صفحه 2683 از 5471 نخستنخست ... 16832183258326332673267426752676267726782679268026812682268326842685268626872688268926902691269226932733278331833683 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,821 تا 26,830 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط nimz نمایش پست ها
    به هر حال روند صدور مدیکال ها نمی تونه اونقدر ادامه داشته باشه که ورشو از حد صدور ویزا که تو سال 2012 براش در نظر گرفته شده تجاوز کنه. http://www.cic.gc.ca/english/departm...s/economic.asp توی این لینک معلوم شده که برای 2012 ورشو 3000 صدور ویزا داره که اگه بخوایم یه سهمیه ی منطقی از دمشق بهش بدیم میشه حدود 3600 تا. با درنظر گرفتن حداقل 9000 تا پرونده ای که از دمشق به ورشو رفتن نتایج زیر رو میشه گرفت:
    1- قطعا سال 2012 منجر به صدرو ویزا (نه فقط مدیکال) برای همه ی 38 رشته ایهای ورشو نمی شه. کما اینکه اگه با همین ظرفیت بخواد پیش بره سال 2013 هم نمی تونه کافی باشه !!!
    2- اگه با افزایش ظرفیت در 2013 مواجه نشیم شاید در پرونده های بعدی گیرهایی که برای رد پرونده ها در آنکارا وارد می شه به ورشو هم سرایت کنه.
    3- یه احتمال دیگه هم که تو همین امسال تو ظرفیت ورشو تجدید نظر کنن و تعداد بیشتری ویزا صادر کنن که البته بعیده.
    درسته ولی یه توضیح هم بهش اضافه کنم. نظر شخصی من اینه که وقتی میان پرونده های یه کتگوری رو از هم جدا میکنن حتما علتی داره. مسلما مشکلشون محدودیت منابع در ویزا آفیس قدیمی و جا افتاده ورشو نبوده!!!!!!!!منطقی هم بخوایم بهش نگاه کنیم و با توجه به در نظر گرفتن صف معمول اینها که همون زمان CIO هستش، من فکر میکنم فعلا فقط در نظر دارن 38 تایی های رسیده به ورشو رو فاینالایز کنن (بازم تاکید میکنم اوایل 38 تایی هایی که رفتن آنکارا موضوع بحث من نیسسسسسسسسسسسسسسسسستتتت). منظورم تا مرحله رسیدن به ویزاست و با این فرضیه بازم از دید شخصی من، بیشترین ظرفیت دمشق به ورشو اختصاص پیدا میکنه و احتمال اینکه ظرفیتشو بیشتر کنن هم هست. پس تا حدی میشه امیدوار بود حداقل گروه کثیری از ورشویی ها در سال 2012 به ویزا برسن.

Junior Member

آقای پیمان خیلی سپاسگزار از پاسخ کاملتون یه سئوال دیگه هم دارم ببخشید زیاد شده با این شرایطی که گفتین تو حساب خودمون اگه مبلغ کمی داشته باشیم مورد قبوله ؟ فقط اون شخصی که گردش مالی داره قبول کنه مشکل دیگه ای نیست ؟

به هر حال روند صدور مدیکال ها نمی تونه اونقدر ادامه داشته باشه که ورشو از حد صدور ویزا که تو سال 2012 براش در نظر گرفته شده تجاوز کنه. http://www.cic.gc.ca/english/departm...s/economic.asp توی این لینک معلوم شده که برای 2012 ورشو 3000 صدور ویزا داره که اگه بخوایم یه سهمیه ی منطقی از دمشق بهش بدیم میشه حدود 3600 تا. با درنظر گرفتن حداقل 9000 تا پرونده ای که از دمشق به ورشو رفتن نتایج زیر رو میشه گرفت:
    1- قطعا سال 2012 منجر به صدرو ویزا (نه فقط مدیکال) برای همه ی 38 رشته ایهای ورشو نمی شه. کما اینکه اگه با همین ظرفیت بخواد پیش بره سال 2013 هم نمی تونه کافی باشه !!!
    2- اگه با افزایش ظرفیت در 2013 مواجه نشیم شاید در پرونده های بعدی گیرهایی که برای رد پرونده ها در آنکارا وارد می شه به ورشو هم سرایت کنه.
    3- یه احتمال دیگه هم که تو همین امسال تو ظرفیت ورشو تجدید نظر کنن و تعداد بیشتری ویزا صادر کنن که البته بعیده.
    دوست عزيز مي شه بگين عدد ٩٠٠٠تا پرونده ٣٨تايي منتقل شده به ورشو مستند ه يا حدس ؟ چون تا حالا همش صحبت از ٦٠٠٠ تا كل ٣٨ تايي موجود در دمشق بوده كه بكسري رفته ورشو و يكسري انكارا؟؟؟!!!!!!!! كه با امار شما ٣٠٠٠ تا فرق مي كنه؟!!؟بين تعداد ظرفيت ويزا ورشو و تعداد پرونده مسلما تفاوت فاحشي خواهد بود چون هر پرونده ميانگين شامل ٢ نفر خواهد بود و ظرفيت ٢ تا ويزا رو اشغال خواهد كرد پس اگر ورشو ٣٦٠٠ تا هم سهميه ويزا داشته باشه امسال پس حداكثر ١٨٠٠ پرونده رو كاور مي كنه؟!؟!؟كه خيلي اميدواركننده نيست
    کد 4121 -امتیاز 70 - رسیدن مدارک به سیدنی 26 اکتبر 2009 - فایل نامبر 1 :8 ژانویه 2010 - رسیدن مدارک به دمشق می 2010 - فایل نامبر 2: با پیگیری سپتامبر 2010-ارسال به ورشو 12 دسامبر 2011 - وضعیت اینپراسس واقعی 6 فوریه

USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD Civil

نقل قول نوشته اصلی توسط tara55 نمایش پست ها
    دوست عزيز مي شه بگين عدد ٩٠٠٠تا پرونده ٣٨تايي منتقل شده به ورشو مستند ه يا حدس ؟ چون تا حالا همش صحبت از ٦٠٠٠ تا كل ٣٨ تايي موجود در دمشق بوده كه بكسري رفته ورشو و يكسري انكارا؟؟؟!!!!!!!! كه با امار شما ٣٠٠٠ تا فرق مي كنه؟!!؟بين تعداد ظرفيت ويزا ورشو و تعداد پرونده مسلما تفاوت فاحشي خواهد بود چون هر پرونده ميانگين شامل ٢ نفر خواهد بود و ظرفيت ٢ تا ويزا رو اشغال خواهد كرد پس اگر ورشو ٣٦٠٠ تا هم سهميه ويزا داشته باشه امسال پس حداكثر ١٨٠٠ پرونده رو كاور مي كنه؟!؟!؟كه خيلي اميدواركننده نيست
    اگه فرض کنیم همه ی ظرفیت دمشق که 900 تاست رو هم بدن به ورشو بازم میشه 3900 تا. در مورد 3000 تا که خب تو لینکی که فرستادم نوشته و درمورد اون حداقل 9000 تا هم یادمه یه بار تو سایت دکتر خوندم که البته لاگین می خواد
    http://www.canparsjobs.com/_2101_%D9...%A2%D9%86.aspx
    که تازه اینجا نوشته 15000 تا 38 شغله تو دمشق هست که با فرض اینکه 3 4 هزارتا به آنکارا رفته و 1 2 هزار تا هم مدارکشون کامل نبوده میشه به 9000 تا رسید

ApplyAbroad Hero

این اطلاعات رو آقای MHYD در فروم 29 شغله های 1000 تایی از این سایت استخراج کرده بودند
    http://www.data.gc.ca/default.asp?la...t=10#resulttop
    با اجازشون من اینجا میارم

کل پرونده های اسکیلد ورکر در ورشو تا 6 ژانویه 2012:
    pre-c50 backlog : تعداد پرونده ها 1709 تا
    fsw- MI1 : تعداد پرونده ها 4996 تا
    fsw-MI2 : تعداد پرونده ها 715 تا
    fsw-MI3 : تعداد پرونده ها 199 تا
    جمع کل پرونده های فدرال اسکیلد ورکر : 7619 پرونده

پرونده های کبک : تعداد پرونده ها 14 تا
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط مرسده نمایش پست ها
    آقای پیمان خیلی سپاسگزار از پاسخ کاملتون یه سئوال دیگه هم دارم ببخشید زیاد شده با این شرایطی که گفتین تو حساب خودمون اگه مبلغ کمی داشته باشیم مورد قبوله ؟ فقط اون شخصی که گردش مالی داره قبول کنه مشکل دیگه ای نیست ؟
    من نمی دونم اون کسی که قرار حسابش رو با شما مشترک کنه توی کدوم بانک حساب داره، پس بهتره حتما از اون بانک بدون اینکه اشاره ای به تمکن مالی کنید، از نحوه و چگونگی مشترک شدن حساب بپرسید و از یکی دیگر از شعبه های آن بانک در رابطه با نحوه درج مانده و گردش حسابهای مشترک سوال کنید
    اینجوری خیالتون برای اون روزی که می خواید تمکن مالی نشون بدید راحت خواهد شد.
    .
    البته یک نکته رو هم بگم که من خودم تقریبا 3 ماهه که حداقل مانده (حدود 14 هزار دلار) رو توی حساب نگه داشتم و بفکر مشترک کردن حساب در آینده نیستم و اون راه حل رو برای کسایی که همین الان ازشون تمکن خواستن پیشنهاد دادم

سلام به همه منتظران ظهور مدیکال....دیدم اوضاع مدیکال بد نیست گفتم آپدیت جدولو بذارم...راستی تعداد مدیکال ها در این ماه بیشتر از ماه قبل بود و البته غالب افرادی که این ماه مدیکال گرفته بودند کسانی بودند که پرونده آنها در تاریخ 1 دسامبر 2011 به ورشو منتقل شده بود...به امید مدیکال برای همه....
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

Junior Member

دوستانی که جدول رو اپ نگه میدارن ممکنه یک ایمیل به تمام اعضای جدول بزنن که وضعیتشون رو تایید کنن و یک ستون اضافه کنن که ایا این رکورد وریفای شده یا نه چون من فکر می کنم دیتای جدول خیلی قابل اعتماد نیست هنوز کسانی هستن که پروندشون دمشق مونده که بنظر غیر منطقی میاد.درضمن مشخص نیست متولی جدول کیه یک نفر یا دو نفر.یک جدوله یا دوتا؟در ضمن من اسم اقای shamon1 رو نمی تونم تو جدول پیدا کنم بنابراین فکر می کنم الان دو تا جدول موجوده
    ویرایش توسط y_ekhtiari : June 1st, 2012 در ساعت 03:58 PM

دوستانی که زحمت جدول ها رو میکشن ( فکر کنم 2 تا جدول متفاوت داریم)... بنده رو هم اگر بگذارید داخل لیست ممنون میشم... اطلاعاتم در امضا هست... CIO July 10 2009 و آپدیت هم نداشتم...

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)