صفحه 221 از 232 نخستنخست ... 121171211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,201 تا 2,210 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط parhamh63 نمایش پست ها
    ممنون میشم اگه کسی جواب سوالم رو بده.
    بدون ویزا درخواستتون رد خواهد شد! در نتیجه باید ویزا موجود باشه تا درخواستتون قبول بشه
    چشات آرامشی داره که تو چشمای هیچکی نیست
    میدونم که توی قلبت به جز من جای هیچکی نیست
    چشات آرامشی داره که دورم میکنه از غم
    یه احساسی بهم میگه دارم عاشق میشم کم کم

نقل قول نوشته اصلی توسط Ckey نمایش پست ها
    سلام دوستان. من پریروز توی نشا ثبت نام کردم. و درخواست نامه بانک دادم و بهم تاریخ 30 تیر رو داد. حالا سوالم اینه که آیا بهم خبر میدن که درخواستم مورد تایید قرار گرفته یا نه؟ اگه جواب مثبته، چقدر این کار طول میکشه؟
    دوست عزیز خیلی طول نمیکشه / یا ایمیل میاد که مشخص میشه وضعیت شما یا اینکه از طریقه صفحه کاربری در قسمت درخواستها مدیریت درخواستها مشخص میشه .

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : گرفتن ارز با نرخ دولتی با نامه از وزارت علوم

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil4 نمایش پست ها
    عذر میخوام این جمله آخر شما یک سوالی برای من ایجاد کرد: من فقط برای هزینه زندگی میخوام ارز بگیرم، آیا الان کل 6000 دلار را میدهند و پولی را بلوکه نمیکنند؟ و من نیازی به ارائه گواهی اشتغال ندارم (حتی برای ترمهای بعد)؟ در ضمن من از ترم پاییز امسال تازه دوره ام شروع میشه

ممنون
    نه. برای زندگی رو با ویزا و نامه پذیرش کامل میدن. این 20 درصد مال شهریه هستش.

پیش فرض پاسخ : گرفتن ارز با نرخ دولتی با نامه از وزارت علوم

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    نه. برای زندگی رو با ویزا و نامه پذیرش کامل میدن. این 20 درصد مال شهریه هستش.
    ممنون از پاسخ شما یعنی برای ترمهای بعد هم لازم نیست نامه اشتغال به تحصیل بیارم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Ozma نمایش پست ها
    دوستمون درست مي گن. طبق قانون بايد با وثيقه شهريه رو هم بهتون مي دادند. به نظر من بخشنامه رو با خودتون ببريد و نشونشون بديد. اگه ندادند پيگيري كنيد از طريق بازرسي بانك مركزي. شماره تلفنش توي تاپيك هست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad2012 نمایش پست ها
    دوست عزیز میشه لطف بفرمایید و منبع حرفتون رو روی سایت بانک مرکزی هم اینجا بفرمایید.
    کدام بانکها با این شرایط هم شهریه را برای ترم اول می دهند و هم هزینه ی 6 ماه زندگی رو؟ همچنین برای دانشجویان آمریکا قبل از ثبت نام و داشتن برگه ی شهریه بانک از کجا می خواهد متوجه شود که شهریه ی ما ترمی چقدر خواهد بود؟
    متشکرم
    دوست عزيز
    در بخشنامه تبصره 2 بند 2-4 رو ببينيد.
    بايد بگرديد و بانكي كه اين كار رو انجام مي ده پيدا كنيد. تاپيكي رو كه بچه ها نتيجه هاي دريافت ارزشون رو مي ذارن ببينيد.
    آيا در نامه پذيرش دانشگاهتون به مبلغي كه بايد پرداخت بشه اشاره نمي شه؟ اگه اشاره نمي شه نمي تونيد ازشون بخواين كه براتون مشخص كنند؟
    از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
    از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
    پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..

من برای ترم قبل ارز گرفتم حالا برای تابستون می تونم باز ارز بگیرم؟ تابستون که ثبت نام ندارم و گواهی اشتغال به تحصیلم برای ترم پاییز اینده میشه.

Member
    رشته و دانشگاه
    Master of IP Law - Beheshti Uni

نقل قول نوشته اصلی توسط sina88 نمایش پست ها
    من برای ترم قبل ارز گرفتم حالا برای تابستون می تونم باز ارز بگیرم؟ تابستون که ثبت نام ندارم و گواهی اشتغال به تحصیلم برای ترم پاییز اینده میشه.
    شما باید ببینید که تاریخ نامه ارزی که قبلا گرفتید کی بوده؟ یعنی تا چه تاریخی رو گرفتید؟ منظورتون از ترم قبل چیه؟ اگه تا آخر خرداد رو گرفتید هیچی وگرنه با گواهی اشتغال به تحصیلتون درخواست بدید... نامه هایی که صادر میکنند دقیقا منطبق با تاریخ گواهی اشتغال به تحصیل شما نیست... شما به ازای هر ترم خودتون باید هزینه رو بگیرید....
    !What doesn't kill you, makes you stronger

نقل قول نوشته اصلی توسط Milad2012 نمایش پست ها
    دوست عزیز میشه لطف بفرمایید و منبع حرفتون رو روی سایت بانک مرکزی هم اینجا بفرمایید.
    کدام بانکها با این شرایط هم شهریه را برای ترم اول می دهند و هم هزینه ی 6 ماه زندگی رو؟ همچنین برای دانشجویان آمریکا قبل از ثبت نام و داشتن برگه ی شهریه بانک از کجا می خواهد متوجه شود که شهریه ی ما ترمی چقدر خواهد بود؟
    متشکرم
    ببخشيد، فراموش كردم منبع رو براتون بذارم:
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
    از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
    پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..

نقل قول نوشته اصلی توسط Ozma نمایش پست ها
    دوست عزيز
    در بخشنامه تبصره 2 بند 2-4 رو ببينيد.
    بايد بگرديد و بانكي كه اين كار رو انجام مي ده پيدا كنيد. تاپيكي رو كه بچه ها نتيجه هاي دريافت ارزشون رو مي ذارن ببينيد.
    آيا در نامه پذيرش دانشگاهتون به مبلغي كه بايد پرداخت بشه اشاره نمي شه؟ اگه اشاره نمي شه نمي تونيد ازشون بخواين كه براتون مشخص كنند؟
    مگه همون I-20 که دانشگاه های آمریکا میدن و توش نوشته که شهریه به این میزانه کافی نیست؟

سلام
    دوستان به نظرتون من ميتونم با يه I20 به غير از اون دانشگاهي كه ميرم ارز بگيرم؟
    به نظرتون بعدا مشكلي ايجاد نميشه؟
    آخه اون دانشگاهي كه ميرم تو وزارت علوم سطح ٢ خورده ولي يه I20 از يه دانشگاه ديگه دارم كه اون سطح يك زده...