کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،
از دوستان کسی میدونه که اگر شخصا، فرد پاسپورت های مربوط به پرونده خودش (مثلا 2 نفر) رو به ویزا آفیس مربوطه ببره برای دریافت ویزا (در صورتیکه پاسپورت ریکوئست شده باشه)، آیا نامه ای مبنی بر passport authorization letter لازم هست برای ارائه به ویزا آفیس که مین اپلیکنت ماله بقیه رو هم آورده یا نه؟ اصولا ویزا آفیس این نامه را همراه با ایمیل پاسپورت ریکوئست میفرستد یا نه؟ در فرودگاه در صورت نداشتن این نامه مشکلی پیش نمیاد؟ ممنون
با سلام
چند روز پیش به ورشو ایمیل زدم وپی گیر وضعیت پرونده شدم
اول جواب دادند که پرونده در حال review است.
دو روز بعد جواب زیر را دادند.
This is to confirm the receipt of Right of Permanent Residence Fee payment.Please provide us with your passports's numbers and validity dates as well as height and eye colour of your accompanying dependants
آآیا فقط شماره پاسپورت ها و قد ورنگ چشم را بوسیله ایمیل اعلام کنم؟
سلام ، اگر پ ر شده باشید که نامه اضافی نمی خواهد ولی پرینت نامه پ را با خود ببرید. در مورد فرودگاه اگر منظورتون ایرانه که کاری ندارن. (من خودم 4 تا پاس داشتم ). اگر منظورتون لهستانه ، در صورتی که ویزای شنگن شما از لهستان صادر شده باشه که هیچ مشکلی نیست ولی اگر از کشور دیگه ای صادر شده باشه و مستقیم بخواهید برید لهستان هر نامه ای هم داشته باشید مشکل پیش میاد حتی حق دارن ویزاتونو باطل کنن. ولی اگر از کشور صادر کننده ویزا وارد شنگن بشید هیچ مشکلی نیست.
دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
سلام دوستان. از ما هم کپی پاسپورت خواستن. آیا بچه 3 ساله باید پاسپورت جداگانه داشته باشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)