کل پرونده های اسکیلد ورکر باقیمانده در دمشق تا 6 ژانویه 2012:
pre-c50 backlog : تعداد پرونده ها 6525 تا
fsw- MI1 : تعداد پرونده ها 1972 تا
fsw-MI2 : تعداد پرونده ها 373 تا
fsw-MI3 : تعداد پرونده ها 46 تا
جمع کل پرونده های فدرال اسکیلد ورکر : 8916 پرونده
پرونده های کبک : تعداد پرونده ها 2623 تا
--------------------------------------------------------------------------------------
کل پرونده های اسکیلد ورکر آنکارا تا 6 ژانویه 2012:
pre-c50 backlog : تعداد پرونده ها 2 تا
fsw- MI1 : تعداد پرونده ها 65 تا
fsw-MI2 : تعداد پرونده ها 35 تا
fsw-MI3 : تعداد پرونده ها 13 تا
جمع کل پرونده های فدرال اسکیلد ورکر : 115 پرونده
پرونده های کبک : تعداد پرونده ها 7 تا
فکر کنم دوستان آنکارایی باید جدول دمشق را با انکارا جمع بزنند چون این آمار تا 6 ژانویه 2012 هست و پرونده های ما دسامبر 2011 رفته بوده اغلب به ورشو.
یعنی 38 شغله های آنکارا احتمالا الان 1972+65
و کبکی ها 2623+7 هستند
سلام
با برخی افراد مکاتبه شده. مواردی که پاسخ داده اند به روز شده. اما برخی اصلا به فروم سر نمیزنند. یک جدول در google docs است که ادرس آن این است https://docs.google.com/spreadsheet/...WMTdLWkE#gid=0
جدول دیگری که در محیط انجمن فایلش ارسال میشود، توسط دوست دیگری نگهداری میشود.
سلام بچه ها من خواب بودم همسرم ایمیل رو چک کرد اومد بیدارم کرد گفت یه نامه عجیبی از کانادا اومده ..
من که فکر می کنم هنوز خوابم .. یه نامه مدیکال و یه نامه دیگه اومده لندیگ فی و گردش حساب رو خواسته
واسه اولی 30 روز ، واسه دومی 45 روز وقت دادن ... گفتم بیام اینجا بگم که شما هم خوشحال بشید
رشته 0213 بودم بقیه اطلاعات هم که پایین هست .
این لندیگ فی رو چطوری بدم اینجا میشه داد یا باید از کانادا بفرستن ؟ اسم اون خانم دکتر مهربونه چی بود؟ کمککک
فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)
خیلی مبارکتون باشه، آفرین به همسرتون که بیدار مونده و ایمیل چک کرده! و مرسی که ما رو هم خوشحال کردینایمیل از ورشو اومده دیگه از کانادا که نیومده؟! کم کم دارم عاشق این دو کلمه ورشــــــــو و مــــــــدیکال میشم. چه لغات گوش نوازین این دو لغت، چطور تا به حال دقت نکرده بودم
)) 4 روز پیش به ورشو ایمیل زدم و با اینکه وکیل داریم اما جواب ایمیلمو دادن. چقــــــــدر مهربونن این ورشویی ها! اصلاً چطور می شه اقامت ورشو گرفت؟
)
Slow down. Calm down. Don't worry. Don't hurry. Trust the process
علاقه مندی ها (Bookmarks)