من حدود ۱ سال هست که این سایت را میخونم اما هنوز پستی نذاشتم،جایی پیدا نکردم که بتونم سوالم را ارسال کنم به همین خاطر توی این موضوع که یه کم مرتبط هست میپرسم
یه موضوع هست که چندین ماه هست اذیتم میکنه و هنوز نتونستم که تصمیم بگیرم.
من و نامزدم هر ۲ فوق لیسانس برق از دانشگاه دولتی هستیم. هر ۲ شاگرد اول دورهٔ ارشدیم. معادل ارشد من ۱۹.۸۸ هست و مال ایشون ۱۸.۵. ایشون ۷ تا مقاله کنفرانس دارن و ۱ ژورنال و من ۷ تا ژورنال توپ و ۵ تا هم کنفرانس. تا اینجا به نظر همه چیز خوب. هنوز مدارک زبان نگرفتیم من تا مرداد دفاع میکنم. نامزدم ۱ سال از من بزرگتر هستن پارسال دفاع کردن. مشکل این هست که نامزدم میگن که نمیشه فقط به امید فاند رفت خارج (چون ما از طرف خانودهامون ساپورت نمیشیم). اگه اونجا خرج پیشبینی نشده ایی اونجا پیش آمد چه کار کنیم. و از طرفی ایران میشه خوب پول درآورد. از همون پارسال یه شرکت تاسیس کردن که کارش گرفته. تا الان حدود ۱۷۰ میلیون پروژه گرفتن واسه یه شرکت تازه کاربدون هیچ رزومه ایی خیلی خوبه، خیلی آینده روشنی داره. اما نمیشه تا ۲ سال از پوله شرکت بر داشت. کلا نامزدم راه پول در آوردن توی ایران را بلده. توی فکرش هست یه کار آزاد هم راه بندازه تازگیها تو فکر زدن یه کارخونه افتادن. دارن تحقیق اولیه اش را انجام میدان. اگه بخوان کارخونه هم بزنن یعنی تا کمینه ۵-۶ ساله دیگه اینجاییم. از طرفی ۵-۶ ساله دیگه، دیگه مقاله هامون قدیمی شده. البته من مشکل ندارم میتونم کار کنم و بازم مقاله بدم اما اون سرش شلوغه دیگه نمیرسه.حتی نمی رسه زبان بخونه. نمیدونم اگه شما بودین کدوم را انتخاب میکردن؟ یعنی زندگی خارج مثلا آمریکا اینقدر سخته؟اونجا چقدر میشه پیشرفت کرد؟چقدر پول در آورد؟ یعنی بگم بیخیال کارخونه و کار بشه و به امید همون فاند بریم؟ تحمل کردن ایران واسم سخته ولی از طرفی از مشکلات مالی هم میترسم. شرکتی که تاسیس کردن روزگار سختش همین روزاست. ۳-۴ سال دیگه ثمر میده.نمیدونم چی درسته چی اشتباه. راهنماییم کنید تا تصمیمی نگیرم که بد افسوسش را بخورم.
من همیشه دوست داشتم که از ایران برم و دیگه هیچ وقت برنگردم.هنوزم دوست دارم. اما پول هم موضوع مهمی هست که نمیشه چشم روش بست. اگه موندیم بد دیگه نتونستیم بریم چی. وای خدااا

علاقه مندی ها (Bookmarks)