صفحه 897 از 1254 نخستنخست ... 397797847887888889890891892893894895896897898899900901902903904905906907947997 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 8,961 تا 8,970 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    اگه فامیلت از دو قسمت تشکیل شده باشه و قبلا مابین اونها از دش استفاده می کردی حاله بجای دش از اسپیس استفاده کن و یا بالعکس
    فامیلم از یک قسمت تشکیل شده.

اگه فامیلت از دو قسمت تشکیل شده باشه و قبلا مابین اونها از دش استفاده می کردی حاله بجای دش از اسپیس استفاده کن و یا بالعکس
    نقل قول نوشته اصلی توسط march58 نمایش پست ها
    دوست عزیز اگر همه چیز رو درست وارد میکنی و این پیغام رو میگیری مشکل در دیتا بیس اداره مهاجرته که مشخصاته شما رو اشتباه وارد کرده.من یه مدت مدیدی این مشکل رو داشتم و بعد از چندین بار نامه نگاری مشکلم حل شد.بعد از اینکه کیپسم به دستم رسید تازه فهمیدم که داستان چی بوده
    تاریخ تولد من27 جون هست که اونها به اتشتباه 27 جولای زده بودن بعد از یه بار درخواست برای اصلاح کرده بودنش 26 جون! دوباره درخواست دادم و گفتن ما درست کردیم منم هی اصرار که درست نشده آخر بازم آفیسر رفته بود و کرده بودش 27 جون
    جالبه که مدیکال هم که برام اومد تو مشخصاتم زده بود مجرد ولی 2 تا نامه هم مال خودم هم مال همسرم رو هم فرستاده بودن که بعد از کیپس دیدم اطلاعاتم رو اشتباه وارد کرده بودن.خلاصه اونقدرام که فکر میکنیم دقیق نیستن

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

آخرین باری که وارد ای کیس خودت شده بودی کی بود؟
    too much love will kill you

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    دوست عزیز اگر همه چیز رو درست وارد میکنی و این پیغام رو میگیری مشکل در دیتا بیس اداره مهاجرته که مشخصاته شما رو اشتباه وارد کرده.من یه مدت مدیدی این مشکل رو داشتم و بعد از چندین بار نامه نگاری مشکلم حل شد.بعد از اینکه کیپسم به دستم رسید تازه فهمیدم که داستان چی بوده
    تاریخ تولد من27 جون هست که اونها به اتشتباه 27 جولای زده بودن بعد از یه بار درخواست برای اصلاح کرده بودنش 26 جون! دوباره درخواست دادم و گفتن ما درست کردیم منم هی اصرار که درست نشده آخر بازم آفیسر رفته بود و کرده بودش 27 جون
    جالبه که مدیکال هم که برام اومد تو مشخصاتم زده بود مجرد ولی 2 تا نامه هم مال خودم هم مال همسرم رو هم فرستاده بودن که بعد از کیپس دیدم اطلاعاتم رو اشتباه وارد کرده بودن.خلاصه اونقدرام که فکر میکنیم دقیق نیستن

راستش من الان 2 ساله که دارم ایکیس رو چک میکنم. هیچوقت چنین مشکلی نداشتم. تا حالا هم چک کردم همه چیز رو. اشتباهی در اسم و تاریخ تولد و غیره نداشتن. شایدم باگ سیستمه. اینا که دقت ندارن. اگه داشتن که وضعیتمون این نبود. ولیکن من مرده اون برنامه ریزی دقیقشون هستم. مخصوصا وقتی که میگن 6-12 ماه، یعنی واسا زیر پات علف سبز شه که بخندیم. داخل کانادا هم غیر از این نخواهد بود، بدون شک. دسدت درد نکنه که تجربه خودت رو گذاشتی و بی خیال رد نشدی.

Junior Member

آخرین باری که وارد ای کیس خودت شده بودی کی بود؟
    دیروز وارد ایکیس شدم

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

دیروز وارد ایکیس شدم
    شما پروندتون آنکاراست؟ چون ظاهرا اين مشکل براي تعدادي از بچه هاي آنکارا اتفاق افتاده.(بخش 38 تايي هاي منتقل شده به آنکارا رو بخونيد). دکتر جون هم تو وبلاگش در اين مورد يه چيزايي نوشته
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    شما پروندتون آنکاراست؟ چون ظاهرا اين مشکل براي تعدادي از بچه هاي آنکارا اتفاق افتاده.(بخش 38 تايي هاي منتقل شده به آنکارا رو بخونيد). دکتر جون هم تو وبلاگش در اين مورد يه چيزايي نوشته
    نه ماله من سنگاپوره. حتما میرم یه نگاهی به اون بخش میندازم. ممنون. منظورتون کدوم دکتره؟ در کدوم وبلاگ؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نه ماله من سنگاپوره. حتما میرم یه نگاهی به اون بخش میندازم. ممنون. منظورتون کدوم دکتره؟ در کدوم وبلاگ؟
    خيلي بده شما دکتر جون رو نميشناسين.اگر بفهمه ناراحت ميشه
    خارج از شوخي وبلاگ دکتر م. مربوط به شرکت ک ن پ ا ر س
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Senior Member
    رشته و دانشگاه

کسی از دوستان تابحال با این پیغام از ECAS مواجه شده؟ We are not able to identify you using the information you provided... من امروز با این مسئله مواجه شدم. کسی نظری نداره؟

لينک زيرو ببينيد، دقيقا همون مشکل شمارو دوستان ديگه داشتن:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...1%D8%A7/page42

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

دوستان خوبم انشالله همتون این ماه پی آر بشید همونطوریکه قبلا" هم نوشته بودم سهمیه ماه جون ویزا آفیسها باز شده پس منتظر پی آر های بیشتری باشیم و به همدیگه امیدواری داده و فضا را پر از انرژی مثبت کنیم