صفحه 890 از 1254 نخستنخست ... 390790840880881882883884885886887888889890891892893894895896897898899900940990 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 8,891 تا 8,900 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط perans نمایش پست ها
    از توضیحاتتون متشکرم

حساب به اسم خودم و گرفتن تمکن مالی و گردش شش ماه هم مشکلی نیست فقط برای از کجا آوردنش چه مدرکی ارائه بدم چون پول خودمو 10 روز پیش خرج کردم و الان باید از کسی موقتا 30-40 میلیون بگیرم آیا به نظرتون خونمونو سوری بفروشیم یا چیکار کنیم؟
    در مورد نحوه ارسال پاس هیچی نگفتن احتمالا بعدش میگن بریم آنکارا بگیریم !!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز

ضمن تبریک لطف میکنید بفرمایید آیا آدرس شما برگشت قبل از پ ر شدن یا خیر؟ ممنونم

از توضیحاتتون متشکرم

حساب به اسم خودم و گرفتن تمکن مالی و گردش شش ماه هم مشکلی نیست فقط برای از کجا آوردنش چه مدرکی ارائه بدم چون پول خودمو 10 روز پیش خرج کردم و الان باید از کسی موقتا 30-40 میلیون بگیرم آیا به نظرتون خونمونو سوری بفروشیم یا چیکار کنیم؟
    در مورد نحوه ارسال پاس هیچی نگفتن احتمالا بعدش میگن بریم آنکارا بگیریم !!!!!!!!!!!!
    باسلام مجدد
    لطفا اگر در مورد اینکه ویزا را کجا و چجوری تو پاستون الصاق میکنند اطلاع رسانی کردند ما رو بی خبر نگذارید. ممنونم

نمیتونید از بانکتان پرینت حسابی مربوط به مثلا 10 روز پیش که موجودی داشت بگیرید؟
    NOC: 3113
    File no: 21 OCT 2011
    Medical:13 MARCH 2012
    PR.WAITING

Member
    رشته و دانشگاه
    دندانپزشکی

سلام دوستان

بلاخره روز موعود فرا رسید و از ما هم مدارک زیرو خواستن:

1) Updated proof of sufficient settlement funds. Please note that the funds must belong to you and must be located in a bank account in your name.

You must provide evidence of all the unencumbered transferable funds you have available for your settlement in Canada, including evidence of the accumulation of those funds. This must include a bank statement(s) showing all transactions for the last six months with a current balance at least equivalent to the minimum required funds. A letter of solvency providing the current balance of your account(s) or the average credits and debits in your account(s) is not acceptable evidence.The required amount is listed here: http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/funds.asp.
    2) Updated Schedule A for you and your spouse (forms may be obtained from http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/skilled.asp)

3) Updated original police clearance certificate from the authorities of Iran for you and your spouse along with its original translation into English or French by a sworn translator.

For more information on how to apply for the requested document please visit the following website:www.cic.gc.ca/english/information/security/police-cert/index.asp

4) Copy of the biopages of all of your family's valid passports (the page with personal details)

لطفا اگه امکان داره راجع به بند یک توضیح بدین که دقیقا چی باید از بانک بگیرم ؟ من به تناوب هی پول زیاد گذاشتم و برداشتم حدودا 10 روز پیش گردش حساب گرفتم میشه همونو بفرستم یا باید دوباره پول بذارم و موجودی بگیرم؟
    سلام مبارکه! به نظرم همون گردش 10 روز پیش خوبه فقط واسه نامه موجودی به بانک یگین موجودی اون موقع رو بده ، من از ملت خواستم اونا هم دادن، مال آخر فروردینو دارم میفرستم ، دفعه اولم یه ماه و نیم گذشته بود تا بقیه مدارکو جمع کردم طول کشید مشکلی پیش نیومد
    کد رشته :3113 ارسال مدارک:12 ژانویه2011، دریافت مدارک در سیدنی:20 ژانویه2011،دریافت فایل نامبر اول:15 مارچ2011 دریافت توسط ویزا آفیس ورشو :8 آپریل 2011، این پراسس : 29 june.مدیکال14 اکتبر ،درخواست کپی پاس:22می، درخواست کپی همه صفحات پاس 28 جولای ، پاس ریکوئست 31 جولای

Member
    رشته و دانشگاه
    دندانپزشکی

بچه ها من از یه وکیلی شنیدم که از آخر june پاس ریکوئستا شروع میشه!!! خدا کنه این کپی هایی که میفرستیم معنیش همین باشه
    کد رشته :3113 ارسال مدارک:12 ژانویه2011، دریافت مدارک در سیدنی:20 ژانویه2011،دریافت فایل نامبر اول:15 مارچ2011 دریافت توسط ویزا آفیس ورشو :8 آپریل 2011، این پراسس : 29 june.مدیکال14 اکتبر ،درخواست کپی پاس:22می، درخواست کپی همه صفحات پاس 28 جولای ، پاس ریکوئست 31 جولای

نقل قول نوشته اصلی توسط neda1 نمایش پست ها
    بچه ها من از یه وکیلی شنیدم که از آخر june پاس ریکوئستا شروع میشه!!! خدا کنه این کپی هایی که میفرستیم معنیش همین باشه
    دوست عزیز

مطمئنا معنی این درخواست کپی پاس ها همان پاس رکوئست است ولی تا آخر June که ما جون به لب شدیم!!!!

Senior Member mehran23 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط neda1 نمایش پست ها
    ندا جان ميتوني از ايشون بپرسي رو چه حسابي اين حرفو زده؟ اگه جايي خونده آدرسشو به شما بگه.

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

از توضیحاتتون متشکرم

سلام پرینت 6 ماهه برای این منظوره که بدانند این پول مال خودتان است و از شش ماه پیش شما صاحبش بوده اید یا مثلا" در شش ماه به صورت معقول (چون میزان حقوقتان را در سابقه کاری ذکر کرده اید) زیاد شده و به مبلغ حداقل فاند لازم رسیده در ضمن شما چند نفر هستید که باید 30 تا چهل میلیون ریخته باشید

Junior Member

با سلام
    از ما فقط هفته قبل شماره پاسپورت ها و قد ورنگ چشم را خواستند که با ایمیل اعلام کردیم. قبلا فرم A وموجودی حساب و لندینگ فی را خواسته بودند. اما تا به حال کپی پاسپورت نخواسته اند که با روند گذشته و حال تفاوت دارد .البته خواستن کپی پاسپورت با توجه به اینکه قبلا همه ارسال کرده اند منطقی نیست. موضوع دیگر اینکه گواهی ع س پ ما مربوط به بیش از 1.5 سال پیش است ولی تا به حال مجددا نخواسته اند.
    به نظر دوستان پاس ریکویست تلقی می شود یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hashemigol نمایش پست ها
    با سلام
    از ما فقط هفته قبل شماره پاسپورت ها و قد ورنگ چشم را خواستند که با ایمیل اعلام کردیم. قبلا فرم A وموجودی حساب و لندینگ فی را خواسته بودند. اما تا به حال کپی پاسپورت نخواسته اند که با روند گذشته و حال تفاوت دارد .البته خواستن کپی پاسپورت با توجه به اینکه قبلا همه ارسال کرده اند منطقی نیست. موضوع دیگر اینکه گواهی ع س پ ما مربوط به بیش از 1.5 سال پیش است ولی تا به حال مجددا نخواسته اند.
    به نظر دوستان پاس ریکویست تلقی می شود یا نه؟
    سلام

به نظر من چیزی جز پاس رکوئستی نیست!!! البته باید منتظر باشید تا ببینید روال الصاق ویزا چیست . موفق باشید