سلام
من الان پست شما رو دیدم
آفرین چقدر معدل بالایی دارید و نمره آیلتستون هم خوبه آفرین
به نظر من دنیای معماری به مهندسهای نرم افزاری که دانش معماری داشته باشن (و همچنین به معمارهایی که دانش مهندسی نرم افزار داشته باشن) خیلی خیلی نیاز داره
به نظرم می تونید یه راهی برای درس خوندن در مقطع فوق در معماری پیدا کنید
بعضی از دانشگاهها دقیقا یه ترکیبی از معماری و نرم افزار در مستر ارائه می دن
مثلا دانشگاه Bartlett School of Architecture- UCL در لندن
یا دانشگاه East London که یه دوره ای داره که کلا مربوط به برنامه نویسی برای معماریه
و همین طور AA یا همون Architectural Association در لندن که همیشه پیشروی قضیه تکنولوژی و معماری بوده (مثلا دوره مستر EmTech اش) که شما می تونید حتی یه دوره کوتاه مثل Summer School اش رو درش شرکت کنید ببینید اصلا علاقه دارید یا نه. البته AA یه کم دوره هاش گرونه!
تلفیق دانش کامپیوتری با دنیای معماری نیاز روزه و خیلیها مثل من دنبالشن
به نظرم چندتا از دانشگاههای خوبی که چنین رشته هایی رو ارائه میدن پیدا کنید و با Programme Director هاشون مکاتبه کنید و اطلاعات ازشون بگیرید
موفق باشید
[QUOTE=KArchitect;774280]سلام
من الان پست شما رو دیدم
آفرین چقدر معدل بالایی دارید و نمره آیلتستون هم خوبه آفرین
به نظر من دنیای معماری به مهندسهای نرم افزاری که دانش معماری داشته باشن (و همچنین به معمارهایی که دانش مهندسی نرم افزار داشته باشن) خیلی خیلی نیاز داره
به نظرم می تونید یه راهی برای درس خوندن در مقطع فوق در معماری پیدا کنید
بعضی از دانشگاهها دقیقا یه ترکیبی از معماری و نرم افزار در مستر ارائه می دن
مثلا دانشگاه Bartlett School of Architecture- UCL در لندن
یا دانشگاه East London که یه دوره ای داره که کلا مربوط به برنامه نویسی برای معماریه
و همین طور AA یا همون Architectural Association در لندن که همیشه پیشروی قضیه تکنولوژی و معماری بوده (مثلا دوره مستر EmTech اش) که شما می تونید حتی یه دوره کوتاه مثل Summer School اش رو درش شرکت کنید ببینید اصلا علاقه دارید یا نه. البته AA یه کم دوره هاش گرونه!
تلفیق دانش کامپیوتری با دنیای معماری نیاز روزه و خیلیها مثل من دنبالشن
به نظرم چندتا از دانشگاههای خوبی که چنین رشته هایی رو ارائه میدن پیدا کنید و با Programme Director هاشون مکاتبه کنید و اطلاعات ازشون بگیرید
موفق باشید[/QUOT]
دوست عزیز با تشکر از پاسخ شما ...
راهنماییه خوبی دادین بهم ... پس من از امروز شروع می کنم و با دانشگاهها مکاتبه می کنم ...
سلام
من لیسانس معماری دارم مستر می خوام معماری داخلی بخونم .آیا این رشته دکترا هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی می دونه ؟ کدوم دانشگاه ها خوبن برای این رشته تو کشورهای آمریکا کانادا و انگلیس؟؟؟ ایا انگلستان خوبه برای یکسال مستر خوندن ارزش داره ؟؟؟ توی این رشته دکترا هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا شما دوستان به کسی که لیسانس علوم سیاسی داره توصیه میکنید که مستر معماری بخونه یا نه ممنون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)