صفحه 2696 از 5471 نخستنخست ... 16962196259626462686268726882689269026912692269326942695269626972698269927002701270227032704270527062746279631963696 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,951 تا 26,960 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    شما از May 31 اینپراسس واقعی شدید... این به معنی آپدیت خواستن یا نخواستن نیست... بررسی روی پرونده شما از این تاریخ شروع شده
    پریدن آدرستون هم مهم نیست مشکل سیستمی هستش و خودش بر می گرده
    دوست عزیز برای شما هم به این شکل شده بوده؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط AABBCCDD نمایش پست ها
    دوست عزیز برای شما هم به این شکل شده بوده؟؟
    دوست عزیز برای IN PROCESS مگه اون جمله معروف YOUR application was reviewed and we started نمیزنن؟؟

Junior Member

لیست جدیدی رو کی اعلام می کنند؟

Junior Member

در cap 500 تایی سال پیش چند تا از پرونده ها به ورشو اختصاص پیدا کرده میخام ببینم چقدر از سهمیه احتمالی سال بعد به ماها اختصاص پیدا میکننه

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندس معدن - تربیت مدرس

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    شما از May 31 اینپراسس واقعی شدید... این به معنی آپدیت خواستن یا نخواستن نیست... بررسی روی پرونده شما از این تاریخ شروع شده
    پریدن آدرستون هم مهم نیست مشکل سیستمی هستش و خودش بر می گرده
    با قاطعیت نگید این نوشته بصورت عموم برای کسایی که دسیژن مید میشن میاد که در اون نامه دلایل ذکر شده. AABBCCDD عزیز شرایط شما متفاوته و نمیشه با قطعیت نظری داد ولی نظر شخصی من به سمت منفیه امیدوارم به خیر بگذره با رسیدن نامشون همه چیز مشخص میشه
    دریافت فرم ها در سیدنی :2010 April - مديكال : 25 جون 2014 - ويزا : 19 دسامر 2014

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندس معدن - تربیت مدرس

نقل قول نوشته اصلی توسط hosein_pt نمایش پست ها
    لیست جدیدی رو کی اعلام می کنند؟
    اگه اعلام به آخرای جونه اگر نه که لیست 29 با cap 500 ریست میشه
    دریافت فرم ها در سیدنی :2010 April - مديكال : 25 جون 2014 - ويزا : 19 دسامر 2014

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندس معدن - تربیت مدرس

نقل قول نوشته اصلی توسط hosein_pt نمایش پست ها
    در cap 500 تایی سال پیش چند تا از پرونده ها به ورشو اختصاص پیدا کرده میخام ببینم چقدر از سهمیه احتمالی سال بعد به ماها اختصاص پیدا میکننه
    چند صفحه قبل خانم لیدا آمار دقیق داده بودند

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    ضمن تشکر از خبری که دادن میشه بگین کی مدیکال گرفته بودن؟ از بچه های فروم نبودن؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدین لاین مدیکالشون هم تو ایکیس اضافه شده بود یانه؟منظورتون از یکماه از رسیدن مدیکال به ورشو هست یا زمانیکه مدیکال صادر شده؟
    مشکل اینه که دیروز وقتی خبر مدیکالم رو شروع کردم به نزدیک و اشنا دادم تازه رفقای ما رو کردن که یکشون مدیکال گرفته esijan و 2 تاشون به ویزا رسیدن
    و فقط بین اینها من خودم اقدام کردم و بقیه وکیل دارن . وقتی می خوان اطلاعات بدن باید بیل مکانیکی بیارم یه دونه از اصطلاحات ما رو هم نشنیدن !!

ببین دوستی که به پاس ریکوست رسیده دقیقا 1 ماه پیش مدیکال و لندیگنش رو از طریق وکیل فرستاده .. دوستی هم که ویزا گرفته تقریبا کمتر از 2 ماه از مدیکالش گذشته که وکیلش بهش اطلاع میده باید پاست رو بفرستیم ورشو یا صبر کنی که برنامه ریزی کنیم بری آنکارا اونم چون ویزا داشته میگه من خودم میرم ورشو ... ببین دیگه این رفقای ما در همین حد هم به زور اطلاع دارن الان هم اینقدر استرس دارن اصلا نمی تونن حرف بزنن

راستی رنگ ویزای کانادا خیلی زیباست امیدوارم همه همین 2012 ویزاشون بیاد
    فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها

لبته همچنان آپدیتیهایی که در فوریه این پراسس شدند یک کمی مورد لطف هستند

و یکی دو مورد از این الطاف برای این پروسس در مارچ هم دیده میشه. و جالب اینه که تقریبا تمام پرونده های مورد لطف ظاهر به شکلی ناقص بودند و به update احتیاج داشتند.
    به نظر شما این روال ترتیب مدیکال بر اساس CIO ادامه پیدا خواهد کرد در هفته های آینده یا باز هم ممکنه به حالت قبلی برگرده شرایط ؟

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanr نمایش پست ها
    مشکل اینه که دیروز وقتی خبر مدیکالم رو شروع کردم به نزدیک و اشنا دادم تازه رفقای ما رو کردن که یکشون مدیکال گرفته esijan و 2 تاشون به ویزا رسیدن
    و فقط بین اینها من خودم اقدام کردم و بقیه وکیل دارن . وقتی می خوان اطلاعات بدن باید بیل مکانیکی بیارم یه دونه از اصطلاحات ما رو هم نشنیدن !!

ببین دوستی که به پاس ریکوست رسیده دقیقا 1 ماه پیش مدیکال و لندیگنش رو از طریق وکیل فرستاده .. دوستی هم که ویزا گرفته تقریبا کمتر از 2 ماه از مدیکالش گذشته که وکیلش بهش اطلاع میده باید پاست رو بفرستیم ورشو یا صبر کنی که برنامه ریزی کنیم بری آنکارا اونم چون ویزا داشته میگه من خودم میرم ورشو ... ببین دیگه این رفقای ما در همین حد هم به زور اطلاع دارن الان هم اینقدر استرس دارن اصلا نمی تونن حرف بزنن

راستی رنگ ویزای کانادا خیلی زیباست امیدوارم همه همین 2012 ویزاشون بیاد
    به هر حال ممنون احسان جان که با این همه مشقت اطلاعات و گرفتی و به ما خبر دادی
    میدونی که رشته هردوشون کامپیوتره؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)