صفحه 28 از 140 نخستنخست ... 18192021222324252627282930313233343536373878128 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 1391

موضوع: مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

نقل قول نوشته اصلی توسط KArchitect نمایش پست ها
    تبریک می گم
    این مستر از تخصصهای بسیار خوب هست با آینده خوب و موقعیتهای خوب
    البته به شرطی که با دقت در طول دوره تحصیلیتون مطالعه بفرمایید و معدل خوب هم کسب کنید و در کنار درستون یک موضوع خوب و به روز برای PhD پیدا کنید و یه Research proposal خوب تهیه کنید که موضوع روز دنیا باشه چون همونطور که می دونید در دوره مستر موارد متعددی به دانشجوها معرفی میشه و شما باید با درایت یه موضوع مناسب رو برای ادامه تحصیل در دکتری پیدا کنید. پیدا کردن استادی که به موضوع مورد نظر شما علاقه داشته باشه به عنوان potential supervisor یعنی برای دوره PhD بسیار موثره برای گرفتن فاند که باید از قبل از اپلای برای PhD باهاش مکاتبه کنید.
    MSc اصولا research-based نیست و برای ورود به دوره دکترا هم نیازی به داشتن مدرک research-based نیست. شما با مدرک لیسانس هم می تونید وارد دکترا بشید ولی با داشتن مدرک مستر و فراهم کردن نمونه کارهای آکادمیک خوب ، شانس خودتون رو برای قبولی در دانشگاه خوب با فاند ، بالا می برید
    در کل you are on the right track! برای اینگه گرایش environment از گرایشهای خیلی خوب و پولسازه

با آرزوی موفقیت
    موضوعات مناسب جهت پروپازول در این رشته فراوان است یه خوبشو پیدا کنید حتما" موفق میشید

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط samira60 نمایش پست ها
    سلام دوستان من رشته تحصیلیم در مقطع لیسانس نقاشی بوده و الانم دوباره شروع کردم به معماری و ترمخوندن ترم آخر معماری کاردانی علمی کاربردیم.اول می خواستم بدونم آیا برای گرفتن بورسیه به اسم دانشگاه محل فارغ التحصیلی هم توجه دارند ,2- اگه معدلم بالا باشه چی؟و می خواستم بدونم می تونم برای ارشد لقدام کنم یا بهتر لیسانسمم اینجا بگیرم بعد اقدام کنم.و از همه مهمتر من فرانسم خیلی بهتر از انگلیسیم هست آیا دانشگاههای فرانسه زبانی رو داریم که بورس هم بدهند؟ترجیحا کانادا؟؟؟؟؟به عبارتی بچسبم به فرانسم یا بیخیال شم انگلیسیم رو قوی کنم؟؟؟؟
    1- بستگی داره از کجا بخواهید بورسیه بگیرید
    2 بهتر لیسانس بگیرید
    3 در کانادا اگر فرانستون خوب باشه برای ms شاید بتونید

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط samira60 نمایش پست ها
    سلام دوستان من رشته تحصیلیم در مقطع لیسانس نقاشی بوده و الانم دوباره شروع کردم به معماری و ترمخوندن ترم آخر معماری کاردانی علمی کاربردیم.اول می خواستم بدونم آیا برای گرفتن بورسیه به اسم دانشگاه محل فارغ التحصیلی هم توجه دارند ,2- اگه معدلم بالا باشه چی؟و می خواستم بدونم می تونم برای ارشد لقدام کنم یا بهتر لیسانسمم اینجا بگیرم بعد اقدام کنم.و از همه مهمتر من فرانسم خیلی بهتر از انگلیسیم هست آیا دانشگاههای فرانسه زبانی رو داریم که بورس هم بدهند؟ترجیحا کانادا؟؟؟؟؟به عبارتی بچسبم به فرانسم یا بیخیال شم انگلیسیم رو قوی کنم؟؟؟؟
    فرانسه هم دانشگاههای خوبی داره

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط AAAATEFE نمایش پست ها
    سلام من تازه عضو شدم و ترم اخر معماری هستم و میخوام برای فوق ودکترا برم یکی از کشورهای اروپایی ولی نمیدونم کدوم ارجحیت داره و از کجا شروع کنم؟

من فرانسه و ایتالیا را پیشنهاد میکنم

Junior Member samira60 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط esios نمایش پست ها
    فرانسه هم دانشگاههای خوبی داره
    مرسی از راهنماییتون .اما برای من قسمت بورسیش هم خیلی مهمه و برای همین دارم خوب برسی می کنم شرایط رو؟؟؟؟؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture: Iran, Digital Architecture: UK, PhD: GATech

نقل قول نوشته اصلی توسط yas128 نمایش پست ها
    روز همگی بخیر و شادی ...
    من یه سوال داشتم راجع به رشته معماری...

من لیسانس مهندسی نرم افزار با معدل 17.91 و آیلتس 6.5 دارم ... واسه ارشدم می خوام اگه امکان داشته باشه تغییر رشته بدم ... آیا تا این حد تغییر امکان پذیره ؟ از نرم افزار به معماری؟؟؟؟؟ یا اینکه باید از اول بخونم ؟
    سلام
    من الان پست شما رو دیدم
    آفرین چقدر معدل بالایی دارید و نمره آیلتستون هم خوبه آفرین
    به نظر من دنیای معماری به مهندسهای نرم افزاری که دانش معماری داشته باشن (و همچنین به معمارهایی که دانش مهندسی نرم افزار داشته باشن) خیلی خیلی نیاز داره
    به نظرم می تونید یه راهی برای درس خوندن در مقطع فوق در معماری پیدا کنید
    بعضی از دانشگاهها دقیقا یه ترکیبی از معماری و نرم افزار در مستر ارائه می دن
    مثلا دانشگاه Bartlett School of Architecture- UCL در لندن
    یا دانشگاه East London که یه دوره ای داره که کلا مربوط به برنامه نویسی برای معماریه
    و همین طور AA یا همون Architectural Association در لندن که همیشه پیشروی قضیه تکنولوژی و معماری بوده (مثلا دوره مستر EmTech اش) که شما می تونید حتی یه دوره کوتاه مثل Summer School اش رو درش شرکت کنید ببینید اصلا علاقه دارید یا نه. البته AA یه کم دوره هاش گرونه!
    تلفیق دانش کامپیوتری با دنیای معماری نیاز روزه و خیلیها مثل من دنبالشن
    به نظرم چندتا از دانشگاههای خوبی که چنین رشته هایی رو ارائه میدن پیدا کنید و با Programme Director هاشون مکاتبه کنید و اطلاعات ازشون بگیرید
    موفق باشید

Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Engineering of Computing Systems,Polimi,Como Campus

[QUOTE=KArchitect;774280]سلام
    من الان پست شما رو دیدم
    آفرین چقدر معدل بالایی دارید و نمره آیلتستون هم خوبه آفرین
    به نظر من دنیای معماری به مهندسهای نرم افزاری که دانش معماری داشته باشن (و همچنین به معمارهایی که دانش مهندسی نرم افزار داشته باشن) خیلی خیلی نیاز داره
    به نظرم می تونید یه راهی برای درس خوندن در مقطع فوق در معماری پیدا کنید
    بعضی از دانشگاهها دقیقا یه ترکیبی از معماری و نرم افزار در مستر ارائه می دن
    مثلا دانشگاه Bartlett School of Architecture- UCL در لندن
    یا دانشگاه East London که یه دوره ای داره که کلا مربوط به برنامه نویسی برای معماریه
    و همین طور AA یا همون Architectural Association در لندن که همیشه پیشروی قضیه تکنولوژی و معماری بوده (مثلا دوره مستر EmTech اش) که شما می تونید حتی یه دوره کوتاه مثل Summer School اش رو درش شرکت کنید ببینید اصلا علاقه دارید یا نه. البته AA یه کم دوره هاش گرونه!
    تلفیق دانش کامپیوتری با دنیای معماری نیاز روزه و خیلیها مثل من دنبالشن
    به نظرم چندتا از دانشگاههای خوبی که چنین رشته هایی رو ارائه میدن پیدا کنید و با Programme Director هاشون مکاتبه کنید و اطلاعات ازشون بگیرید
    موفق باشید[/QUOT]

دوست عزیز با تشکر از پاسخ شما ...
    راهنماییه خوبی دادین بهم ... پس من از امروز شروع می کنم و با دانشگاهها مکاتبه می کنم ...

Junior Member jhangard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architecture

نقل قول نوشته اصلی توسط aminglobal نمایش پست ها
    سلام
    من متولد 3/7/73 هستم.میخاستم ببینم میشه برم پیش دانشگاهیرو یجا دیگه مثل ارمنستان بگیرم بعدم واسه ادامه تحصیل برم یه کشور دیگه؟
    چه کاریه ! پیش رو همینجا بخون. بعد میتونی در هر کشوری که خواستی اپلای کنی، کشورهایی مثل فرانسه و ایتالیا تحصیل به زبان اصلیشون شهریه دانشگاه تقریبا رایگانه..

Junior Member

سلام
    من لیسانس معماری دارم مستر می خوام معماری داخلی بخونم .آیا این رشته دکترا هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی می دونه ؟ کدوم دانشگاه ها خوبن برای این رشته تو کشورهای آمریکا کانادا و انگلیس؟؟؟ ایا انگلستان خوبه برای یکسال مستر خوندن ارزش داره ؟؟؟ توی این رشته دکترا هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟

Junior Member

ایا شما دوستان به کسی که لیسانس علوم سیاسی داره توصیه میکنید که مستر معماری بخونه یا نه ممنون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)