صفحه 64 از 449 نخستنخست ... 14545556575859606162636465666768697071727374114164 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 4484

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

سلام دوستان. از بچه های decision made کسی این اواخر ای.کیسش رو چک کرده؟ تغییری دیدین؟ میتونین وارد بشین؟ من دو بار چک کردم که امکان وارد شدن نداشتم.

تبریک مجدد به بچه های اینپروسس شده و تشکر از زحمتکشان تاپیک و فروم

با آرزوی خبرهای خیلی خوب برای همه مون

سلام ، تاریخ اینپراسس منم 20 مارچ ، توی جدول ایپریل زده شده .

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط LADAN_1978 نمایش پست ها
    سلام دوستان. از بچه های decision made کسی این اواخر ای.کیسش رو چک کرده؟ تغییری دیدین؟ میتونین وارد بشین؟ من دو بار چک کردم که امکان وارد شدن نداشتم.

تبریک مجدد به بچه های اینپروسس شده و تشکر از زحمتکشان تاپیک و فروم

با آرزوی خبرهای خیلی خوب برای همه مون
    سلام لادن جان. تقریبا اکثر کسانی که قبلا این پروسس شدند دسترسی به ایکیس ندارند اما گفته شده این ایراد موقت هست. معمولا با هر تغییر وضعیتی و آب دیتی یکعده دیگه هم درگیر و مشکلات مشابهی رو پیدا میکنند که ایندفعه خیلی دامنه اش گسترده بوده. این نشون میده ظاهرا آب دیتها بصورت پکیجی هست.
    امیدوارم زودتر کار شما هم درست بشه و همچنین خبرهای خوشی هم از سایر دوستانی که د.م شدند بگیریم.
    به امید موفقیت همگی
    ویرایش توسط armin54 : June 13th, 2012 در ساعت 10:06 PM

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط afshin_tj1320 نمایش پست ها
    سلام ، تاریخ اینپراسس منم 20 مارچ ، توی جدول ایپریل زده شده .
    سلام دوست عزیز. عذرخواهی میکنم و اشتباه از من بوده . یکعده از دوستان رو اطلاعاتشون از اول نداشتیم و همراه با علامت سئوال بوده که کم کم داره هم جدول بزرگ میشه و هم داره نواقصش برطرف میشه. امیدوارم سایر دوستانی هم اگر اشکالی هست یاد آوری کنند.

Junior Member

سلام لادن جون من جزو بچه هايي هستم كه واسمون نامه ارسال شده ولي بدستم نرسيده هنوز وكيلم مي گه د م شدم احتمالا اولا به شما چه جوري اطلاع دادن د م شدين دوم اينكه اگه راست باشه چه كارايي مي تونم بكنم كه پروندم دوباره باز بشه؟ ممنون اگه جواب بدين

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shanaradli نمایش پست ها
    سلام لادن جون من جزو بچه هايي هستم كه واسمون نامه ارسال شده ولي بدستم نرسيده هنوز وكيلم مي گه د م شدم احتمالا اولا به شما چه جوري اطلاع دادن د م شدين دوم اينكه اگه راست باشه چه كارايي مي تونم بكنم كه پروندم دوباره باز بشه؟ ممنون اگه جواب بدين
    دوست عزیز اگر درست یادم مونده باشه شما یک خط به پرونده تون اضافه نشده بلکه اینکه شما نامه ای دریافت کردید جایگرین اطلاع رسانی قبلی در رابطه با دریافت نامه فایل نامبر 2 با تاریخی جدید است. موارد مشابه در ویزا آفیسهای دیگه با مکاتبه ای که انجام دادن دال بر اینپروسس شدن بوده است و حالا میتوانید د.م هم باشد. در هر صورت تغییری بوده که در پرونده شما رخ داده ولی ایکیس به اشتباه نشان می دهد یعنی شما در تاریخ 31 می یا این پروسس شدید یا د.م که برای هر پرونده ای محتمل است.
    بنابراین به نظرم وکیل شما اشتباه میکنه. تا هفته بعد صبر کنید در آب دیت بعدی ممکن است مشخص شود که وضعیت شما به چه شکل است. انشاء الله که این پروسس باشد.

سلام

با توجه به جدولي كه بچه ها زحمتش و كشيدن .تقريبا تا اخر پرونده هاي 38 تايي يك نگاه انداختند حالا احتمالا اپ ديت مدارك شروع مي شه حدس مي زنم از ماه بعد اپ ديت ها شروع بشه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    دوست عزیز اگر درست یادم مونده باشه شما یک خط به پرونده تون اضافه نشده بلکه اینکه شما نامه ای دریافت کردید جایگرین اطلاع رسانی قبلی در رابطه با دریافت نامه فایل نامبر 2 با تاریخی جدید است. موارد مشابه در ویزا آفیسهای دیگه با مکاتبه ای که انجام دادن دال بر اینپروسس شدن بوده است و حالا میتوانید د.م هم باشد. در هر صورت تغییری بوده که در پرونده شما رخ داده ولی ایکیس به اشتباه نشان می دهد یعنی شما در تاریخ 31 می یا این پروسس شدید یا د.م که برای هر پرونده ای محتمل است.
    بنابراین به نظرم وکیل شما اشتباه میکنه. تا هفته بعد صبر کنید در آب دیت بعدی ممکن است مشخص شود که وضعیت شما به چه شکل است. انشاء الله که این پروسس باشد.
    ممنون از جوابتون ولي نگرانيم از اينه كه نميتونم تو سايت وضعيتم رو چك كنم!! در ضمن من يك سال ونيم پيش ايلتس گرفتم و الان دوباره كارنامه ام رو مي خوام مي دونين بايد چه كار كنم؟

سلام

اگر وكيل داريد بريد دي اچ ال به ادرس وكيلتون يك دانه درخواست بديداگر هم وكيل نداريد به ادرس جايي كه ازتون خواستن سفارش بدهيد( كانادا اگر خواسته به ادرس اونها سفارش بديد )ولي هنگام پست بايد شماره فايل نامبرتون به اونها بديدتا هنگام پست توش بگذارن بعد از ان هم خودتون براشون ايميل بزنيد بهشون (كانادا) بگيد اين كار و كرديد

اين كاري بود كه خودم براي يك دانشگاه كردم

ممنون از جوابتون ولي نگرانيم از اينه كه نميتونم تو سايت وضعيتم رو چك كنم!! در ضمن من يك سال ونيم پيش ايلتس گرفتم و الان دوباره كارنامه ام رو مي خوام مي دونين بايد چه كار كنم؟
    ویرایش توسط sepsam : June 14th, 2012 در ساعت 12:14 PM

Member
    رشته و دانشگاه
    دانشجوی دکتری، مدیریت دولتی- سیاست‌گذاری بخش عمومی- دا

در هر صورت اگر برای اهداف مهاجرتی می‌خواهید به یادتون بیارم که آیلتس با اعتبار یک ساله مورد قبوله و نه دو ساله.... یعنی موقع اقدام تنها می‌تونی حداکثر یک سال از تاریخ گواهی‌نامتون بگذره...
    اگر برای سایر اهداف هم می‌خواهید یک چکی در این خصوص بکنید.
    اگر هم می‌خواهید خارج بفرستید و بیاد در کل حداقل 120 الی 130 تومنی باید خرج کنید برای اعتبار 5-6 ماه ....!
    در هر صورت در این خصوص سه مرکز فعال در ایران متفاوت برخورد می‌کنن از سایت خودشون استعلام کنید بهتره.
    کدها: 0213؛ امتیاز: 69 ؛ آخرین وضعیت: در انتظار PR
    سیدنی (ارسال: 2010/06/19 فایل نامبر اول: 23-10-2010)
    دمشق (ارسال: 2010/12/27 فایل نامبر دوم:28-02-2011)
    آنکار ا ( آغاز پروسس: 12-03-2013، انجام مدیکال: 15-10-2014)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)