صفحه 896 از 1254 نخستنخست ... 396796846886887888889890891892893894895896897898899900901902903904905906946996 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 8,951 تا 8,960 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط cathy نمایش پست ها
    سلام ضمن تبریک میشه لطفا متن نامه اعتراض و در اختیار ما قرار بدید(حتی با پیام خصوصی)یا اینکه توضیح بدید متن ایمیل شما به چه صورت اعتراض امیز بوده...؟چون من در صدد این کار هستم ولی نمی دونم که با چه لحنی باید باهاشون صحبت کنم و چقدر می تونم متوقع باشم....ممنون میشم راهنمایی کنید.
    ممنون میشم اگر در اختیار من هم بگذارید.
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط reza6411183 نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه عزیزان

من همین الان نامه پاسپورت ریکوئست از آنکارا رو از وکیلم گرفتم ..! تاریخ نامه برای دیروز بوده...شایان ذکره که من از 29 شغله ای ها گپ 1000 تایی بودم که پروندم رفت دمشق ... ارسال مدارک 12 می بود و نامه مدیکالمون 4 دسامبر --- حدود 1 ماه پیش هم ع س پ از انگلیس خواستن که براشون فرستادم... امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و همه دوستان ایشالا شاد شاد شاد بشن... من متن میل رو ضمیمه کردم

This refers to your application for permanent residence in Canada. Following the closure of the Immigration Section in Damascus, your application is now being processed in Ankara. Please submit the following documents:

· Original valid passports for you and each accompanying family member.
    · 2 recent photographs (35 mm x 45 mm, white background) for you and each accompanying family member.
    · Height and eye colour in writing for you and each accompanying family member.
    · Please submit a written statement indicating any changes since December 2011 for yourself and your spouse in:
    -your personal history (employment, education, membership or association with organizations, government positions)
    -Your addresses
    -Your marital status
    -Your family composition
    -Please indicate all travels done since December 2011 (dates, purpose of trip, countries visited)
    دوست عزیز

ضمن تیریک و پیرو سوال دوست عزیز Totontonian لطف کنید بفرمایید که قراره به چه صورت مدارک و پاس رو به آنکارا برسونید . ممنونم

Senior Member mehran23 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط masoodmolan نمایش پست ها
    برای پاسپورت 3 سال در 5 سال. برای اینکه کارت اقامتتون باطل نشه ( در صورتی که شرایط درخواست پاسپورت احراز نشده باشه) 2 سال در 5 سال. این یعنی اگر در طی 5 سال حداقل 2 سالشو اونجا نباشید پاسپورت که هیچی اقامتتون هم باطل می شه. هیچی به هیچی.
    فكر ميكنم براي پاسپورت و سيتيزن شيپ سه سال از چهار سال البته با شرايط خاص و اينكه بايد در ابتدا اعلام بشه كه من ميخوام درخواست بدم و در چهار سال آينده سه سالو پر ميكنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Torontonian نمایش پست ها
    دوست گرامي بهتون تبريك ميگم، اما نفرموديد كه بايد اين مدارك رو خودتون شخصا ببريد آنكارا يا با كورير براشون بفرستيد؟
    ممنون .... در پایین نامه عنوان کرده با توجه به اینکه شما خارج از ایران هستید هم میتونید با کوریر بفرستید هم حضورا بیاید آنکارا

برای پاسپورت 3 سال در 5 سال. برای اینکه کارت اقامتتون باطل نشه ( در صورتی که شرایط درخواست پاسپورت احراز نشده باشه) 2 سال در 5 سال. این یعنی اگر در طی 5 سال حداقل 2 سالشو اونجا نباشید پاسپورت که هیچی اقامتتون هم باطل می شه. هیچی به هیچی.
    با عرض پوزش برای پاسپورت 3 سال از 4 سال است که من اشتباها نوشته بودم 5. این هم لینک اداره مهاجرتشون.
    https://eservicesak.cic.gc.ca/rescal...ew.do?&lang=en
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

دوست عزیز برای تمدید کارت اقامت pr حداقل 2 سال از 5 سال و برای اخذ پاسپورت کانادائی 3 سال از 4 سال ------ معمولا" اگر در هر سال 2.5 ماه خارج ار کانادا باشید وبعد از چهار سال درخواست پاس و امتحان شهروندی به راحتی مقدور است ( یکی از اقوام ما در کانادا در اداره ای کار میکند و یکی ار وظائفش در خواست پاسپورت و امتحان شهروندی برای مهاجرین است ) بعد از مراجعه به اداذه مهاجرت و محاسبه تعداد روزهای لازم جهت اخذ شهروندی و تایید آنها دیگر منعی برای نماندن در کانادا نداریر و بعد از 6 یا 7 ماه و قبولی در امتحان شهروندی صاحب پاس کانادائی خواهید شد.

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط reza6411183 نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه عزیزان

من همین الان نامه پاسپورت ریکوئست از آنکارا رو از وکیلم گرفتم ..! تاریخ نامه برای دیروز بوده...شایان ذکره که من از 29 شغله ای ها گپ 1000 تایی بودم که پروندم رفت دمشق ... ارسال مدارک 12 می بود و نامه مدیکالمون 4 دسامبر --- حدود 1 ماه پیش هم ع س پ از انگلیس خواستن که براشون فرستادم... امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و همه دوستان ایشالا شاد شاد شاد بشن... من متن میل رو ضمیمه کردم

This refers to your application for permanent residence in Canada. Following the closure of the Immigration Section in Damascus, your application is now being processed in Ankara. Please submit the following documents:

· Original valid passports for you and each accompanying family member.
    · 2 recent photographs (35 mm x 45 mm, white background) for you and each accompanying family member.
    · Height and eye colour in writing for you and each accompanying family member.
    · Please submit a written statement indicating any changes since December 2011 for yourself and your spouse in:
    -your personal history (employment, education, membership or association with organizations, government positions)
    -Your addresses
    -Your marital status
    -Your family composition
    -Please indicate all travels done since December 2011 (dates, purpose of trip, countries visited)
    مبارکه دقیقا" پرونده ما مثل شماست 15 نوامبر مدیکالمان به لندن رسید و در آخرین آپدیت ازمون آپدیت فرمها و لندینگ فی و نامه بانک و ع س پ از مالزی خواستند که دادیم فقط تفاوتمان در ویزا آفیسه که ما ورشو هستیم
    انشالله به زودی ویزاتون صادر بشه

Banned
    رشته و دانشگاه

ممنون میشم اگر در اختیار من هم بگذارید.
    اگه به من هم برسونید ممنون میشم

Junior Member

کسی از دوستان تابحال با این پیغام از ECAS مواجه شده؟ We are not able to identify you using the information you provided... من امروز با این مسئله مواجه شدم. کسی نظری نداره؟

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط march58 نمایش پست ها
    کسی از دوستان تابحال با این پیغام از ECAS مواجه شده؟ We are not able to identify you using the information you provided... من امروز با این مسئله مواجه شدم. کسی نظری نداره؟

اگه فامیلت از دو قسمت تشکیل شده باشه و قبلا مابین اونها از دش استفاده می کردی حاله بجای دش از اسپیس استفاده کن و یا بالعکس
    too much love will kill you