صفحه 2784 از 5471 نخستنخست ... 17842284268427342774277527762777277827792780278127822783278427852786278727882789279027912792279327942834288432843784 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 27,831 تا 27,840 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

بچه ها الان طبق ایمیلی که برامون اومده که من کپیش رو میذارم
    Updated Application Form (IMM 0008), Family Info Form for you and your spouse (forms may be obtained from http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/skilled.asp).

من رفتم تو لینک مربوطه ولی چند تا IMM008 هست. من کدومش رو باید پر کنم؟

از همه این فرم رو خواستند؟

کد رشته 4121 دریافت فایل از سیدنی اپریل 2009 دریافت فایل از دمشق اگوست 2009 انتقال به ورشو 1 دسامبر 2011 شروع بررسی پرونده همراه با ایمیل اپدیت 15 دسامبر 2011 دریافت مدیکال 2012/06/11 دریافت مدیکال در لندن 2012/06/22 پاس ریکوئست نوامبر 2012 دریافت ویزا نوامبر 2012

تو شماره هايي كه براي فايل نامبر اعلام شده يكيش با حرف E شروع ميشه يكيش با حرف B
    درسته؟
    من هميشه با حرف E رو وارد ميشدم اون يكي وارد نميشد. تا همين دو روز پيش كه ديگه اصلا نتونستم وارد بشم حتي با UCI
    به وكيلم جريان رو گفتم كه نمي تونم چك كنم و خب چيه قضيه 5 ماه گذشته از فايل نامبر يه پيگيري بكنيد.
    اونم به من گفت بايد بعد از حرف B مثل حرف اي 9 شماره باشه كه براي من 8 شماره است.
    خلاصه بخاطر همين مسئله كه اين فايل نامبر ور برام اصلاح كنند يه ايميل پيگيري فرستاد و گفت كه نمي تونم استتوس رو چك كنم. تا ببينيم چه جوابي مي دن

Junior Member SSMMZ آواتار ها

از همون قسمت كه مي خواهيد وارد بشيد، login مي تونيد ثبت نام يا رجيستر كنيد. خوبي اين سايت اينه كه مي تونيد به راحتي به جدول اكسل تبديلش كنيد و تحليل كنيد. درسته كه ظاهر رنگي مثل جدولهاي ديگه نداره ولي در عوض به اعضاء ديگه كمتر زحمت مي ديم و مي تونيم هرچه زودتر بروز رساني كنيم. فقط اگر ارور داد باز يك كم صبر كنيد. ببخشيد من خيلي دير ديدم اين سوال رو
    http://fsw.apphb.com/

نقل قول نوشته اصلی توسط coralie نمایش پست ها
    من نمی دونم چه طور می شه اطلاعاتم رو وارد کنم.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط trust نمایش پست ها
    سلام دوستان عزيز
    من به عنوان يك تازه وارد هستم
    فكر كنم اين تايپيك براي اشتغال در كشور ديگره
    معامله گر بورس و دانشجوي مديريتم
    احتمال اينكه به طور دايم برا اشتغال رفت چقدره؟
    دوستان اين مديكال چيه؟
    درست حدس زديد انيشتن جان. چون الان خيلي وقته سركار هستيم و قرار است هم بعد از مهاجرت هم بريم سركار. در واقع اينجا اصل جنس اشتغال هست ولي اگر ميخواهيد ويزاي كار بگيري اينجا جاي خوبي نيست و به نظرم تاپيك ويزاي كار رو انتخاب كنيد.
    اما اگر همانطور كه گفتيد قصدتون دائمي است اشتغال همراه با ويزاي دائم نيست! احتمال گرفتن ويزاي كار كمتر از مهاجرت است چون اگر خيلي ها اينجا جاب آفر داشتند تا الان رفته بودند. اما نگران نباشيد براي شما كه بورس بازيد راههايي براي رفتن سريعتر مثل سرمايه گذاري هم وجود داره.
    اين مديكال هم كه گفتيد چي هست يك چيز خيلي مهمي است كه همينطوري به كسي نميدن الان خيلي ها سه ساله دنبالشن به بعضي ها دادن به بعضي ها ندادند. بعضي ها از دوريش خسته شدند و بعضي ها هر روز 100 بار ايمليشون رو چك ميكنند شايد چشمشون به جمال آقا يا خانم مديكال روشن بشه! اما واقعيتش در حقيقت چيزي است كه شما ميديد نه اونها ولي خب اينجوري جا افتاده يعني شما ميريد آزمايش ميشد كه مشكل مهمي به لحاظ پزشكي نداشته باشيد وقتي رفتيد كانادا براي اونها خرج و دردسر نتراشيد!

Junior Member

اول ممنون از محبت همه بچه‌ها، اگر اشکال و ایرادی بود برام پیغام بفرستید در اولین فرصت سعی میکنم برطرف کنم. امروز که برای من خبر جدیدی نبود کماکان همون وضعیت قبلی
    دوم هم اینکه قشر مرفه بی درد مدیکال در دست! هم نظر لطفی کنند جدول رو مزین کنند تا ما هم امیدوار باشیم این عمر باقی مانده رو.
    ضمنا لینک جدول گوگل‌داک هم که بالای صفحه هست، اگر کسی بر پایه این اطلاعات ابتکاری داشت، در منوی بالای صفحه اضافه میکنیم.
    ارسال به سیدنی: 17Mar 2010 - فایل نامبر اول: 29Jun 2010 - فایل نامبر دوم: 24Oct 2010 - انتقال به ورشو: 20Dec 2011 - اینپراسس: 23Feb 2012 - مدیکال: 27Feb 2014 - پاس ریکوئست: 17Nov2014
    NOC: 0213 - IELTS: 7 - WorkExp: 12Years, 6Years in Management - Degree: BS, Computer Science

نقل قول نوشته اصلی توسط omid77 نمایش پست ها
    اول ممنون از محبت همه بچه‌ها، اگر اشکال و ایرادی بود برام پیغام بفرستید در اولین فرصت سعی میکنم برطرف کنم. امروز که برای من خبر جدیدی نبود کماکان همون وضعیت قبلی
    دوم هم اینکه قشر مرفه بی درد مدیکال در دست! هم نظر لطفی کنند جدول رو مزین کنند تا ما هم امیدوار باشیم این عمر باقی مانده رو.
    ضمنا لینک جدول گوگل‌داک هم که بالای صفحه هست، اگر کسی بر پایه این اطلاعات ابتکاری داشت، در منوی بالای صفحه اضافه میکنیم.
    امیدجان مرسی بابت زحمت جدول٬ عالیه

۱- چطور اطلاعات بعضی اعضا (ردیفهای ۴ و ۶) کاملا خالیه. من وقتی رجیستر میکردم خود سیستم حالت auto fill داشت و اطلاعات من رو بدون اینکه خودم وارد کنم نشون میداد. این حالت احتمالا باید برای همه وجود داشته باشه. چطور میشه برای بعضی ها کاملا خالی باشه!
    ۲- ما قشر مدیکال در دست به هیچ عنوان بی درد نیستیم والا. طبق اصل بقای دغدغه٬ با اومدن مدیکال دغدغه آدم از بین نمیره بلکه از شکلی به شکل دیگه تغییر میکنه. تا قبل از مدیکال فکر و ذکر آدم اومدن مدیکاله ولی بعدش نگران پاس ریکوئست و باطل نشدن مدت اعتبار مدیکال میشی. (که به مراتب بدتر از انتظار مدیکاله)
    ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ -
    درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Ivan نمایش پست ها
    ا۱- چطور اطلاعات بعضی اعضا (ردیفهای ۴ و ۶) کاملا خالیه.
    ایوان جان، وقتی کسی رجیستر میکنه اگر Usernameاش در جدول گوگل داک وجود داشته باشه، برای اینکه دوباره کاری نباشه از اون منبع اطلاعاتش پر میشه. یعنی شرطش اینه که نام کاربری‌اش در جدول قبلی وجود داشته باشه. وگرنه باید مشخصات رو پرکنه
    مطلب دوم هم که مزاح بود، بیشتر به این دلیل که خوشحال باشیم تعداد مدیکالها داره زیاد میشه. امیدوارم این اصل بقای دغدغه زودتر به خود کانادا منتقل بشه، بعدا بگیم: یادش به خیر، چه روزگاری بود، منتظر بودیم مدیکال بیاد، پاس ریکوئست بشیم، ...
    ممنون از محبتت
    ارسال به سیدنی: 17Mar 2010 - فایل نامبر اول: 29Jun 2010 - فایل نامبر دوم: 24Oct 2010 - انتقال به ورشو: 20Dec 2011 - اینپراسس: 23Feb 2012 - مدیکال: 27Feb 2014 - پاس ریکوئست: 17Nov2014
    NOC: 0213 - IELTS: 7 - WorkExp: 12Years, 6Years in Management - Degree: BS, Computer Science

نقل قول نوشته اصلی توسط omid77 نمایش پست ها
    ایوان جان، وقتی کسی رجیستر میکنه اگر Usernameاش در جدول گوگل داک وجود داشته باشه، برای اینکه دوباره کاری نباشه از اون منبع اطلاعاتش پر میشه. یعنی شرطش اینه که نام کاربری‌اش در جدول قبلی وجود داشته باشه. وگرنه باید مشخصات رو پرکنه
    مطلب دوم هم که مزاح بود، بیشتر به این دلیل که خوشحال باشیم تعداد مدیکالها داره زیاد میشه. امیدوارم این اصل بقای دغدغه زودتر به خود کانادا منتقل بشه، بعدا بگیم: یادش به خیر، چه روزگاری بود، منتظر بودیم مدیکال بیاد، پاس ریکوئست بشیم، ...
    ممنون از محبتت
    ممنون از توضیحات بی عیب و نقصت٬ سیستم کاملا پیشرفته ای داره این جدول ما. برای من که همش سرم تو خاک و سنگ و بتن و اینجور چیزاس خیلی جالبه. بهرحال دستت درد نکنه
    ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ -
    درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲

Member
    رشته و دانشگاه
    0213 - Computer and Information Systems Manager

لطفاً اعضاء حتی اونها که مدیکالشون رو دریافت کردند در تکمیل این سایت http://fsw.apphb.com همکاری کنند. (باید بالای صفحه loge in رو بزنید و رجیستر کنید.)تا دریافت پ ر خیلی راه مونده و بهتره که بدون اینکه بخواییم کسی رو توی زحمت بندازیم این سایت رو خودمون تکمیل کنیم و بتونیم مقایسه کنیم. با سپاس از آقای امید

NOC:
    0213 - Total Score:70 - Visa Office: Warsaw -CIO : 2 Nov 2009- 1st FN: 8 Jan 2010 - 2nd FN: 10 May 2010 -
    -Transferred to Visa Office :
    12 Dec 2011 - Process Started : 24 Feb 2012 -Medical 05 Sep 2012 - Visa 21 Jan 2013

یه خواهشی از همه دوستان به خصوص مدیکالی ها دارم لطفا امضای خودتون رو به روز رسانی کنید خیلی ممنون میشم آدم بفهمه چی به چیه ممنون
    فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)