صفحه 2684 از 5471 نخستنخست ... 16842184258426342674267526762677267826792680268126822683268426852686268726882689269026912692269326942734278431843684 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,831 تا 26,840 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط montazerifarsh نمایش پست ها
    سلام صبح جمعه همه شما بخیر باشه
    من یه مدتی در گیر بودم نتونستم توی فروم بیام یه سوال دارم
    توی اینجا دیروز خوندم که دوستان به یه نتایجی در رابطه با نحوه مدیکال رسیدند من نتونستم مطلبشو پیدا کنم در صورتیکه میشه یه بار دیگه توضیح بدین واقعا ممنون میشم
    چرا کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط armin494 نمایش پست ها
    دوشنبه هفته اینده سفارت کانادا در ورشو تعطیل است
    چرا ارتحاله؟ آهان هفته ی بعد . میگم با این حسابا ما 4 ماه دیگه مدیکال می گیریم خوب این جوری بهتره آدم عدد داشته باشه
    ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
    مدیکال : 3 ژانویه 2014
    پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    این اطلاعات رو آقای MHYD در فروم 29 شغله های 1000 تایی از این سایت استخراج کرده بودند
    http://www.data.gc.ca/default.asp?la...t=10#resulttop
    با اجازشون من اینجا میارم

کل پرونده های اسکیلد ورکر در ورشو تا 6 ژانویه 2012:
    pre-c50 backlog : تعداد پرونده ها 1709 تا
    fsw- MI1 : تعداد پرونده ها 4996 تا
    fsw-MI2 : تعداد پرونده ها 715 تا
    fsw-MI3 : تعداد پرونده ها 199 تا
    جمع کل پرونده های فدرال اسکیلد ورکر : 7619 پرونده

پرونده های کبک : تعداد پرونده ها 14 تا

کل پرونده های اسکیلد ورکر باقیمانده در دمشق تا 6 ژانویه 2012:
    pre-c50 backlog : تعداد پرونده ها 6525 تا
    fsw- MI1 : تعداد پرونده ها 1972 تا
    fsw-MI2 : تعداد پرونده ها 373 تا
    fsw-MI3 : تعداد پرونده ها 46 تا
    جمع کل پرونده های فدرال اسکیلد ورکر : 8916 پرونده

پرونده های کبک : تعداد پرونده ها 2623 تا

--------------------------------------------------------------------------------------

کل پرونده های اسکیلد ورکر آنکارا تا 6 ژانویه 2012:
    pre-c50 backlog : تعداد پرونده ها 2 تا
    fsw- MI1 : تعداد پرونده ها 65 تا
    fsw-MI2 : تعداد پرونده ها 35 تا
    fsw-MI3 : تعداد پرونده ها 13 تا
    جمع کل پرونده های فدرال اسکیلد ورکر : 115 پرونده

پرونده های کبک : تعداد پرونده ها 7 تا

فکر کنم دوستان آنکارایی باید جدول دمشق را با انکارا جمع بزنند چون این آمار تا 6 ژانویه 2012 هست و پرونده های ما دسامبر 2011 رفته بوده اغلب به ورشو.
    یعنی 38 شغله های آنکارا احتمالا الان 1972+65
    و کبکی ها 2623+7 هستند
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    کل پرونده های اسکیلد ورکر باقیمانده در دمشق تا 6 ژانویه 2012:
    pre-c50 backlog : تعداد پرونده ها 6525 تا
    fsw- MI1 : تعداد پرونده ها 1972 تا
    fsw-MI2 : تعداد پرونده ها 373 تا
    fsw-MI3 : تعداد پرونده ها 46 تا
    جمع کل پرونده های فدرال اسکیلد ورکر : 8916 پرونده

پرونده های کبک : تعداد پرونده ها 2623 تا

--------------------------------------------------------------------------------------

کل پرونده های اسکیلد ورکر آنکارا تا 6 ژانویه 2012:
    pre-c50 backlog : تعداد پرونده ها 2 تا
    fsw- MI1 : تعداد پرونده ها 65 تا
    fsw-MI2 : تعداد پرونده ها 35 تا
    fsw-MI3 : تعداد پرونده ها 13 تا
    جمع کل پرونده های فدرال اسکیلد ورکر : 115 پرونده

پرونده های کبک : تعداد پرونده ها 7 تا

فکر کنم دوستان آنکارایی باید جدول دمشق را با انکارا جمع بزنند چون این آمار تا 6 ژانویه 2012 هست و پرونده های ما دسامبر 2011 رفته بوده اغلب به ورشو.
    یعنی 38 شغله های آنکارا احتمالا الان 1972+65
    و کبکی ها 2623+7 هستند
    بالاخره چند تاس پرونده ها ؟ اینه یا اون 4996 تا
    ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
    مدیکال : 3 ژانویه 2014
    پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    بالاخره چند تاس پرونده ها ؟ اینه یا اون 4996 تا
    رخساره جان در ورشو 4996 از 38 شغله
    در انکارا قاعدتا باید ستون سوریه و آنکارا را جمع بزنیم فکر کنم 2027 تا پرونده در آنکارا از 38 شغله ها میشه مربوط به ماههای بعد از فوریه 2008 تا اول 2009 و ماهای اخر 2010
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط montazerifarsh نمایش پست ها
    چرا کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟
    این نظری هست که یکی از اعضا فروم داده و موافق و مخالف های (چون مثال نقض زیاد داره) خودشو داره و این صرفاً برآورد شخصی ایشون هست... چون شما 2 بار سوال کردید من براتون میگذارم ببینید اما بدونید این جمع بندی نظر اعضا فروم نیست...

نقل قول نوشته اصلی توسط ali01089 نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان محترم

من به یه نتیجه ساده رسیدم که در 85 درصد موارد جواب صحیح میده. به غیر از دوستانی که جزء موارد استثنا بودن و یا خیلی زودتر پروندشون به جریان افتاده یا خیلی وقت هست که تو نوبتن ، در بقیه موارد افرادی که میخوان بدونن حدودا کی نوبت مدیکالشون هست ( اگه هنوز در پروسه باشند و خدای نکرده دچار مشکل خاصی نشده باشند) ، صرفنظر از زمان آپدیت یا هر چیز دیگه ، حدودا 950-975 روز بعد از فایل 1 این اتفاق برای اکثر افراد افتاده یا یا داره میفته و ضمناً احتمالا تعداد پرونده های موجود در آن رشته یا مشکلات مدارک پرونده یا بکگراند هم تا حدودی به زیادتر یا کمتر شدن این عدد تاثیر میذاره . این عدد که داره طبق اون این مدیکالها رقم میخوره ، اول از جمع دو ستون جدول و بدست آوردن مدت زمان بین فایل 1 تا انتقال بدست آوردم و روی همه رشته ها به صورت مجزا تست کردم. بعد دیدم دقیقا میشه همون 32 ماه اعلام شده توسط ورشو و حدود نرمال برای هر پرونده را نشون میده. کسانی که حدود رنج 950 روز به بالا هستند، تا 2 هفته آینده منتظر خبر خوب باشند و تنیجه رو هم لطفا اعلام کنند که بشه برای صحت این فرضیه نتیجه گیری کرد (اونائی که از 1000 رد شده اند یا قبل از 900 مدیکال گرفتند، احتمالا در 15% خاص غیر قابل پیش بینی قرار دارند و مورد این بحث نیستند) در صورت صحت این نظر، هرکس تا به این مدت زمان نرسیده بیخودی استرس زیادتر رو تحمل نکنه و ضمنا میشه برای حساب بانکی و عدم سوء پیشینه برنامه ریزی کرد . لطفا تا هنوز اثبات نشده کسی روش حساب باز نکنه و ضمنا برای موارد خاص هم اعتراض نفرمائید ، فقط بهش توجه داشته باشید که اگه درست بود به درد بقیه هم بخوره . ممنون.
    با آرزوهای خوب برای همه سروران.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط y_ekhtiari نمایش پست ها
    دوستانی که جدول رو اپ نگه میدارن ممکنه یک ایمیل به تمام اعضای جدول بزنن که وضعیتشون رو تایید کنن و یک ستون اضافه کنن که ایا این رکورد وریفای شده یا نه چون من فکر می کنم دیتای جدول خیلی قابل اعتماد نیست هنوز کسانی هستن که پروندشون دمشق مونده که بنظر غیر منطقی میاد.درضمن مشخص نیست متولی جدول کیه یک نفر یا دو نفر.یک جدوله یا دوتا؟در ضمن من اسم اقای shamon1 رو نمی تونم تو جدول پیدا کنم بنابراین فکر می کنم الان دو تا جدول موجوده
    سلام
    با برخی افراد مکاتبه شده. مواردی که پاسخ داده اند به روز شده. اما برخی اصلا به فروم سر نمی‌زنند. یک جدول در google docs است که ادرس آن این است https://docs.google.com/spreadsheet/...WMTdLWkE#gid=0
    جدول دیگری که در محیط انجمن فایلش ارسال می‌شود، توسط دوست دیگری نگهداری می‌شود.

سلام بچه ها من خواب بودم همسرم ایمیل رو چک کرد اومد بیدارم کرد گفت یه نامه عجیبی از کانادا اومده ..
    من که فکر می کنم هنوز خوابم .. یه نامه مدیکال و یه نامه دیگه اومده لندیگ فی و گردش حساب رو خواسته
    واسه اولی 30 روز ، واسه دومی 45 روز وقت دادن ... گفتم بیام اینجا بگم که شما هم خوشحال بشید
    رشته 0213 بودم بقیه اطلاعات هم که پایین هست .

این لندیگ فی رو چطوری بدم اینجا میشه داد یا باید از کانادا بفرستن ؟ اسم اون خانم دکتر مهربونه چی بود؟ کمککک
    فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanr نمایش پست ها
    سلام بچه ها من خواب بودم همسرم ایمیل رو چک کرد اومد بیدارم کرد گفت یه نامه عجیبی از کانادا اومده ..
    من که فکر می کنم هنوز خوابم .. یه نامه مدیکال و یه نامه دیگه اومده لندیگ فی و گردش حساب رو خواسته
    واسه اولی 30 روز ، واسه دومی 45 روز وقت دادن ... گفتم بیام اینجا بگم که شما هم خوشحال بشید
    رشته 0213 بودم بقیه اطلاعات هم که پایین هست .

این لندیگ فی رو چطوری بدم اینجا میشه داد یا باید از کانادا بفرستن ؟ اسم اون خانم دکتر مهربونه چی بود؟ کمککک
    خیلی مبارکتون باشه، آفرین به همسرتون که بیدار مونده و ایمیل چک کرده! و مرسی که ما رو هم خوشحال کردین ایمیل از ورشو اومده دیگه از کانادا که نیومده؟! کم کم دارم عاشق این دو کلمه ورشــــــــو و مــــــــدیکال میشم. چه لغات گوش نوازین این دو لغت، چطور تا به حال دقت نکرده بودم)) 4 روز پیش به ورشو ایمیل زدم و با اینکه وکیل داریم اما جواب ایمیلمو دادن. چقــــــــدر مهربونن این ورشویی ها! اصلاً چطور می شه اقامت ورشو گرفت؟)
    Slow down. Calm down. Don't worry. Don't hurry. Trust the process

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط fsw38mi1 نمایش پست ها
    سلام
    با برخی افراد مکاتبه شده. مواردی که پاسخ داده اند به روز شده. اما برخی اصلا به فروم سر نمی‌زنند. یک جدول در google docs است که ادرس آن این است https://docs.google.com/spreadsheet/...WMTdLWkE#gid=0
    جدول دیگری که در محیط انجمن فایلش ارسال می‌شود، توسط دوست دیگری نگهداری می‌شود.
    ممنون
    اطلاعات جدولی که در فورم فایلش ارسال می شود با جدولی که در google docs ظاهرا یکی نیست.اگر امکانش هست از این دوست عزیز درخواست کنید که برای یکسان سازی با شما همکاری کنند

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)