صفحه 200 از 232 نخستنخست ... 100150190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,991 تا 2,000 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member bios2bb آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    FH Aachen, Engineering Informatics

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    نه. منظورم این بود که کلا زنگ بزنیم وزارت علوم و بگیم که سایت این گزینه هاش غیرفعاله و درست کنن. فکر میکنم باید زنگ بزنیم به خود همون قسمت ارز و بگیم وصل کنن به همین خانمی که شما میگین. خیلیا مشکل دارن در مورد این قضیه.
    منم همینطور فکر میکنم...
    هر بنده اي از بندگانم به جاي پناه بردن به ديگري با نيت خالص به من پناه آورد، از کارش چاره جويي مي کنم، گر چه همه آسمانها و زمين و هر چه در آن است عليه او توطئه کنند!

Junior Member

کسی میدونه میشه برا ترم تابستون ارز گرفت؟ ممنون

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mahbube86 نمایش پست ها
    کسی میدونه میشه برا ترم تابستون ارز گرفت؟ ممنون
    تا اونجاییی که من میدونم در صورتی که سفارت ترم تابستونتونو تائید کنه میشه.
    ویرایش توسط shibaak : June 1st, 2012 در ساعت 01:44 PM

ممنون دوستان. اون راهنما رو خوندم. سربازی چطور؟ تو راهنما حرفی ازش نشده. ولی توی سایت نشا کنار "کارت پايان خدمت یا تصوير دفترچه اعزام به خدمت" عکس ستاره داره که یعنی الزامیه؟ من الان دانشجو ترم آخر هستم. نه پایان خدمت دارم و نه دفترچه. می تونم بگیرم؟
    برای معوضه دلار بین آمریکا و ایران لطفا پیام خصوصی بدهید.

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط s19297 نمایش پست ها
    ممنون دوستان. اون راهنما رو خوندم. سربازی چطور؟ تو راهنما حرفی ازش نشده. ولی توی سایت نشا کنار "کارت پايان خدمت یا تصوير دفترچه اعزام به خدمت" عکس ستاره داره که یعنی الزامیه؟ من الان دانشجو ترم آخر هستم. نه پایان خدمت دارم و نه دفترچه. می تونم بگیرم؟
    سلام،
    شما برای خزوج از کشور باید معافیت یا پایان خدمت داشته باشید. کسایی که میخوان برای تحصیل خارج بشن میتونن از طریق وزارت علوم معافیت تحصیلی بگیرن. شما هم باید برای معفیت تحصیلی اقدام کنید (در صورتی که معافیت دیگه ای ندارید) برای اطلاع از معافیت به این انجمن مراجعه کنید.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

Junior Member

سلام من قبل از عید 6000 دلار گرفتم و توی معرفینامه ام نوشته بودند تا آخر خرداد ماه 91، این بار که ثبت نام کردم نوشته اند تا بازه زمانی آخر تابستان تایید می شود! آیا منظور این است که تا آخر تابستان فرصت دارم 6000 دلار از بانک بگیرم یا اینکه برای سه ماه تنها مبلغ 3000 دلار از بانک میتوانم بگیرم؟

Junior Member bios2bb آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    FH Aachen, Engineering Informatics

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    نه. منظورم این بود که کلا زنگ بزنیم وزارت علوم و بگیم که سایت این گزینه هاش غیرفعاله و درست کنن. فکر میکنم باید زنگ بزنیم به خود همون قسمت ارز و بگیم وصل کنن به همین خانمی که شما میگین. خیلیا مشکل دارن در مورد این قضیه.
    من زنگ زدم به وزارت علوم. شماره ها همه آزاده ولی هیچکس برنمیداره... شما موفق شدی؟ این مساله برای من خیلی مهمه... باید حتمل ایمیلم رو عوض کنم!!!
    هر بنده اي از بندگانم به جاي پناه بردن به ديگري با نيت خالص به من پناه آورد، از کارش چاره جويي مي کنم، گر چه همه آسمانها و زمين و هر چه در آن است عليه او توطئه کنند!

نقل قول نوشته اصلی توسط bios2bb نمایش پست ها
    من زنگ زدم به وزارت علوم. شماره ها همه آزاده ولی هیچکس برنمیداره... شما موفق شدی؟ این مساله برای من خیلی مهمه... باید حتمل ایمیلم رو عوض کنم!!!
    نه. ولی امروز مسلما کسی پاسخگو نیست. واسه همینم زنگ نزدم. این دو تا شماره رو امتحان کن.

02182233167 خسروی02182233160 نزمده

Banned

امروز زنگ زدم به بانک پسارگارد می گه اگه مشتری 1 ساله بانک ما باشید ماکزیمم سالی 13500 $ بهتون میدیم.
    من قبلاً تو یکی از پست های همین سایت خوندم سالی 12000$ + ماهی 1000$ زندگی =22000$
    کسی اطلاع جدیدی داره در این خصوص و ماکزیمم ارز ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط milad1986 نمایش پست ها
    امروز زنگ زدم به بانک پسارگارد می گه اگه مشتری 1 ساله بانک ما باشید ماکزیمم سالی 13500 $ بهتون میدیم.
    من قبلاً تو یکی از پست های همین سایت خوندم سالی 12000$ + ماهی 1000$ زندگی =22000$
    کسی اطلاع جدیدی داره در این خصوص و ماکزیمم ارز ؟
    احتمالا این قانون خود این بانکه. درضمن برای ارز هر ترم 6000 برای زندگی و تا اونجایی که من میدونم تا سقف 15000 تا برای شهریه میدن. اینی که شما گفتین منبعش کجاست؟
    درضمن ترم تابستون هم اگر سفارت تایید کنه یه ترم حساب میشه. یا نکنه این قانون بانک پاسارگاده؟؟ اگر بیشتر از یک سال باشه که اونجا حساب داریم چی؟ بیشتر میدن؟
    ویرایش توسط shibaak : June 2nd, 2012 در ساعت 02:08 PM