1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
تاریخ دریافت مدیکالم درست درست کنین لطفا.
ممنون
#اکتبر 2011 تصمیم قطعی برای مهاجرت ***در حال جمع آوری مدارک و تمرین برای آیلتس- 18 فوریه 2012 شرکت در امتحان آیلتس -# 8 مارس 2012 دریافت کارنامه آیلتس با نمره متوسط - 5.5 -#15 مارس 2012 گرفتن عدم سوپیشینه با مشقت و سختی فراوان - # 2 می 2012 ارسال مدارک به سیدنی با تی ان تی -# 7 می 2012 وصول مدارک توسط اداره مهاجرت # NOC 7215
دیشب به طور اتفاقی متوجه شدم یکی از آشناها سیتی زن کاناداست ازش راجع به چگونگی اقدام کردنش پرسیدم که چون جوابش در نوع خودش خیلی جالب بود ، گفتم برای شما هم تعریف کنم بد نیست که بدونید چقدر ساده همه چیز میتونه اتفاق بیفته !
ایشون سال 75 وقتی برای یک مسافرت تفریحی می رن اتریش دیدن فامیل ، به توصیه یکی از اقوام که نه به صورت جدی بهشون میگن یه سری به سفارت کانادا تو وین بزن اینجا و بپرس ببین شرایط اقامت دائم چیه خیلی اتفاقی با اینکه مقیم ایران بوده اند و فقط برای یک مسافرت یک هفته ای رفته بودند وین ، دل رو میزنند به دریا و میرن سفارت که بپرسند شرایط کار چیه . به گفته خودشون سفارت به قدری خلوت و ساکت بوده و هیچ مراجعه کننده ای نداشته که خیلی راحت میرن داخل و از یکی از کارکنان می پرسند سؤالشون رو و اون کارمند هم به جای اینکه ایشون رو سنگ قلاب کنه یک راست می بره پیش کنسول . کنسول عزیز هم بعد از شنیدن چند جمله از ایشون در ارتباط با سوابق کاریشون و تحصیلات ، بهشون میگن شما کاملاً واجد شرایط هستید برای ورود به کانادا و گر چه قانوناً چون مقیم ایران هستید از وین نمی تونید اقدام کنید اما من با اختیارات خودم اقدام می کنم برای شما ( ظاهراً خیلی بیکار بوده تو سفارت و دلش لک زده بوده برای بررسی یک پرونده ) . خلاصه جناب کنسول فرمها رو خیلی راحت با دست خودشون میدن به ایشون و بعد از تحویل گرفتن میگن بعد از سه ماه بیایید همین جا . ایشونم سه ماه دیگه میرند دوباره و اینبار فرمهای مدیکال رو دستی بهشون میدند و یک ماه بعد از ارسال فرمها ویزاشون صادر میشه . یعنی کل فرآیند براشون 4 ماه طول میکشه و اقامت دائم می گیرند و بعد از اون هم به گفته خودشون خیلی راحت سیتی زن میشن سال 80 که البته این وسط کلی هم ایران بودند. خدا بده شانس و از این کنسولهای مهربون قسمت همه بشه ان شاءالله !!!!
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
چينيها يه ضرب المثل دارند كه ميگه دشمن بهترين معلمه. من به شخصه توي اين فرآيند مهاجرت خيلي چيزا ياد گرفتم. اين هفته هم گذشتو خبري نشد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)