یادتونه یک ماه پیش گفتم یکی از دوستهام که برای کبک اقدام کرده بود پس از اینکه ویزاش دیر شد، بدون درخواست آنکارا رفت ترکیه و ویزاش رو گرفت
الان آقای مختاری توی وبلاگش نوشته که این موضوع برای چند نفر دیگه هم اتفاق افتاده و ویزا آفیس ترکیه با اینکه ویزا آمادست خبری نمی ده!!!!
حتی در وبلاگش پیشنهاد داده اونهایی که بیش از 6 ماه از تاریخ مدیکالشون گذشته یک سری به ترکیه بزنن! شاید ویزاشون اومده باشه!
.
آنکارا در مقایسه با ورشو واقعا ویزا آفیس بدی بوده! و نشون داده که نظم و تعهد ورشو رو نداره
continued background check......تقریبا مثل این ایمیل رو من درپست 8817 صفحه 882 فروم 29 شغله های 1000 تایی دیده بودم ولی کلمه continued نداشت
من راستش به بک گراند چک طولانی اعتقاد ندارم چون مثال نقضش رو اینجا زیاد داریم اصولا هر سوالی تو این فاصله ازشون بپرسیم همین جواب رو میدن که توی بک گراند چکه!!...میدونین یک آفیسر همه چیز رو باهم میخواد از اپلیکنت یکی هم هر دفعه یک چیز رو میخواد...کاملا سلیقه ای هست!
این هم یک جواب کلیشه ای هست از افیسر مقرراتی پرونده شما
من هم فکر میکنم مثل دوستان احتمالا rprf شما رو همزمان با پاس ریکوئست بخوان ازتون
هنوز لاین مدیکال به ایکس شما اضافه نشده..شده؟
دوستان بد شانسی که پرونده شون آنکارا منتقل شده این حرف صحیح هست آفیس آنکارا بسیار بی در و پیکر هستش. ما 6 ماه پیش برای مادرم که بره کانادا برادرم رو ببینه از تهران درخواست ویزا کردیم که وسط کار ویزا آفیس تهران بسته شد و پرونده ما ارسال شد آنکارا. 4 بار ایمیل زدیم آنکارا که این ویزای ما چی شد بالاخره میدین نمیدین اصلا جواب ندادند هربار یه ایمیل تایید میومد مینوشت تا 25 روز کاری جواب میاد. 11 روز پیش سفر کاری شد رفتم ترکیه گفتم برم آنکارا ببینم چرا جواب نمیدن. با ادا و اطفار بعد از 3 روز معطلی رفتم تو دیدم ویزای ما دقیقا" 72 روز پیش آماده بوده و این ابله ها زحمت به خودشون نمیدن یه جواب ایمیل بدن با به خبری بدن. خلاصه تمام برنامه که ما چیده بودیم مادرم قبل از فصل سرما بره چند ماه بمونه بهم خورد. حالا این ویزا هست مهم نیست ولی اون ایرانی بیچاره ای که زندگیش رو داره میذاره برای این کار و یه پروسه 2و3 ساله پیش رو داره تازه گرفتار این بی برنامگی ها هم بشه دیگه ظلم مضاعفه
سلام دوستان ، نتايج كيپس ما هم رسيد. در اين مدت پاسپورت بنده عوض شده و پاسپورت همسرم نيز در كپيس قيد نشده است. لطفا بفرماييد كه براي تصحيح اطلاعات اين دو پاسپورت، آيا فرمي وجود دارد؟ و اصولا شرايط درخواست چگونه است. اگه پستي قبلا وجود دارد، لطفا شماره صفحه را بفرماييد.
با تشكر-
رسیدن مدارک به سیدنی: 11 مارچ 2010 - فایل اول: 30 آپریل 2010 - ارسال به ورشو: 20 دسامبر - كد رشته 0711: Construction Managers
https://docs.google.com/spreadsheet/...naGFzZnc#gid=0
سلام دوباره بابا آدم یه ساعت نیاد اینجا 5 تا صفحه اضافه شده ..
اره رشته هاشون همه 0213 بوده خیالت راحت این یکی رو مطمئن هستم .
من واقعا خوشحالم که گروه ما بالاخره به ویزا رسید ... فقط یه نکته هر 2 این دوستان به ویزا رسیده همزمان با مدیکال لندینگ فی ازشون خواسته شده .
حالا نمی دونم این یعنی بک چک تموم شده بوده یا چیز دیگه .
فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)
Dear Applicant,
Please be advised that your application is under review due to continued background check. Once is completed, you will be asked to pay the Right of Permanent Residence Fee.
Sincerely,
Immigration Section
خودم به جواب رسیدم
همین جا نوشته وقتی بک چک تموم بشه از شما لندیگ فی خواهیم خواست
خدا رو شکر
فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)
علاقه مندی ها (Bookmarks)