صفحه 2674 از 5471 نخستنخست ... 16742174257426242664266526662667266826692670267126722673267426752676267726782679268026812682268326842724277431743674 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,731 تا 26,740 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    بعد از مدیکال می ریم تو سیکوریتی چک
    این رو می دونم اما چه مار می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من مسافرت زیاد رفتم می رند همه جا رو چک می کنند. ماله امریکا معمولا 1 ماهه می یاد

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط f.mirzaei نمایش پست ها
    این رو می دونم اما چه مار می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من مسافرت زیاد رفتم می رند همه جا رو چک می کنند. ماله امریکا معمولا 1 ماهه می یاد
    مار که نه کار
    خیر همه جا رو چک نمی کنند . این پروسه برای ما ایرانی ها کمی طولانی هست . بنا به دلایل ...
    too much love will kill you

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط f.mirzaei نمایش پست ها
    با توجه به اینکه اینجا اکثر دوستان منتظر مدیکال هستند و شما هم بی تاب پاس ریکویست شاید سوالتان را در این تالار مطرح کنید جواب های دقیق تری بگیرید :

http://www.applyabroad.org/forum/sho...%84%29/page153

Senior Member

دوستان عزیز و خوبم
    خواهشی داشتم
    بالاخره برای یکی از دوستان آنکارا جواب د.م اومده که عدم تطابق کد با سابقه کار ذکر شده.
    با توجه به اینکه قبلا این دو تاپیک یکسان بودند و دوستان با تجربه هم همگی اینجا تشریف دارند و این اولین جواب از انکارا است در صورت امکان در تاپیک آنکارا این دوست عزیزمون رو راهنمائی فرمایند.
    آدرس :
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...1%D8%A7/page15
    در ضمن عذرخواهی میکنم ولی خب مشکلات اینچنینی کاملا مشابه است و در ضمن در همان جا اگر پرسش و پاسخی باشد مزاحمتی برای دوستان ورشوئی ایجاد نخواهد شد.
    به امید موفیت و دیدن هم دوستان در کانادا در یک جمع دوستانه !

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    شما این - رو بردار . قضیه حله
    وحید جان واقعاً دمت گرم... من متوجه نمیشم از 2 سال و نیم پیش تا الان باید " - " میگذاشتم بین فامیلم که میرفت تو فایلم یهو چی شد که با اون دیگه کار نمیکنه و الان نباید بگذارم؟؟؟؟؟؟؟؟ شما از کجا می دونستی؟؟؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    یک سوال مهم:
    چند ماه پیش که به ترتیب داشتیم این پراسس می شدیم چند نفر رو بخاطر تقلبی بودن مدارک آیلتس، مدرک تحصیلی و... ریجکت کردن و دقیقا یادمه که دو سال هم بدلیل تقلب از اقدام مجدد محرومشون کردند، سوال اینجاست که از همون تقریبا سه ماه پیش تا حالا حتی یک نفر رو هم ندیدیم بخاطر مسائل مدارک غیر واقعی که همون بکگراند چک می شه رد کرده باشند!!!
    خواستن رزومه، یا حتی گواهی کار جدید در زمان این پراسسها به این معنیه که از لحاظ بکگراند چک شک کردن و خواستن مطمئن بشند متقاضی داره راست می گه
    خوب پس توی این چند ماه اخیر (بعد از اتمام موج این پراسس ها) فقط منتظر اتمام بکگراند چک نبودند و دارند یک فرایند دیگه ای رو هم دنبال می کنند.
    .
    نکته بعدیش هم در اینجاست که با توجه دستور العمل اداره مهاجرت و فلوچارت پروسه مهاجرت بعد از این پراسس واقعی بکگراند چک شروع می شه و این مسئله با توجه به اینکه برای خیلی ها حدود 5 ماه از تاریخ این پراسسشون گذشته و هیچی به هیچی ولی خیلی ها بعد از یک ماه و نیم از این پراسس مدیکال گرفتند اصلا منطقی نیست یعنی اون کسایی که زود مدیکال گرفتند پروندشون اینقدر سر راست بوده!!!! و بقیه ....
    .
    در ضمن این بکگراند چک رو اینقدر بزرگ نکنیم، تا حالا مگه چند بار شنیدیم که برای استعلام به شرکت و محل کار زنگ زده باشند یا مراجعه حضوری داشته باشند (کاری که استرالیا خیلی انجام می ده) تا حالا چند بار به دانشگاه ها یا مدارک تحصیلی الکی گیر دادند؟! (موارد خیلی محدود و کم بوده)

نتیجه گیری:
    1- بکگراند چک تقریبا همزمان با بررسی پرونده ها صورت گرفته (نامه های ریجکتی مربوط به اصالت اسناد همون زمان ها می اومد)
    2- اونهایی که زمان منطقی از این پراسسشون می گذره قطعا بکگراند چکشون تموم شده
    3- پرونده ها دقیقا و حداقل توسط دو آفیسر چک شده (با توجه به دو ستون امتیازها در جدول کیپس بنظر من دو آفیسر سطح 1 و سطح دو پرونده رو بررسی و امتیازها رو دادند)
    4- بغیر از بی نظمی های اولیه در چند هفته اخیر (سه هفته) اغلب مدیکالها مربوط به افرادی می شه که نیمه اول 2009 اقدام کردند این یعنی اینکه فارغ از جواب بکگراند چکها فاز بعدی پرونده ها که مدیکال میشه رو دارن دوباره به نظم دنبال می کنند (من مطمئنم این هفته هم دوباره می رن سراغ این گروه)
    So all in all you believe that by time being back ground check has finished and we have passed it?

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    وحید جان واقعاً دمت گرم... من متوجه نمیشم از 2 سال و نیم پیش تا الان باید " - " میگذاشتم بین فامیلم که میرفت تو فایلم یهو چی شد که با اون دیگه کار نمیکنه و الان نباید بگذارم؟؟؟؟؟؟؟؟ شما از کجا می دونستی؟؟؟
    من هم فامیلم از دو قسمت تشکیل شده و تجربه اونو داشتم . خوش باش
    too much love will kill you

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    nurse

سلام دوستانه عزیز.مشکلی‌ برام پیش اومده لطفا راهنمایی کنید.اقوام من از کانادا برام مانی اردر فرستاده بودن اما امروز از دوبی‌ برگردونده شده و پست قبول نکرده به ایران آورد بشه.می‌خوام بدونم آیا پشت مانی اردر حتما باید از طرفه من و همسرم باید امضا بشه؟؟؟چون اگه اینطور نباشه اونا می‌تونن از کانادا مستقیم به ورشو پست کنن.سوال دیگه اینکه اگه اینکار امکان پذیر نباشه من از کجا خیلی‌ زود می‌تونم تو ایران مانی اردر بگیرم ؟بی‌نهایت ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    1111

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    یک سوال مهم:
    چند ماه پیش که به ترتیب داشتیم این پراسس می شدیم چند نفر رو بخاطر تقلبی بودن مدارک آیلتس، مدرک تحصیلی و... ریجکت کردن و دقیقا یادمه که دو سال هم بدلیل تقلب از اقدام مجدد محرومشون کردند، سوال اینجاست که از همون تقریبا سه ماه پیش تا حالا حتی یک نفر رو هم ندیدیم بخاطر مسائل مدارک غیر واقعی که همون بکگراند چک می شه رد کرده باشند!!!
    خواستن رزومه، یا حتی گواهی کار جدید در زمان این پراسسها به این معنیه که از لحاظ بکگراند چک شک کردن و خواستن مطمئن بشند متقاضی داره راست می گه
    خوب پس توی این چند ماه اخیر (بعد از اتمام موج این پراسس ها) فقط منتظر اتمام بکگراند چک نبودند و دارند یک فرایند دیگه ای رو هم دنبال می کنند.
    .
    نکته بعدیش هم در اینجاست که با توجه دستور العمل اداره مهاجرت و فلوچارت پروسه مهاجرت بعد از این پراسس واقعی بکگراند چک شروع می شه و این مسئله با توجه به اینکه برای خیلی ها حدود 5 ماه از تاریخ این پراسسشون گذشته و هیچی به هیچی ولی خیلی ها بعد از یک ماه و نیم از این پراسس مدیکال گرفتند اصلا منطقی نیست یعنی اون کسایی که زود مدیکال گرفتند پروندشون اینقدر سر راست بوده!!!! و بقیه ....
    .
    در ضمن این بکگراند چک رو اینقدر بزرگ نکنیم، تا حالا مگه چند بار شنیدیم که برای استعلام به شرکت و محل کار زنگ زده باشند یا مراجعه حضوری داشته باشند (کاری که استرالیا خیلی انجام می ده) تا حالا چند بار به دانشگاه ها یا مدارک تحصیلی الکی گیر دادند؟! (موارد خیلی محدود و کم بوده)

نتیجه گیری:
    1- بکگراند چک تقریبا همزمان با بررسی پرونده ها صورت گرفته (نامه های ریجکتی مربوط به اصالت اسناد همون زمان ها می اومد)
    2- اونهایی که زمان منطقی از این پراسسشون می گذره قطعا بکگراند چکشون تموم شده
    3- پرونده ها دقیقا و حداقل توسط دو آفیسر چک شده (با توجه به دو ستون امتیازها در جدول کیپس بنظر من دو آفیسر سطح 1 و سطح دو پرونده رو بررسی و امتیازها رو دادند)
    4- بغیر از بی نظمی های اولیه در چند هفته اخیر (سه هفته) اغلب مدیکالها مربوط به افرادی می شه که نیمه اول 2009 اقدام کردند این یعنی اینکه فارغ از جواب بکگراند چکها فاز بعدی پرونده ها که مدیکال میشه رو دارن دوباره به نظم دنبال می کنند (من مطمئنم این هفته هم دوباره می رن سراغ این گروه)
    جالب بود بخصوص بند 3 که من فکر می کردم چون کیپس کامپیوتریه در د ستون امتیازها رو می زنه؟
    CIO: 10 Dec 2009
    Medical:16 Dec 2013
    Pass Request: 10 October 2014

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    2143

من مانی اوردر رو بدون اینکه هیچ چیزی روش بنویسم به سیدنی فرستادم و مشکلی پیش نیومد..در مورد ورشو فکر نکنم فرقی کنه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)