sufficient and available financial resources , without working in canada, to maintain yourself and any family members who are accompanying you during your proposed period of study
بنابراین من و بقیه بچه های فروم به این نتیجه رسیدیم که احتمالا چون من ساپورتر مالی نداشتم این بهونه را آورده. هر چند باید ذکر کنم که این اواخر سفارت بنا به دلایل الکی خیلی از بچه ها را ریجکت میکرد.
امیدوارم این ترم دیگه اینطوری نباشه
یه نکته دیگه هم اینجا ذکر کنم دلیلی نداره بچه ها توی این فرم اطلاعات اشتباهی وارد کنن چون قرار نیست آفیسر بیاد این فرم را ببینه یا بر اساس اطلاعات مندرج در این فرم به بچه ها ویزا بده یا نده. به نظرم همه بچه ها صادقانه این فرم را پر میکنن که دوستانی که بعدها مراجعه میکنن بتون یه نتیجه گیری کلی داشته باشن.
با آرزوی رسیدن ویزای همه بچه ها

علاقه مندی ها (Bookmarks)