صفحه 2810 از 5471 نخستنخست ... 18102310271027602800280128022803280428052806280728082809281028112812281328142815281628172818281928202860291033103810 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 28,091 تا 28,100 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member
    رشته و دانشگاه
    MA student

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نه خیلی هم ربط نداره پرونده ما این جمله را داشت ولی بعد از یک ماه از این جمله دسیژمن مید شدیم

آدرس منم هنوز نیست
    ارسال مدارک به سیدنی: 16 می 2010 دریافت مدارک در سیدنی: 27 می 2010 فایل نامبر اول: 26 اکتبر 2010 کد: 4131
    فایل نامبر دوم: 28 فوریه 2011 ارسال به آنکارا: 3 اپریل 2012 وضعیت: این پراسس 12 جون 2012 مدیکال: 26 جون 2013 ویزا: 4 اکتبر 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط mara نمایش پست ها
    نه خیلی هم ربط نداره پرونده ما این جمله را داشت ولی بعد از یک ماه از این جمله دسیژمن مید شدیم
    کدوم جمله رو منطورتونه؟ استرس گرفتم!!
    ارسال مدارک به سیدنی: 16 می 2010 دریافت مدارک در سیدنی: 27 می 2010 فایل نامبر اول: 26 اکتبر 2010 کد: 4131
    فایل نامبر دوم: 28 فوریه 2011 ارسال به آنکارا: 3 اپریل 2012 وضعیت: این پراسس 12 جون 2012 مدیکال: 26 جون 2013 ویزا: 4 اکتبر 2013

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

بچه ها اوضاع آنکارایی ها به هیچ عنوان خوب نیست. الان هم مهدی عزیز ریجکت شدن! اگه واقعا هدفشون اینطور برخورد کردن باشه که هم آنکارا داره انجام میده و هم بقیه ویزا آفیس ها غیر ورشو، پس چرا ورشو تا این حد مسامحه میکنه؟ شاید اطلاعات ما از بچه های ورشو کمه و دوستان به درستی اطلاع رسانی نمیکنن. الان تو جدول خیلی آپدیتی داریم که باید تا حالا خبری از مدیکالشون میشد ولی هنوز نیومدن چیزی بگن. من کم کم فکر میکنم اطلاعات ورشویی ها قابل استناد نیست

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    2143

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    بچه ها اوضاع آنکارایی ها به هیچ عنوان خوب نیست. الان هم مهدی عزیز ریجکت شدن! اگه واقعا هدفشون اینطور برخورد کردن باشه که هم آنکارا داره انجام میده و هم بقیه ویزا آفیس ها غیر ورشو، پس چرا ورشو تا این حد مسامحه میکنه؟ شاید اطلاعات ما از بچه های ورشو کمه و دوستان به درستی اطلاع رسانی نمیکنن. الان تو جدول خیلی آپدیتی داریم که باید تا حالا خبری از مدیکالشون میشد ولی هنوز نیومدن چیزی بگن. من کم کم فکر میکنم اطلاعات ورشویی ها قابل استناد نیست
    فکر می کنم علت مدیکال گرفتن دوستانی که آپدیت داشتند داشتن اطلاعات کافی در زمان بررسی پرونده بوده و لزوما به معنی پاس ریکوئست به همان ترتیب نباشه..فعلا که از مدیکال بقیه آپدیتی ها از جمله خودم خبری نیست..زمان لاگ این شدن بقیه دوستان هم نشون میده اگه اطلاعاتی داشتند وارد میکردند..منطقی به نظر میرسه که ترتیب پاس ریکوئست ها هم بر اساس ترتیب ارسال مدارک به سیدنی باشه
    کانادا:ارسال مدارک به سیدنی:17 فوریه 2010 ،فایل نامبر اول : 25 مارچ 2010 ، فایل نامبر دوم: 9 آگوست 2010 ،انتقال به ورشو: 20 دسامبر 2011، آپدیت: 27 فوریه 2012
    جدول خلاصه لیدا خانوم 38 شغله...

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemistry, University of Manitoba

پانی جان با توجه به اینکه از آخرین اینپراسس شدنها در ورشو برای اکثر بچه ها یک چیزی حدود 2 ماه میگذره به نظر من احتمال اینکه ورشو شروع به ریجکت کنه خیلی کمه. همونطور که میبینی دارن به ترتیب مدیکال میدن. فعلا که خوشبختانه امر ریجکتی ورشو زیاد نیست. نمیدونم چرا اینقدر به ما لطف دارن چون اگه میخواستن ریجکت کنن خیلی از ماها تو پرونده هامون یک سری مشکلاتی داشتیم.
    ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط farzad36 نمایش پست ها
    فکر می کنم علت مدیکال گرفتن دوستانی که آپدیت داشتند داشتن اطلاعات کافی در زمان بررسی پرونده بوده و لزوما به معنی پاس ریکوئست به همان ترتیب نباشه..فعلا که از مدیکال بقیه آپدیتی ها از جمله خودم خبری نیست..زمان لاگ این شدن بقیه دوستان هم نشون میده اگه اطلاعاتی داشتند وارد میکردند..منطقی به نظر میرسه که ترتیب پاس ریکوئست ها هم بر اساس ترتیب ارسال مدارک به سیدنی باشه
    کاملا با این جمله تون موافقم که برای پاس رکوئست دلیلی نداره بازم با همون الویت اقدام کنن. منظورم این بود که اسامی جدول معمولا به این شکل وارد شد که دوستان یا پس از انتقال به ورشو می اومدن و خبر میدادن و یا پس از این پراسس! تعداد قدیمی ها به نسبت زیاد نبود و حدسم اینه ممکنه بعدش خیلی ها نیومدن اطلاعات بیشتر بدن. البته این فقط تصور شخصی منه.

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط sasa_gh1362 نمایش پست ها
    پانی جان با توجه به اینکه از آخرین اینپراسس شدنها در ورشو برای اکثر بچه ها یک چیزی حدود 2 ماه میگذره به نظر من احتمال اینکه ورشو شروع به ریجکت کنه خیلی کمه. همونطور که میبینی دارن به ترتیب مدیکال میدن. فعلا که خوشبختانه امر ریجکتی ورشو زیاد نیست. نمیدونم چرا اینقدر به ما لطف دارن چون اگه میخواستن ریجکت کنن خیلی از ماها تو پرونده هامون یک سری مشکلاتی داشتیم.
    درسته. منم منظورم به این پراسس ها نبود. برام جالبه چطور یه ویزا آفیس اینقدر متفاوت با همه عمل کنه. برای شماها جالب نیست؟

دوستان هدف من از مطرح کردن این موضوع اینه که خواستم بگم من کم کم دارم به صحت اطلاعاتمون شک میکنم. همین
    ویرایش توسط Pani85 : June 15th, 2012 در ساعت 10:39 PM

Banned

من جایی اثری از ریجکتی ایشون ندیدم ، وضعیتش RBVO با یک نامه که براش فرستادن ، این یعنی ریجکت ؟ من نمی دونم شاید جدیدا برای اینکه فرصت برای دفاع ندن این رویه رو پیش گرفتن
    ولی فکر نمی کنم معنای بدی داشته باشه چون حداقل می نوشت DM ، می شد فهمید

Banned

درسته. منم منظورم به این پراسس ها نبود. برام جالبه چطور یه ویزا آفیس اینقدر متفاوت با همه عمل کنه. برای شماها جالب نیست؟
    اگه یادمون باشه همون اوایلی که پرونده ها رفته بود ورشو ، خیلی ها ریجکت شدن
    انکارا تازه استارت زده ، پس داره پرونده ها رو جدا می کنه این موضوع که کوتاه نمیاد نشون میده اگه کامل بود ، پرونده روال طبیعیشو طی میکنه در غیر اینصورت ...
    سرشون هم بشدت شلوغ هست ، رحم هم نمی کنند چون دو تا سفارت ادغام شده

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)