همونطوری که بچه ها در چند هفته گذشته گفتند کدهای مورد اشاره در فرمهای مدیکال هم می یاد و بعیده که اپراتور ارسال ایمیلها اسمش رو توی فرمها هم تکرار کرده باشه!
در ضمن اسمشون بعد از REQ اومده که بنظر من این آفیسرها درخواست دهنده مدیکال بودند و همونطوری که لیدا گفت در BFTO مشخص می شه پرونده دست کی قراره بره (منظورم همون DOC و...)
هر چند دونستن این اسمها چندان اهمیتی نداره ولی در این شرایط استرسی رمز گشایی خیلی مزه می ده![]()
من فکر کنم وقتی MED در قسمت پندینگ کیپس هست این یعنی اینکه هنوز پرونده شخص تا لحظه ارسال کیپس برای متقاضی به صف دریافت مدیکال نرفته... کلاً برداشت من اینه که سیستم عامل آفیسر ها بصورت اتوماتیک برای هر کسی که پرونده باز میشه همه مواردی که آفیسر ممکنه بخواد رو در قسمت پندینگ تعریف میکنه و همینطور که آفیسر پروندرو پیش میبره اون مواردی رو که نمی خواد یا مواردی که درخواست آپدیت میکنه و تحویل میگیره و یا وقتی شخص مدیکالش میره قسمت ارسال و عملاً آفیسر دیگه کاری باهاش نداره از لیست پندینگ حذف میکنه... برای همین هم آرام وقتی کیپس گرفت MED در قسمت پندینگ نبود چون رفته بود تو صف مدیکال که یکم بعد هم مدیکالش اومد و دوستانی هم داریم که MED در پندینگشون هست اما بعد از گذشت 2 ماه هنوز مدیکالشون نیومده (البته ممکنه فردای روز تقاضای کیپس پرونده بره تو صف مدیکال و اون موقع MED از پندینگ حذف بشه!)
این تحلیل شخصیه من از این موضوع هست..![]()
سلام من تازه واردم تو رو خدا یکی به من بگه کیپس چیه؟ چطور میشه کیپس گرفت؟خواهش میکنم یک کسی لطف کنه منو راهنمایی کنه؟یک بار دیگه هم اینجا یه سوالی پرسیدم دریغ از یک پاسخ
سلام
خوش آمدید به فروم.
کیپس نوعی درخواست از اطلاعات بررسی پروندتون هست که به روشهای مختلف میتونید درخواست بدید و برای اطلاعات جامع تر میتونید به فروم مربوطه مراجعه کنید.
فایل نامبر اول : جون 2009 - فایل نامبر دوم : سپتامبر 2009 - اینپراسس با اطلاعات قبلی : نوامبر 2011 - ارسال فایل به ورشو : دسامبر 2011
اینپراسس : ژانویه 2009 - مدیکال : آگوست 2012 - پاس ریکوئست : مارچ 2013 ویزا : آپریل 2013 لند :جون 2013
سلام ، آفیسر (ها) هر پرونده وقتی که روی پرونده هر متقاضی کار میکنن یک سری نت ها که بصورت کد شده هست برای خودشون یادداشت میکنن که دفعه بعد که میان سراغ پرونده یا اینکه اگر به قسمت دیگه ای پرونده انتقال داده میشه هر کسی که میبینه این نتها رو متوجه میشه که تا الان چه کارهایی رو پرونده انجام شده و چه کارهایی هست که باید انجام بشه....
دولت کانادا این امتیاز رو به شهروندان ، مقیمان ، دانشجویان و افراد شاغل با ویزای کار در کانادا میده که برای خودشون (یا هر شخصی که بهشون با پر کردن فرم مربوط به وکالت خاص وکالت داده) بتونن تقاضا بدن که نتهایی که از ابتدا تا الان افیسر بر روی پروندشون نوشته به متقاضی دریافت کیپس داده بشه... شما با گرفتن این نت ها ( که البته بصورت کدی هست که با کمک دوستان در فروم و این سایت می تونید منظور هر کد رو متوجه بشید) می تونید آگاه بشید که چند امتیاز پروندتون گرفته ، در چه تاریخ هایی چه کارهایی روی پروندتون انجام شده ، احتمالاً چه آپدیت هایی رو افیسر در زمان مدیکال از شما خواهد خواست و الان پروندتون بصورت تقریبی در چه مرحله ای هست...
اگر 1 2 ماه هست که از زمان اینپراسس واقعی پروندتون میگذره تقاضا کیپس می تونه برای اطلاع شخصیتون مفید باشه اما هیچ تاثیری در تند و یا کند شدن روند پروندتون نداره...
اگر در کانادا کسی رو دارید که می تونه براتون تقاضا کیپس کنه فرم IMM5475 رو خودتون (و اشخاص دیگر پرونده) و فرم IMM5563 رو شخصی که در کانادا هست پر کنید (فرم ها رو از سایت cic می تونید بگیرید) و به آدرسی که در زیر فرم دوم هست پست کنید. (هزینه تقاضا 5$ هستش)
اگر در کانادا کسی رو ندارید از سایت www.visafile.info می تونید عینا همون تقاضا اول رو بدید که هزینش 25$ میشه.
در هر دو حالت تقاضا جواب کیپستون حدود 1 ماه بعد بهتون ایمیل میشه... تو این مدت با مطالعه صفحان فروم کیپس می تونید بیشتر با کدها و مفاهیمش آشنا بشید....
ویرایش توسط kasrawasp : June 4th, 2012 در ساعت 10:01 AM
با سلام برای آپدیت اسکجول یک که همراه با مدیکال از ما خواسته شده، اگه سابقه کار در شرکت معتبری به سابقه کار شما اضافه شده باشه آیا باید ذکر بشه یا اینکه امتیازات ما قبلا محاسبه شده و پاس شدیم و ذکر این سابقه کار فقط سکیوریتی چک رو طولانی تر میکنه؟
کد:0711- سیدنی:15 جون 2010- فایل اول:20 اگوست 2010- فایل دوم:18 اکتبر 2010- ارسال به ورشو 20 دسامبر 2011 - اینپراسس:23 مارچ 2012
علاقه مندی ها (Bookmarks)