لیست جدیدی رو کی اعلام می کنند؟
در cap 500 تایی سال پیش چند تا از پرونده ها به ورشو اختصاص پیدا کرده میخام ببینم چقدر از سهمیه احتمالی سال بعد به ماها اختصاص پیدا میکننه
دریافت فرم ها در سیدنی :2010 April - مديكال : 25 جون 2014 - ويزا : 19 دسامر 2014
مشکل اینه که دیروز وقتی خبر مدیکالم رو شروع کردم به نزدیک و اشنا دادم تازه رفقای ما رو کردن که یکشون مدیکال گرفته esijan و 2 تاشون به ویزا رسیدن
و فقط بین اینها من خودم اقدام کردم و بقیه وکیل دارن . وقتی می خوان اطلاعات بدن باید بیل مکانیکی بیارم یه دونه از اصطلاحات ما رو هم نشنیدن !!
ببین دوستی که به پاس ریکوست رسیده دقیقا 1 ماه پیش مدیکال و لندیگنش رو از طریق وکیل فرستاده .. دوستی هم که ویزا گرفته تقریبا کمتر از 2 ماه از مدیکالش گذشته که وکیلش بهش اطلاع میده باید پاست رو بفرستیم ورشو یا صبر کنی که برنامه ریزی کنیم بری آنکارا اونم چون ویزا داشته میگه من خودم میرم ورشو ... ببین دیگه این رفقای ما در همین حد هم به زور اطلاع دارن الان هم اینقدر استرس دارن اصلا نمی تونن حرف بزنن
راستی رنگ ویزای کانادا خیلی زیباست امیدوارم همه همین 2012 ویزاشون بیاد
فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)
و یکی دو مورد از این الطاف برای این پروسس در مارچ هم دیده میشه. و جالب اینه که تقریبا تمام پرونده های مورد لطف ظاهر به شکلی ناقص بودند و به update احتیاج داشتند.
به نظر شما این روال ترتیب مدیکال بر اساس CIO ادامه پیدا خواهد کرد در هفته های آینده یا باز هم ممکنه به حالت قبلی برگرده شرایط ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)