دوست عزیز اگر همه چیز رو درست وارد میکنی و این پیغام رو میگیری مشکل در دیتا بیس اداره مهاجرته که مشخصاته شما رو اشتباه وارد کرده.من یه مدت مدیدی این مشکل رو داشتم و بعد از چندین بار نامه نگاری مشکلم حل شد.بعد از اینکه کیپسم به دستم رسید تازه فهمیدم که داستان چی بوده
تاریخ تولد من27 جون هست که اونها به اتشتباه 27 جولای زده بودن بعد از یه بار درخواست برای اصلاح کرده بودنش 26 جون! دوباره درخواست دادم و گفتن ما درست کردیم منم هی اصرار که درست نشده آخر بازم آفیسر رفته بود و کرده بودش 27 جون
جالبه که مدیکال هم که برام اومد تو مشخصاتم زده بود مجرد ولی 2 تا نامه هم مال خودم هم مال همسرم رو هم فرستاده بودن که بعد از کیپس دیدم اطلاعاتم رو اشتباه وارد کرده بودن.خلاصه اونقدرام که فکر میکنیم دقیق نیستن
راستش من الان 2 ساله که دارم ایکیس رو چک میکنم. هیچوقت چنین مشکلی نداشتم. تا حالا هم چک کردم همه چیز رو. اشتباهی در اسم و تاریخ تولد و غیره نداشتن. شایدم باگ سیستمه. اینا که دقت ندارن. اگه داشتن که وضعیتمون این نبود. ولیکن من مرده اون برنامه ریزی دقیقشون هستم. مخصوصا وقتی که میگن 6-12 ماه، یعنی واسا زیر پات علف سبز شه که بخندیم. داخل کانادا هم غیر از این نخواهد بود، بدون شک. دسدت درد نکنه که تجربه خودت رو گذاشتی و بی خیال رد نشدی.
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
لينک زيرو ببينيد، دقيقا همون مشکل شمارو دوستان ديگه داشتن:
http://www.applyabroad.org/forum/sho...1%D8%A7/page42
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
دوستان خوبم انشالله همتون این ماه پی آر بشید همونطوریکه قبلا" هم نوشته بودم سهمیه ماه جون ویزا آفیسها باز شده پس منتظر پی آر های بیشتری باشیم و به همدیگه امیدواری داده و فضا را پر از انرژی مثبت کنیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)