صفحه 912 از 1254 نخستنخست ... 4128128629029039049059069079089099109119129139149159169179189199209219229621012 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,111 تا 9,120 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Junior Member Moody آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Dentistry Teh Uni

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

با سلام به همه عزيزان، شايد اين اطلاعات پراكنده به دردتون بخوره.
    مديكال رو 2011 October فرستادم و لندينگ في درخواست نشده بود. چون هيچ خبرى نشد، ٣ ماه پيش از ورشو پرسيدم كه ميتوانم مانى اردر لنديگ في را بفرستم؟ اذن فرمودند كه: بفرست! به توصيه يكى از دوستان عزيز فروم علاوه بر money order ، عدم سوء پيشينه و تمكن مالى جديد رو هم (بدون اينكه از من بخوان) مجددا فرستادم ورشو. امروز 12 June از ورشو برام ايميل اومده و اسكن پاسپورت، Update ScheduleA و كپى شناسنامه درخواست شده در عرض ٣٠ روز. "بدون درخواست" گردش بانكى و يا عدم سوء پيشينه.
    پ.ن ١: گرفتن، ترجمه و ارسال ع س پ و پيدا كردن مانى اردر به تنهايي بيش از ٣٠ روز وقت برده بود. ظاهرا مشكلى نيست كه اينها رو زودتر از اينكه بخوان بفرستيد.
    پ.ن ٢: به جاى ريز حساب بانكى ٦ ماهه، فقط گواهى مبنى بر مبلغ موجود در حساب در حال حاضر رو فرستاده بودم كه ظاهرا موردى نداشته است.
    و من الله توفيق.
    مدارك در سيدنى ١٢ اكتبر ٢٠١٠ - مدارك در ورشو ٣٠ مارچ ٢٠١١ - in process شدن در ١٢ ژوئن٢٠١١-مديكال ٧ سپتامبر ٢٠١١-مدارك تكميلى و كپى پاسپورت ١٢ ژوئن ٢٠١٢- پاس ريكوئست ٢٧ جولاى ٢٠١٢- دريافت ويزا ١٦ اگوست ٢٠١٢-لندينگ ١١ سپتامبر ٢٠١٢

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

نقل قول نوشته اصلی توسط Canpharm نمایش پست ها
    سلام دوستان
    متاسفانه پس از ارسال مدارک درخواستی و پیگیری نحوه دریافت ویزا در جواب ایمیل وکیلم این طور گفتند.
    این جواب دیروز ارسال شده است : یعنی صبر صبر صبر صبر ....

Dear Sir,

Please note that your client's application is ready to be finalised and immigrant visas can be issued.

Your client can come in person to our office in Warsaw to submit passports for her and her dependents. She can also authorise somebody to do it on her behalf (you will find the letter of authorisation in our request for submission of passports).

The Visa Section is open to the public from Monday to Thursday, from 13:00 to 15:00 for immigration applications.
    Kindly note that all persons entering the Visa Section premises must produce an identification document which features a photograph. Suitcases and large bags will not be allowed on the Visa Section premises.
    The Visa Section is closed to the public on Fridays and on certain Canadian and Polish public holidays. The list of public holidays is available here: http://www.canadainternational.gc.ca/poland-pologne/contact-contactez.aspx?lang=eng&view=d.

If your client cannot come to Warsaw in person or she cannot authorise anybody to come on her behalf, she must wait for further instructions regarding submission of passports.

Sincerely,
    سلام اولا" خیلی خیلی مبارکه ثانیا" با این وضع فعلی (جام ملتهی اروپا) ورشو رفتن کار خیلی خیلی مشکلیه ثالثا" به خودم قول داده بودم تجربیاتت خانوادگی را در اختیار بچه های فروم نگذارم ولی به یمن مبارکی ویزاتون یک راه پیشنهاد میکنم البته به صورت پ خ

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

نقل قول نوشته اصلی توسط Canpharm نمایش پست ها
    سلام دوستان
    متاسفانه پس از ارسال مدارک درخواستی و پیگیری نحوه دریافت ویزا در جواب ایمیل وکیلم این طور گفتند.
    این جواب دیروز ارسال شده است : یعنی صبر صبر صبر صبر ....

Dear Sir,

Please note that your client's application is ready to be finalised and immigrant visas can be issued.

Your client can come in person to our office in Warsaw to submit passports for her and her dependents. She can also authorise somebody to do it on her behalf (you will find the letter of authorisation in our request for submission of passports).

The Visa Section is open to the public from Monday to Thursday, from 13:00 to 15:00 for immigration applications.
    Kindly note that all persons entering the Visa Section premises must produce an identification document which features a photograph. Suitcases and large bags will not be allowed on the Visa Section premises.
    The Visa Section is closed to the public on Fridays and on certain Canadian and Polish public holidays. The list of public holidays is available here: http://www.canadainternational.gc.ca/poland-pologne/contact-contactez.aspx?lang=eng&view=d.

If your client cannot come to Warsaw in person or she cannot authorise anybody to come on her behalf, she must wait for further instructions regarding submission of passports.

Sincerely,
    هنوز برای من جواب نیامده اگر این هفته برای من ایمیل ارسال پاس بیاید حتما" میرم ورشو (حتی با ماشین )اگر تا آن موقع انجام نداده بودید میتونم برای شما هم انجام بدم

Junior Member

امروز با وكيلم صحبت كردم گفتم بهتر نيست ع س پ و گواهي مالي رو قبل از اينكه بخوان بفرستيم و بگيم مشكلي براي دريافت ويزا با رفتن به آنكارا نداريم شايد زودتر كارم راه بيفته ؟ گفت كه نيازي نيست بايد بخوان تا بفرستيم ولي شما آمادش كن وگفت كه يه مورد رو ورشو ازشون خواسته با پست پاسپورتها رو بفرستن ولي هزينه پست رو بدن گفتم حتما خارج از ايران بوده اون شخص چون شنيدم با پست نميشه از ايران فرستاد گفت كه اتفاقا ايران بود و ما الان ارسال كرديم انشأ اله اين خبر خوبي باشه براي همه حالا فردا از دفتر ايرانش ميپرسم كه با چه پستي فرستادن و خبرش رو ميدم

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mateen نمایش پست ها
    دوستان دوستان
    یک خبر خوب برای من وامید وارم برای همه منتظران
    امروز در پاسخ نامه اعترض آمیز 5 روز پیش من این پاسخ را دریافت کردم و فکر میکنم هفته آینده موج پاس ریکوئست شروع شود

D ear Applicant,

Pleasae be advised that we are almost ready to finalize the processing of your application and to issue immigrant visas for you and the memebers of your family.
    Information on how and where to submit your passports will be sent to you next week.

Sincerely,
    Immigration Section/Section d'Immigration
    Embassy of Canada/Ambassade du Canada
    Warsaw, Poland/Varsovie, Pologne
    سلام mateen عزیز

این next week این ورشویی ها داره کم کم تمام میشه ولی هنوز خبری نشده!!!! به شما ایمیلی نزدند؟؟ ما رو لطفا مطلع کنید اگر خبر خاصی داشتید. ممنونم دوست عزیزم

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid94 نمایش پست ها
    امروز با وكيلم صحبت كردم گفتم بهتر نيست ع س پ و گواهي مالي رو قبل از اينكه بخوان بفرستيم و بگيم مشكلي براي دريافت ويزا با رفتن به آنكارا نداريم شايد زودتر كارم راه بيفته ؟ گفت كه نيازي نيست بايد بخوان تا بفرستيم ولي شما آمادش كن وگفت كه يه مورد رو ورشو ازشون خواسته با پست پاسپورتها رو بفرستن ولي هزينه پست رو بدن گفتم حتما خارج از ايران بوده اون شخص چون شنيدم با پست نميشه از ايران فرستاد گفت كه اتفاقا ايران بود و ما الان ارسال كرديم انشأ اله اين خبر خوبي باشه براي همه حالا فردا از دفتر ايرانش ميپرسم كه با چه پستي فرستادن و خبرش رو ميدم
    سلام دوست عزیزم
    انشاالله که امروز خوش خبر باشید. پاسخی برای سوالتون دریافت کردید؟ البته فکر میکنم همان TNT باشه . در هر صورت ممنونم . موفق باشید.

Junior Member

دوستان، آدرس ما هم به E-case بر گشت.
    امیدوارم نشانه خوبی باشه و هفته آینده پاس رکوئست شیم.!!!!!!!!!!!!!
    ويزا افيس : دمشق، ارسال مدارک به سیدنی: 05May2011، دریافت فایل نامبر 25Jun2011 ، درخواست مدیکال 21Nov2011، رسیدن مديکال به پاریس: 10Jan2012، رسیدن ، لندینگ فی و عدم سوء پیشینه به دمشق : 12Jan2012، نقد شدن لندینگ فی : 16Jan2012، رسید 02Feb2012 :Medical document have been received ، پاس رکوئست: 3Aug2012، دریافت ویزا 14Aug12

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    سلام mateen عزیز

این next week این ورشویی ها داره کم کم تمام میشه ولی هنوز خبری نشده!!!! به شما ایمیلی نزدند؟؟ ما رو لطفا مطلع کنید اگر خبر خاصی داشتید. ممنونم دوست عزیزم
    ﻫﻤﻴﻦ اﻻﻥ ﻳﻚ اﻳﻤﻴﻞ ﺧﻔﻦ ﺯﺩﻡ اﻣﻴﺪﻭاﺭم ﺟﻮاﺏ ﺑﮕﻴﺮﻡ

Member cathy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری،دانشجوی ارشد

سلام و تبریک به تمام کسانی که پیشرفت داشتن...من روز یکشنبه یک ایمیل تقریبا اعتراض آمیز مودبانه زدم...و همجنان منتظر جواب هستم.اگه دیگه این بار هم یک ایمیل کلیشه تحویلم بدن دیگه فعلا قضیه کانادا رو رها می کنم و یه حورایی فراموش تا وقتی که از سمت اونا حرکتی بشه...یعنی کار دیگه ای به غیر این نمی تونم انجام بدم...چون واقعا این طوری که اینقدر منتظر و نگرانم دارم اذیت میشم....به امید خبرای خوب برای همه دوستان.
    کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،

سلام دوستان ، یه اتفاق عجیب واسم افتاده! امروز بعد از یک هفته خواستم ecasرو چک کنم که با اینکه چندین بار اطلاعات رو وارد کردم و از درست بودنش هم مطمئن هستم ولی به صفحه اصلی همیشگی منتقل نشده و این پیغام میاد: We were not able to identify you using the information you provided. There could be three possible reasons:...................... همون صفحه ای که هنوز فایل نامبر رو وارد سیستم نکرده بودند می اومد.!!!!!!!!!!!؟؟؟
    من 10 روز پیش مدارک تکمیلی رو فرستادم ( لندینگ فی، فرم A و رنگ چشم و قد، کپی پاسپورت، عدم سوئ پیشینه، موجودی حساب بانکی ) و مدیکالم هم تا سپتامبر اعتبار داره. به نظرتون ایمیل پی گیری بزنم یا فعلا صبر کنم و منتظر باشم؟ سپاسگزارم که راهنماییم میکنید.
    دريافت مدارك در سيدني: 1 سپتامبر 2010
    فايل نامبر : 10 مارس 2011 اين پراسس: 30 مي 2011
    نامه مدیکال: 6 سپتامبر دریافت مدیکال در لندن: 3 اکتبر
    ارسال مدارک تکمیلی: 31May2012