نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 219 از 589 نخستنخست ... 119169209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229269319 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,181 تا 2,190 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط try hard نمایش پست ها
    ای بابا! امان از دست این وکیلها... نمی دونند چه جو استرسی بین بچه هاست
    حالا چرا اینقدر طول کشیده بود مدیکال شما نسبت به بقیه؟ ایمیل پیگیری هم فکر نکنم وکیلتون فرستاده باشه
    نمیدونم واقعا همه چیز نرمال بود. قصدش یود ولی نه نفرستادم.

Junior Member

تاریخ دریافت مدیکالم درست درست کنین لطفا.
    ممنون

Question پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط esios نمایش پست ها
    هنوز زوده بگذارید قوانین جدید اعلام بشه اگر همان رشته ها بود ایمیل بزنید که اگر در آمار پارسال قرار نگرفته اید در آمار جدید حسابتان کنند اگر هم تغییر کرده بود مصر باشید که قبل از بسته شدن ظرفیت پروندهاتان رسیده است ولی اگر جزو ظرفیت حساب نشده بودید حتما" تماس میگرفتند . نقد شدن مانی اردر(درصورت وجود) یا کسر شدن مبلغ از کارت اعتباری (در صورت وجود) از نشانه های پذیرش فایلتان است
    چطور میتوان از نقد شدن مانی اردر مطلع شد؟
    #اکتبر 2011 تصمیم قطعی برای مهاجرت ***در حال جمع آوری مدارک و تمرین برای آیلتس - 18 فوریه 2012 شرکت در امتحان آیلتس -# 8 مارس 2012 دریافت کارنامه آیلتس با نمره متوسط - 5.5 -#15 مارس 2012 گرفتن عدم سوپیشینه با مشقت و سختی فراوان - # 2 می 2012 ارسال مدارک به سیدنی با تی ان تی -# 7 می 2012 وصول مدارک توسط اداره مهاجرت # NOC 7215

دیشب به طور اتفاقی متوجه شدم یکی از آشناها سیتی زن کاناداست ازش راجع به چگونگی اقدام کردنش پرسیدم که چون جوابش در نوع خودش خیلی جالب بود ، گفتم برای شما هم تعریف کنم بد نیست که بدونید چقدر ساده همه چیز میتونه اتفاق بیفته !
    ایشون سال 75 وقتی برای یک مسافرت تفریحی می رن اتریش دیدن فامیل ، به توصیه یکی از اقوام که نه به صورت جدی بهشون میگن یه سری به سفارت کانادا تو وین بزن اینجا و بپرس ببین شرایط اقامت دائم چیه خیلی اتفاقی با اینکه مقیم ایران بوده اند و فقط برای یک مسافرت یک هفته ای رفته بودند وین ، دل رو میزنند به دریا و میرن سفارت که بپرسند شرایط کار چیه . به گفته خودشون سفارت به قدری خلوت و ساکت بوده و هیچ مراجعه کننده ای نداشته که خیلی راحت میرن داخل و از یکی از کارکنان می پرسند سؤالشون رو و اون کارمند هم به جای اینکه ایشون رو سنگ قلاب کنه یک راست می بره پیش کنسول . کنسول عزیز هم بعد از شنیدن چند جمله از ایشون در ارتباط با سوابق کاریشون و تحصیلات ، بهشون میگن شما کاملاً واجد شرایط هستید برای ورود به کانادا و گر چه قانوناً چون مقیم ایران هستید از وین نمی تونید اقدام کنید اما من با اختیارات خودم اقدام می کنم برای شما ( ظاهراً خیلی بیکار بوده تو سفارت و دلش لک زده بوده برای بررسی یک پرونده ) . خلاصه جناب کنسول فرمها رو خیلی راحت با دست خودشون میدن به ایشون و بعد از تحویل گرفتن میگن بعد از سه ماه بیایید همین جا . ایشونم سه ماه دیگه میرند دوباره و اینبار فرمهای مدیکال رو دستی بهشون میدند و یک ماه بعد از ارسال فرمها ویزاشون صادر میشه . یعنی کل فرآیند براشون 4 ماه طول میکشه و اقامت دائم می گیرند و بعد از اون هم به گفته خودشون خیلی راحت سیتی زن میشن سال 80 که البته این وسط کلی هم ایران بودند. خدا بده شانس و از این کنسولهای مهربون قسمت همه بشه ان شاءالله !!!!

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط MHYD نمایش پست ها
    دیشب به طور اتفاقی متوجه شدم یکی از آشناها سیتی زن کاناداست ازش راجع به چگونگی اقدام کردنش پرسیدم که چون جوابش در نوع خودش خیلی جالب بود ، گفتم برای شما هم تعریف کنم بد نیست که بدونید چقدر ساده همه چیز میتونه اتفاق بیفته !
    ایشون سال 75 وقتی برای یک مسافرت تفریحی می رن اتریش دیدن فامیل ، به توصیه یکی از اقوام که نه به صورت جدی بهشون میگن یه سری به سفارت کانادا تو وین بزن اینجا و بپرس ببین شرایط اقامت دائم چیه خیلی اتفاقی با اینکه مقیم ایران بوده اند و فقط برای یک مسافرت یک هفته ای رفته بودند وین ، دل رو میزنند به دریا و میرن سفارت که بپرسند شرایط کار چیه . به گفته خودشون سفارت به قدری خلوت و ساکت بوده و هیچ مراجعه کننده ای نداشته که خیلی راحت میرن داخل و از یکی از کارکنان می پرسند سؤالشون رو و اون کارمند هم به جای اینکه ایشون رو سنگ قلاب کنه یک راست می بره پیش کنسول . کنسول عزیز هم بعد از شنیدن چند جمله از ایشون در ارتباط با سوابق کاریشون و تحصیلات ، بهشون میگن شما کاملاً واجد شرایط هستید برای ورود به کانادا و گر چه قانوناً چون مقیم ایران هستید از وین نمی تونید اقدام کنید اما من با اختیارات خودم اقدام می کنم برای شما ( ظاهراً خیلی بیکار بوده تو سفارت و دلش لک زده بوده برای بررسی یک پرونده ) . خلاصه جناب کنسول فرمها رو خیلی راحت با دست خودشون میدن به ایشون و بعد از تحویل گرفتن میگن بعد از سه ماه بیایید همین جا . ایشونم سه ماه دیگه میرند دوباره و اینبار فرمهای مدیکال رو دستی بهشون میدند و یک ماه بعد از ارسال فرمها ویزاشون صادر میشه . یعنی کل فرآیند براشون 4 ماه طول میکشه و اقامت دائم می گیرند و بعد از اون هم به گفته خودشون خیلی راحت سیتی زن میشن سال 80 که البته این وسط کلی هم ایران بودند. خدا بده شانس و از این کنسولهای مهربون قسمت همه بشه ان شاءالله !!!!
    اون سالها در ایران هم خیلی مشکل نبود. حداقل سه تا خانواده رو میشناسم که در همان حوالی سالهای 1374-1376 از کنسولگری کانادا در تهران در کمتر از شش ماه اقامت کانادا گرفته بودند. یکیشون که سابقه زندگی در اروپا هم داشت در عرض دو ماه و نیم کل کار کاناداش درست شده بود!

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط esios نمایش پست ها
    دوست عزیزبه صورت گردش 6 ماهه می خواهند من در مورد آقای فهیمی اطلاعی ندارم لابد خیلی خوش شانس بودند ولی معمولا" از همه آپدیت مالی میخواهند و اکثرا" تاکید میکنند 6 ماهه باشه البته اگر آفیسر مجاب بشه که شما تمکن مالی داریدممکنه از موجودی لحظه ای ایرادی نگیرند
    حتما پیگیری بفرمایید . هم ایمیل و هم تلفن
    too much love will kill you

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali85 نمایش پست ها
    نه هیچ تغییزی نبود، البته ایمیل 24 می اومده ولی وکیلم امروز خبر دادند. دستش درد نکنه دیگه 1 هفته دیر گفته
    دوست عزيز خيلي تبريک ميگم.بالاخره يه خبري از ورشو براي 29 تايي ها شد.تاريخ اين پراسستون با تاريخ ارسال به ورشو که تو امضاتون هست يکيه؟
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

نقل قول نوشته اصلی توسط victor1967 نمایش پست ها
    چطور میتوان از نقد شدن مانی اردر مطلع شد؟
    از طریق بانک صادر کننده مانی ازدز (برگ دومش باید دستتون باشه )

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    دوست عزيز خيلي تبريک ميگم.بالاخره يه خبري از ورشو براي 29 تايي ها شد.تاريخ اين پراسستون با تاريخ ارسال به ورشو که تو امضاتون هست يکيه؟
    خیلی ممنون،بله یکی هست.

Senior Member mehran23 آواتار ها

چينيها يه ضرب المثل دارند كه ميگه دشمن بهترين معلمه. من به شخصه توي اين فرآيند مهاجرت خيلي چيزا ياد گرفتم. اين هفته هم گذشتو خبري نشد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)