صفحه 53 از 191 نخستنخست ... 3434445464748495051525354555657585960616263103153 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 521 تا 530 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

هم هلال احمر انجام میده، هم انستیتوپاستور ! خودشون فرم بین المللی دارن که روش مهر می زنن، فرم دانشگارم مهر می زنن ! حداقل دو سه صفحه قبل رو بخونید

Senior Member aida8404 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Armik نمایش پست ها
    هم هلال احمر انجام میده، هم انستیتوپاستور ! خودشون فرم بین المللی دارن که روش مهر می زنن، فرم دانشگارم مهر می زنن ! حداقل دو سه صفحه قبل رو بخونید
    خوندم اینارو منتها فکر کردم حتما باید پیششون واکسن بزنیم که بهمون بدن به هر حال تیکه باحالی بود مخصوصا برا کسی که سرخوش واکسن نزدنه مرسی از پاسختون خیلی کمک کرد. موفق باشید
    وقتی زندگی برايت خيلی سخت شد يادت باشه که دريای آروم ناخدای قهرمان نميسازه...

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

دوستان من رقتم پاستور و و فقط بنا به گفته ی اونا واکسن MMR رو زدم....حالا سوال اینه....آیا خوبه من .اکسن های دیگه رو هم بزنم؟ مثلا چیا؟؟
    اونائی که رفتن زدن معمولا چیا رو زدن؟؟
    I love you USA

نقل قول نوشته اصلی توسط reg2 نمایش پست ها
    دوستان من رقتم پاستور و و فقط بنا به گفته ی اونا واکسن MMR رو زدم....حالا سوال اینه....آیا خوبه من .اکسن های دیگه رو هم بزنم؟ مثلا چیا؟؟
    یعنی واکسن سه گانه (سرخک سرخچه اوریون) رو پاستور زدین؟ با بیمارستان مهراد؟ بستگی به دانشگاه داره که چی خواسته باشه ازتون. معمولا دانشگاه ها همین واکسن سه گانه رو میخوان. بعلاوه واکسن کزاز دیفتری. که اجباری هستن. یک سری واکسن هپاتیت براشون اجباریه و یک سری اختیاری (البته اگر زدین قبلا دوباره نزنین، آزمایش بدین نشون میده) واکسن مننژیت هم معمولا اختیاریه (هلال احمر).
    به علاوه این ها تست سل هم هست که بعضی دانشگاه ها تست سل اینجا رو قبول ندارن و باید همونجا انجام بشه.

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mi.ost نمایش پست ها
    یعنی واکسن سه گانه (سرخک سرخچه اوریون) رو پاستور زدین؟ با بیمارستان مهراد؟ بستگی به دانشگاه داره که چی خواسته باشه ازتون. معمولا دانشگاه ها همین واکسن سه گانه رو میخوان. بعلاوه واکسن کزاز دیفتری. که اجباری هستن. یک سری واکسن هپاتیت براشون اجباریه و یک سری اختیاری (البته اگر زدین قبلا دوباره نزنین، آزمایش بدین نشون میده) واکسن مننژیت هم معمولا اختیاریه (هلال احمر).
    به علاوه این ها تست سل هم هست که بعضی دانشگاه ها تست سل اینجا رو قبول ندارن و باید همونجا انجام بشه.
    مهرداد زدم....هپاتیت واسه دانشگاه من اختیاریه....کزاز دیفتری رو هم پرسید گفتم تو بچگی زدم....اونم مهرشو زد...حالا من واقعا نمی دونم اینا بوده زدم یا نه...نمی دونم بنظرتون بزنم بهتره؟؟؟
    I love you USA

مهرداد زدم....هپاتیت واسه دانشگاه من اختیاریه....کزاز دیفتری رو هم پرسید گفتم تو بچگی زدم....اونم مهرشو زد...حالا من واقعا نمی دونم اینا بوده زدم یا نه...نمی دونم بنظرتون بزنم بهتره؟؟؟
    کزاز دیفتری واکسن مدت داره. تا 10 سال ایمنی داره. (البته من نظر کارشناسی نمیدم از دکتر سوال کردم) حالا که مهرش رو زدن براتون واقعا نمیدونم بزنین یا نه. دوستان پزشک بهتر میتونن نظر بدن.
    ویرایش توسط mi.ost : June 11th, 2012 در ساعت 12:38 PM

Senior Member civil2015 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

اسم واکسن‌های متداول که دانشگاههای مختلف میخوان اینان:
    واکسن کزاز,دیفتری
    واکسن مننژیت
    واکسن MMR
    واکسن آنفولانزا
    واکسن هپاتیت
    تست پوستی سل
    آبله مرغان

واکسن‌هایی‌ که من زدم اینا هست:
    واکسن کزاز,دیفتری
    واکسن مننژیت
    واکسن MMR دوز1 و دوز 2 به فاصله 1 ماه
    واکسن آنفولانزا
    واکسن هپاتیت دوز1 و دوز2 به فاصله 1 ماه
    تست پوستی سل

البته همه اجباری نیست ولی‌ کار از محکم کاری عیب نمیکنه( البته چون رایگان بود، اگه نه شاید نمی‌زدم)

“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.” -James A. Michener

این پست رو برای بچه های مشهد می گذارم که می خوان کارهای واکسیناسیون مربوط به دانشگاه شون رو انجام بدن.

1) اول از همه برید درمانگاه امام خمینی وابسته به (هلال احمر) در خیابان رازی (نزدیک بیمارستان امام رضا) - اونجا فقط واکسن ممنژیت می زنن و یه کارت بین المللی واکسیناسیون بهتون میدن(16500 تومان).

2) برید مطب دکتر دهقان (طبقه چهارم ساختمان پزشکان ابن سینا در ابتدای خیابان ابن سینا) - گویا ایشون که بسیار محترم و خوش برخورد هم هستن تنها کسی هستن که مجوز صدور و تکمیل کارت های واکسیناسیون بین المللی رو در مشهد دارن (حق ویزیت با بیمه و تکمیل کارت بدون بیمه 30000 تومان). ایشون برگه صادر شده توسط دانشگاه شما رو با حوصله و دقت مطالعه می کنن و مدارک واکسیناسیون قبلی شما رو هم به دقت بررسی می کنن و در نهایت همه اطلاعات قبلی رو در برگه بین المللی و همچنین فرم دانشگاه شما وارد می کنن و اونها رو مهر و امضا می کنن. تو این مرحله تمام مدارک مربوط به واکسیناسیون قبلی خودتون رو ببرید (مثلا واکسن دوره سربازی، دوره دبیرستان، هپاتیت ب و غیره)

3) بعد از بررسی کامل، آقای دکتر که کاملا با روند این مسایل در دانشگاه های خارجی (از جمله آمریکا) آشنا هستن، برای شما معرفی نامه می نویسن برای:
    الف) واکسن ام.ام.آر که اون رو باید در مرکز بهداشت قدوسی (در سه راه فلسطین، نبش بانک خون هلال احمر) بزنید (این یکی رو هنوز نزدم و دو روز بعد باید بزنم. برای همین قیمتش رو هنوز نمی دونم)
    ب) تست پوستی سِل، که اون رو آزمایشگاه رازی در نبش خ. چمران 15 (جهانبانی) بلافاصله بعد از بعد از تجویز دکتر انجام میدن و میگن 48 ساعت بعد بیا و نتیجه ازمایش رو بگیر. این نتیجه رو باید همراه سایر مدارک واکسن و آزمایش های تجویز شده، برای آقای دکتر ببرید.
    ج) آقای دکتر اگر لازم بدونن با توجه به سوابق ابتلا به آبله مرغان و غیره، آزمایش خون برای اونها رو هم تجویز می کنن. (برای من که مبتلا نشده بودم، تجویز شد) این آزمایش رو هم همون جا و همراه با تست پوستی سل آزمایشگاه رازی انجام میده (تست پوستی سل و تست آبله با بیمه 7000 و بدون بیمه 12000 تومان).

4) بعد از همه این کارها، مدارک رو در وقت تعیین شده توسط دکتر، براشون ببرید تا کارت واکسیناسیون شما رو کامل و مهر و امضا کنن. به این ترتیب دوستان مشهدی دیگه هیچ نیازی نداره که برن تهران و آزمایش بدن و واکسن بزنن یا اینکه به انیستیتو پاستور مراجعه کنن. به همین راحتی می تونید صاحب یک برگه معتبر ایمن سازی بین المللی بشید که که کامل و دقیق هم پر شده....

موفق باشید

من رفتم پاستور هپاتیت رو زدم کزاز و دیفتری رو گفتم زدم واسم مهرشو زد، MMR رو هم همینطور واسه مننژیت هم رفتم هلال احمر ۱۶۵۰۰ دادم ،البته این اختیاری بود, MMR رو هم میدونم مهراد میزنه 25000 تومن

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط more نمایش پست ها
    من رفتم پاستور هپاتیت رو زدم کزاز و دیفتری رو گفتم زدم واسم مهرشو زد، MMR رو هم همینطور واسه مننژیت هم رفتم هلال احمر ۱۶۵۰۰ دادم ،البته این اختیاری بود, MMR رو هم میدونم مهراد میزنه 25000 تومن
    میدونم تو هم شارلاتانی (یعنی شارلوتی ) ...شارلوت هم اینا رو میخواد....سوال اینه بقیه واکسن ها رو هم بزنیم؟‌ضرری که نداره!!!!
    I love you USA

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)