صفحه 902 از 1254 نخستنخست ... 4028028528928938948958968978988999009019029039049059069079089099109119129521002 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,011 تا 9,020 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط esios نمایش پست ها
    فکر کنم شما عادت داری دروغ بگویید ......
    باسلام خدمت همه عزیزان
    نمیدونم که میدونید یا نه، ولی شخصا صلاح نمیدونم وارد گفتگوی دیگران بشم. حرفی زده شده؛ جوابی داده شده. منهم ممکنه نظرم با یکی از این دوستان موافق باشه و با دیگری مخالف. بحث من این نیست. ولی کاشکی بجای استفاده از ادبیات ناصواب و توهین به دوستانی که ممکنه در آینده نزدیک همسایه شما، همکارتون و درواقع هم وطنتون توی دیار غربت بشه، کمی مراعات بیشتری میکردیم. شاید نوشتن این پست من ازنظر مدیران محترم، نقض مقررات فروم باشه؛ ولی فکر میکنم گاهی لازم باشه یکنفر بهمون یادآوری کنه که اصلا دور هم جمع شدن ما در این فضای مجازی، فقط کمک به دوستامونه، نه متهم کردن همدیگه و خدای نکرده اهانت به اونا.
    از خداوند بزرگ برای همگی صبر و بزرگمنشی آرزو میکنم.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

فکر کنم شما عادت داری دروغ بگویید عین پاسخ من به شما در پغام خصوصیتان را میگذارم تا دوستان قضاوت کنند من به شما نگفتم نمیشه گفتم من ریسک نکردم و اما پاسخها-
    1- { در مورد سئوالتان در مورد رشته2151 در پرونده های پسر عمویم چند مورد دیدم که گواهی کارها را کامل تر خواستند ولی انهائی که من مینوت گواهی را برایشان تهیه کرده بودم که مطابق آن از کار فرماهایشان بگیرند هیچکدام رد نشد چون دقیقا" عنوان شغلی تایم کاری در هفته میزان درآمد و زمانهای دقیق کار را عنوان کرده بودند فقط چند مورد که با پروانه اشتغال کار میکردند را به لحاظ قراردادهای منعقده با مشتریان و نوع مشتریان (حقیقی و حقوقی ) درخواست مدارک مجدد کردند که همگی حل شد. باز اگر اطلاعاتی خواستید در خدمتم}
    2-{خواهش میکنم متاسفانه در لیست مشاغل برای اقدام از طریق کد 2151 فقط باید تحصیلات در رشته معماری باشه من خودم سازه خوندم از وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا هم استعلام کردیم گفتند با فوق سازه حتی اگر سالها در رشته معماری کار کرده باشید هم نمی شود برای همین از طریق همسرم اقدام کردید
    نمی دانم شما خودتان اقدام کردید یا وکیل دارید در noc صریحا" کد 2151 تعریف شده احتمالا" برای تطبیق مدرکتان طولانی شده ولی دو پرونده از پرونده های دقتر پسر عمویم در مرحله این پراسس بعلت عدم تطابق سر فصلهای درسی عمران و معماری رد شد یک نفر دیگر فوق شهرسازی داشت مدیکالش فرستاده شد
    البته لیسانسش عمران بود من خودم شرکت دارم مدرس دانشگاه هم بوده ام پروانه پایه یک در همه موارد دارم و دفتر مشاور هم دارم و رزومه معماری کاملی نیز دارم همه را ارسال کردم کانادا گفتند ریسکه (80 به 20)(80 رد شدن )برای همین اقدام نکردم ولی حتی یک مورد عمران ندیدم که ریجکت نشده باشد باز اطلاعات بیشتر در مورد فوقتان بدهید سئوال کنم در مورد سئوال از محل کار زیر 35 سال سن را معمولا" در صورت موثق به نظر نرسیدن نامه کاریها زنگ میزنند چند مورد از پرونده ها را زنگ زدند حتی به زبان فارسی هم سئوال کردند(از سفارت کانادا در ایران) }
    من از کاردانی پسر عمویم نگفتم فقط اطلاعاتش را به سایر دوستان ارائه دادم البته رایگان - نه ایشان نیاز به تبلیغ دارند و نه من دلالم و اعتقادم اینه که پول دادن به اینگونه مشاوران (حتی پسرعموی من ) پول دور ریختنه اگر کمی تحقیق کنیم خودمان از آنها بهتر عمل میکنیم دوست خوب من اگر شما مهندس عمران هستید باید بدانید که کوچکترین قرارداد کاری ما درامدش معادل چندبرابر درامد یک وکیل از یک پرونده اسکیل ورکره پس عقل سلیم حکم میکنه آدم در فیلد کاری خودش کار کنه هدف من کمک به دوستان بوده و هست شما اگر میخواهید برای کسی تبلیغ کنید بفرمائید من که چنین کاری نکردم
    1- در مورد اين که من دروغگو هستم يا نه دوستان خودشون با توجه به کامنتهاي من نظر ميدن.

2- شما گفتيد "من خودم شرکت دارم مدرس دانشگاه هم بوده ام پروانه پایه یک در همه موارد دارم و دفتر مشاور هم دارم و رزومه معماری کاملی نیز دارم"

همة اينا رو من هم دارم.

3- توي 38 رشته ايها خيلي ها با کد 0711 که Construction Manager هست با مدرک معماري اقدام کردن در حالي که معماري جزء Employment requirements اين رشته نيست . اينجا رو چک کنيد. در ضمن Main Duty مهم هست.

4- من جواب خودم رو از کامنت دوستان و همچنين پي‌نوشت امتيازهايي که به من دادن گرفتم.

5- موضوع از نظر من تمام شده هست. اينجا هر کسي اختيار خودش رو داره
    قبلا هم گفتم که افرادي که اينجا هستند همگي تحصيل کرده هستند و خودشون اين چيزا رو بهتر ميفهمند.
    ویرایش توسط CanImmigrant : June 8th, 2012 در ساعت 12:47 AM

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    سما جون شما نبودي که با کد غير مرتبط با رشتت اقدام کرده بودي؟
    چرا دوست من. کد رشته شغلی من با تحصیلاتم یکسان نیست. ولی خوشبختانه دوره های آموزشی کاری مرتبط زیادی داشتم که مجوعش با نامه گواهی سابقه کارم باعث شد بهم گیر ندن. حتی از محل کارم هم تحقیقی انجام نشد.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    چرا دوست من. کد رشته شغلی من با تحصیلاتم یکسان نیست. ولی خوشبختانه دوره های آموزشی کاری مرتبط زیادی داشتم که مجوعش با نامه گواهی سابقه کارم باعث شد بهم گیر ندن. حتی از محل کارم هم تحقیقی انجام نشد.
    من هم کد رشته‌م با تحصیلاتم فرق داشت
    البته رشته‌ی تحصیلیم هم علاوه بر سابقه شغلیم جزو رشته‌های دیمند بود
    (لیسانس زیست‌شناسی، نزدیک 4 سال سابقه‌ی کار در زمینه‌ی مکانیک و اتوماسیون صنعتی)
    هیچ مدرک خاصی هم همراه پرونده نفرستاده بودم!
    حدسم اینه چون خودم هم جزو سهام‌دارهای شرکت بودم براشون کار کردنم اونجا عجیب نبوده... چون برای خودم که عجیبه چطوری اینقدر تغییر رشته دادم!

Senior Member s30min آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط masoodmolan نمایش پست ها
    سلام ، من یک بار دیگه پرسیده بودم که این رفت و برگشت آدرس معنیش چیه ولی متاسفانه جوابی نگرفتم . لطف میکنید بگید. چون شما خیلی خوشحال شدید حتما یه چیزایی می دونید.
    از وقتی در یکی از وبلاگ ها خوندم که افیسرها ورشو کاملا به زبان شیرین پارسی مسلط هستند دارم کم کم شک می کنم که نکنه تو فروم ما هم میان!!!و شاید یکی از همین ایدی های دور و برمون!!یکی از افیسرها باشن!!!در این صورت چقدر لذت میبرند که ما سر مسئله آدرس اینقدر فرضیه ارائه میدیم!!ابه هر حال تجربه به من ثابت کرده رفت و برگشت ادرس هیچ معنی خاصی نداره ...و کلا بعد از دریافت مدیکال تا بازه زمانی پاس ریکوئستی اصلا چک کردن ایکیس دردی رو دوا نمی کنه....

حالا که بحث وکالت داغ شده بگم من همه کارهای مهاجرتمون خودم انجام دادم و بیشتر اطلاعاتشم از اینترنت جمع آوری کردم....و به نظرم سایت اداره مهاجرت بهترین وکیله و همه چیز رو به خوبی توضیح داده ....اما فکر می کنم اگه کسی زبانش خوب نباشه و یا سرش شلوغ باشه و وقت سرچ هم نداشته باشه یا مثلا رشته اش با سابقه کارش یکی نباشه یه مشاور مهاجرتی مطمئن می تونه خیلی بهش کمک کنه...حالا اینکه یه سری بدون مجوز و ...دارن کار مشاورهای مهاجرتی رو انجام میدن اصلا جای بحث ندارند....و درست نیست که هر کس به صرف اینکه اسمش مشاور مهاجرتیه (حتی اگه کارش درست باشه ) برچسب بی کفایتی و ....بخوره....
    چه خوب میشد اگه از اینجا تمرین میکردیم یه کم با هم مهربون تر باشیم و تحمل نظرات مخالف رو داشته باشیم
    لندینگ در تورنتو July 2012
    Thank God

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

سلام دوست عزیزم immigrant_sh امروز این ایمیل برای ما آمد ولی بازه زمانی برای ارسال آن مشخص نکردند البته من فرستادم رفت همراه با یک نامه جهت مشخص کردن مشخصات (فایل نامبر و قد و رنگ چشم که البته این دومی را نخواسته بودند چون دکتر در مدیکالمان همه را داده بود) حالا اگر هفته بعد خبری شد براتون ارسال میکنم

Dear Applicant,
    The following documents are required in order to finalize the processing of your application
    -Copyof the biopages of all of your family's validpassports (the page with personaldetails)by email or fax
    Please be advised that we ready to finalize the processingof your application and to issue immigrant visas for you and your family.
    we will send the Information on howand where to submit your passports to you next week.

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

سلام دوست عزیزم immigrant_sh امروز این ایمیل برای ما آمد ولی بازه زمانی برای ارسال آن مشخص نکردند البته من فرستادم رفت همراه با یک نامه جهت مشخص کردن مشخصات (فایل نامبر و قد و رنگ چشم که البته این دومی را نخواسته بودند چون دکتر در مدیکالمان همه را داده بود) حالا اگر هفته بعد خبری شد براتون ارسال میکنم

Dear Applicant,
    The following documents are required in order to finalize the processing of your application
    -Copyof the biopages of all of your family's validpassports (the page with personaldetails)by email or fax
    Please be advised that we ready to finalize the processingof your application and to issue immigrant visas for you and your family.
    we will send the Information on howand where to submit your passports to you next week.

سلام

آدرس ما هم برگشته!!! فکر کنم دیگه داره خبرهایی میشه!!!! تا ۳-۲ شنبه باید منتظر بود دوستان عزیز

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    سلام

آدرس ما هم برگشته!!! فکر کنم دیگه داره خبرهایی میشه!!!! تا ۳-۲ شنبه باید منتظر بود دوستان عزیز
    آدرس ما هم برگسته و حتی متن نوشتاری ای کیس هم عوض شده انشاالله همه چیز درست بشه

Dear Applicant,

سلام ، این ای میل جدیدا براتون اومده؟ نامه پیگیری زدید؟
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط masoodmolan نمایش پست ها
    سلام ، این ای میل جدیدا براتون اومده؟ نامه پیگیری زدید؟
    دیروز ساعت 12:40 رسید قبلا" ایمیل پی گیری زده بودم در مرحله گراند چک بود -- همان دیروز کپی پاسپورتها و رنگ چشم و قد را ایمیل کردم