نه خیلی هم ربط نداره پرونده ما این جمله را داشت ولی بعد از یک ماه از این جمله دسیژمن مید شدیم
نه خیلی هم ربط نداره پرونده ما این جمله را داشت ولی بعد از یک ماه از این جمله دسیژمن مید شدیم
آدرس منم هنوز نیست
ارسال مدارک به سیدنی: 16 می 2010 دریافت مدارک در سیدنی: 27 می 2010 فایل نامبر اول: 26 اکتبر 2010 کد: 4131
فایل نامبر دوم: 28 فوریه 2011 ارسال به آنکارا: 3 اپریل 2012 وضعیت: این پراسس 12 جون 2012 مدیکال: 26 جون 2013 ویزا: 4 اکتبر 2013
ارسال مدارک به سیدنی: 16 می 2010 دریافت مدارک در سیدنی: 27 می 2010 فایل نامبر اول: 26 اکتبر 2010 کد: 4131
فایل نامبر دوم: 28 فوریه 2011 ارسال به آنکارا: 3 اپریل 2012 وضعیت: این پراسس 12 جون 2012 مدیکال: 26 جون 2013 ویزا: 4 اکتبر 2013
بچه ها اوضاع آنکارایی ها به هیچ عنوان خوب نیست. الان هم مهدی عزیز ریجکت شدن! اگه واقعا هدفشون اینطور برخورد کردن باشه که هم آنکارا داره انجام میده و هم بقیه ویزا آفیس ها غیر ورشو، پس چرا ورشو تا این حد مسامحه میکنه؟ شاید اطلاعات ما از بچه های ورشو کمه و دوستان به درستی اطلاع رسانی نمیکنن. الان تو جدول خیلی آپدیتی داریم که باید تا حالا خبری از مدیکالشون میشد ولی هنوز نیومدن چیزی بگن. من کم کم فکر میکنم اطلاعات ورشویی ها قابل استناد نیست![]()
فکر می کنم علت مدیکال گرفتن دوستانی که آپدیت داشتند داشتن اطلاعات کافی در زمان بررسی پرونده بوده و لزوما به معنی پاس ریکوئست به همان ترتیب نباشه..فعلا که از مدیکال بقیه آپدیتی ها از جمله خودم خبری نیست..زمان لاگ این شدن بقیه دوستان هم نشون میده اگه اطلاعاتی داشتند وارد میکردند..منطقی به نظر میرسه که ترتیب پاس ریکوئست ها هم بر اساس ترتیب ارسال مدارک به سیدنی باشه
کانادا:ارسال مدارک به سیدنی:17 فوریه 2010 ،فایل نامبر اول : 25 مارچ 2010 ، فایل نامبر دوم: 9 آگوست 2010 ،انتقال به ورشو: 20 دسامبر 2011، آپدیت: 27 فوریه 2012
جدول خلاصه لیدا خانوم 38 شغله...
پانی جان با توجه به اینکه از آخرین اینپراسس شدنها در ورشو برای اکثر بچه ها یک چیزی حدود 2 ماه میگذره به نظر من احتمال اینکه ورشو شروع به ریجکت کنه خیلی کمه. همونطور که میبینی دارن به ترتیب مدیکال میدن. فعلا که خوشبختانه امر ریجکتی ورشو زیاد نیست. نمیدونم چرا اینقدر به ما لطف دارن چون اگه میخواستن ریجکت کنن خیلی از ماها تو پرونده هامون یک سری مشکلاتی داشتیم.
ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا
کاملا با این جمله تون موافقم که برای پاس رکوئست دلیلی نداره بازم با همون الویت اقدام کنن. منظورم این بود که اسامی جدول معمولا به این شکل وارد شد که دوستان یا پس از انتقال به ورشو می اومدن و خبر میدادن و یا پس از این پراسس! تعداد قدیمی ها به نسبت زیاد نبود و حدسم اینه ممکنه بعدش خیلی ها نیومدن اطلاعات بیشتر بدن. البته این فقط تصور شخصی منه.
ویرایش توسط Pani85 : June 15th, 2012 در ساعت 10:39 PM
اگه یادمون باشه همون اوایلی که پرونده ها رفته بود ورشو ، خیلی ها ریجکت شدن
انکارا تازه استارت زده ، پس داره پرونده ها رو جدا می کنه این موضوع که کوتاه نمیاد نشون میده اگه کامل بود ، پرونده روال طبیعیشو طی میکنه در غیر اینصورت ...
سرشون هم بشدت شلوغ هست ، رحم هم نمی کنند چون دو تا سفارت ادغام شده
علاقه مندی ها (Bookmarks)