کسی میدونه میشه برا ترم تابستون ارز گرفت؟ ممنون
ممنون دوستان. اون راهنما رو خوندم. سربازی چطور؟ تو راهنما حرفی ازش نشده. ولی توی سایت نشا کنار "کارت پايان خدمت یا تصوير دفترچه اعزام به خدمت" عکس ستاره داره که یعنی الزامیه؟ من الان دانشجو ترم آخر هستم. نه پایان خدمت دارم و نه دفترچه. می تونم بگیرم؟
برای معوضه دلار بین آمریکا و ایران لطفا پیام خصوصی بدهید.
سلام،
شما برای خزوج از کشور باید معافیت یا پایان خدمت داشته باشید. کسایی که میخوان برای تحصیل خارج بشن میتونن از طریق وزارت علوم معافیت تحصیلی بگیرن. شما هم باید برای معفیت تحصیلی اقدام کنید (در صورتی که معافیت دیگه ای ندارید) برای اطلاع از معافیت به این انجمن مراجعه کنید.
ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...
سلام من قبل از عید 6000 دلار گرفتم و توی معرفینامه ام نوشته بودند تا آخر خرداد ماه 91، این بار که ثبت نام کردم نوشته اند تا بازه زمانی آخر تابستان تایید می شود! آیا منظور این است که تا آخر تابستان فرصت دارم 6000 دلار از بانک بگیرم یا اینکه برای سه ماه تنها مبلغ 3000 دلار از بانک میتوانم بگیرم؟
هر بنده اي از بندگانم به جاي پناه بردن به ديگري با نيت خالص به من پناه آورد، از کارش چاره جويي مي کنم، گر چه همه آسمانها و زمين و هر چه در آن است عليه او توطئه کنند!
امروز زنگ زدم به بانک پسارگارد می گه اگه مشتری 1 ساله بانک ما باشید ماکزیمم سالی 13500 $ بهتون میدیم.
من قبلاً تو یکی از پست های همین سایت خوندم سالی 12000$ + ماهی 1000$ زندگی =22000$
کسی اطلاع جدیدی داره در این خصوص و ماکزیمم ارز ؟
احتمالا این قانون خود این بانکه. درضمن برای ارز هر ترم 6000 برای زندگی و تا اونجایی که من میدونم تا سقف 15000 تا برای شهریه میدن. اینی که شما گفتین منبعش کجاست؟
درضمن ترم تابستون هم اگر سفارت تایید کنه یه ترم حساب میشه. یا نکنه این قانون بانک پاسارگاده؟؟ اگر بیشتر از یک سال باشه که اونجا حساب داریم چی؟ بیشتر میدن؟
ویرایش توسط shibaak : June 2nd, 2012 در ساعت 02:08 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)