صفحه 2831 از 5471 نخستنخست ... 18312331273127812821282228232824282528262827282828292830283128322833283428352836283728382839284028412881293133313831 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 28,301 تا 28,310 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    اتفاقا یکی از وظایف مهندسان کامپیوتر اینه که تشخیص بدن مشکل به وجود اومده برای هر برنامه ای چه خودشون نوشته باشن چه دیگری، که اکثرا وظیفه پشتیبانی از برنامه های نوشته شده دیگرانو دارن، از کجا ناشی میشه. درسته ما نمیتونیم خود برنامه رو ببنیم ولی خوب میتونیم حدس بزنیم نوع کار و مشکل تقریبا از کجاست.

من قبل از اینکه برای ورشوئی ها مشکل پیش بیاد هم در تاپیک آنکارایی ها گفتم که چون مشکل برای همه ویزا آفیس ها پیش اومده مشکل سراسریه و مرتبط با پرونده های فعال دیتا بیسه. الان هم با این بررسی بچه های خودمون مطمئنم همانطور که بقیه هم متوجه شدن فقط پرونده هایی که نیاز به آپدیت و تغییرات فایلی داشتن مورد اشکال واقع شدن.

روزهای آینده مشخص میکنه کی ها و چرا این مشکلات براشون پیش اومده. البته بگم برای خودمم پیش اومده و دوباره آدرس وکیلم برگشته!

شما وقتی درخواست تغییر اطلاعاتی مثل حذف وکیل؛ تغییر ادرس و ... میدین اینها که نمیان اون قسمت اطلاعات قبلی رو کاملا از بین ببرن. سوابق موجوده ولی قبلیه دیگه فعال نیست! هر پرونده ای دارای وابسته های اطلاعاتیه مثل اطلاعات مشاور در صورت وجود؛ آدرس و راههای ارتباطی، وابستگان پرونده، اطلاعات مدیکال و لند و ...

الان برای امثال ماها اون وابسته اطلاعاتی مربوط به ادرس رفته روی رکورد قبلی . این واضحه! شما اینو دارین میبینین. خدا میدونه داخل پرونده چه خرابکاری های دیگه شده. نگران نباشین. با یه برنامه اصلاحی کلیه مشکلات رفع میشه و آخرین وابسته اطلاعاتی هر پرونده میشه رکورد جاری و فعال اون و شما میتونین دوباره درستشو ببینین. ببخشید زیاد شد چون دیدم فکر خیلی ها رو شدید مشغول کرده سعی کردم تا اونجا که میتونم و سوادم میکشه توضیح بدم.
    درسته، من هم فكر مي كنم با انجام كارهاي جديد روي پرونده اطلاعات قبلي پاك نمي شه بلكه وضعيت جديد به مجموعه وضعيتهاي قبلي اضافه مي شه و نرمافزارشون هم وضعيت جاري كه همون آخرين وضعيت هست رو نشون مي ده. مثلا در مورد آدرس اگر كسي آدرس جديد بده احتمالا آدرس قبلي هم وجود داره و جديده هم به ليست اضافه مي شه. حالا اگر به هر دليلي مجبور شده باشند فايلهاشون رو ريكاوري كنند و از بك آپ استفاده كنند تغييرات جديد از بين رفته و سيستم به وضعيت چند روز قبل بر مي گرده. البته درباره خود من كه هيچ وقت تغيير آدرس ندادم نمي دونم چرا بايد مثلا بعضي چيزا حذف شده باشه يا تغيير كرده باشه يا اينكه چرا براي بعضي دوستان آدرس نصفه اومده! درهر صورت همونطور كه گفتم that's their problem
    اگر هم فايلهاشون خراب شده باشه چششون درآد از روي پرونده ها دوباره تغييرات رو وارد كنند. ما چرا نگران باشيم؟!!!

توی cic اینو نوشته!
    جهت اطلاع دوستان دلنگران

Note:
    You may experience difficulties accessing our website on Sunday, June 17, 2012, from 2:00 a.m. to 8:00 a.m. EDT.

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    اتفاقا یکی از وظایف مهندسان کامپیوتر اینه که تشخیص بدن مشکل به وجود اومده برای هر برنامه ای چه خودشون نوشته باشن چه دیگری، که اکثرا وظیفه پشتیبانی از برنامه های نوشته شده دیگرانو دارن، از کجا ناشی میشه. درسته ما نمیتونیم خود برنامه رو ببنیم ولی خوب میتونیم حدس بزنیم نوع کار و مشکل تقریبا از کجاست.

من قبل از اینکه برای ورشوئی ها مشکل پیش بیاد هم در تاپیک آنکارایی ها گفتم که چون مشکل برای همه ویزا آفیس ها پیش اومده مشکل سراسریه و مرتبط با پرونده های فعال دیتا بیسه. الان هم با این بررسی بچه های خودمون مطمئنم همانطور که بقیه هم متوجه شدن فقط پرونده هایی که نیاز به آپدیت و تغییرات فایلی داشتن مورد اشکال واقع شدن.

روزهای آینده مشخص میکنه کی ها و چرا این مشکلات براشون پیش اومده. البته بگم برای خودمم پیش اومده و دوباره آدرس وکیلم برگشته!

شما وقتی درخواست تغییر اطلاعاتی مثل حذف وکیل؛ تغییر ادرس و ... میدین اینها که نمیان اون قسمت اطلاعات قبلی رو کاملا از بین ببرن. سوابق موجوده ولی قبلیه دیگه فعال نیست! هر پرونده ای دارای وابسته های اطلاعاتیه مثل اطلاعات مشاور در صورت وجود؛ آدرس و راههای ارتباطی، وابستگان پرونده، اطلاعات مدیکال و لند و ...

الان برای امثال ماها اون وابسته اطلاعاتی مربوط به ادرس رفته روی رکورد قبلی . این واضحه! شما اینو دارین میبینین. خدا میدونه داخل پرونده چه خرابکاری های دیگه شده. نگران نباشین. با یه برنامه اصلاحی کلیه مشکلات رفع میشه و آخرین وابسته اطلاعاتی هر پرونده میشه رکورد جاری و فعال اون و شما میتونین دوباره درستشو ببینین. ببخشید زیاد شد چون دیدم فکر خیلی ها رو شدید مشغول کرده سعی کردم تا اونجا که میتونم و سوادم میکشه توضیح بدم.
    پانی جان بسیار خوب و منطقی توضیح دادی. این که میگی پرونده های فعال، منظورت از فعال یعنی اینکه داره یه کاری روشون انجام میشه؟ یعنی به نظرت (و البته میدونم که نظر شخصیته و امیدوارم باز بقیه ایراد نگیرن!) اونهایی که تغییری تو آدرس نداشتن و همچنان میتونن برن توی سایت پروندشون فعال نیست؟
    Slow down. Calm down. Don't worry. Don't hurry. Trust the process

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    منم آدرس مشاور رو كه حذفش كردم رو اومده
    الان نگرانيم اينه يك دفعه ايميلي بخواد واسه من بياد اشتباهي بفرستن واسه مشاور قديمي
    البته اين موردي كه شما گفتين كمي جاي نگراني داره. شايد بهتر باشه با يك ايميل مشكل رو بهشون يادآوري كنيد. هرچند خودشون هم مي دونن كه سايتشون مشكل داره و در اين جور موارد شايد دقت بيشتري كنند و يا به پرونده فيزيكي مراجعه كنند.

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

دوستان در اینکه یه باگ و سوتی بزرگ نرم افزاری روی داده شکی نیست و پست ald عزیز هم داره همینو میگه. دارن با اون برنامه اصلاحی درستش میکنن که موقتا سیستم غیر قابل دسترس میشه. اینها خیلی بهتر از ماها و البته خیلی سریع تر متوجه مشکل شدن و مطمئن باشین تا وقتی سیستم اطلاعات درست نداشته باشه و اصلاح نشه اقدام به کاری مثل ارسال ایمیل و ... نمیکنن.

والا نینا جان دقیقا اینها نظر شخصی من مرتبط با نرم افزاره و این فعال بودن پرونده لزوما به معنی اینکه اثری قابل رویت داشته باشه نیست. میتونه اضافه شدن لاین مدیکال باشه، میتونه ست شدن یه پارامتر تو پرونده باشه که فقط با کیپس قابل تشخیص باشه و هر نوع تغییر دیگه. مهم اینه از دید من و با بررسی اطلاعات بچه ها، پرونده هایی که تو برنامه تغییرات نرم افزاری قرار گرفتن مشکل دار شدن. این قسمتش فکر میکنم کاملا واضح باشه.

آدرس منم نیمه کاره شده...راستی من که اطلاعات جدولو وارد می کنم متوجه شدم که غالب مدیکال های اخیر مال کسایی بوده که ژانویه این پروسس واقعی شدند...دلیلشم اینه که همشون پرونده هاشون 1 دسامبر 2011 به ورشو ارسال شده (غالب پرونده هایی که 1 دسامبر به ورشو رفتند در ژانویه این پروسس واقعی شدند...)...در واقع 100 درصد مدیکالهای 3 الی 4 هفته اخیر مال کسایی بوده که پرونده هاشون 1 دسامبر رفته ورشو...در کل به نظر می یاد یه نظمی تو کارهاشون هست....به امید مدیکال برای همه.........

Junior Member

مشکل سایت به دلیل restore کردن دیتابیس به یکی از backup های قدیمی (مثلا چند ماه قبل) است (چون اکثرا اطلاعات قبلیشون برگشته و کسائی که تغییری نداشتند هم چیزی احساس نمی کنند) احتمالا دارن تغییری تو ساختار database میدن یا اشتباهی رخ داده و نیاز داشتند که اطلاعات رو موقتا از تاریخهای قبلی برای مورد خاصی برگردونن.

شاید هم کلا سیستم backup گیری تعطیل بوده ، الان دیتابیس به مشکل خورده و تنها پشتیبان موجود سالم همین بوده که متعلق به کلی وقت قبله!!! که در این صورت باید قید پیگیری از سایت رو بزنیم چون احتمالا دوباره 6 ماه طول میکشه تا دستی بروز کنند ! .......البته احتمال این حالت برای یه سازمان مهم خیلی کمه ، احتمالا تا چند ساعت یا چند روز آینده اطلاعات مجدداً به حالت قبلی برگردانده میشه.
    ویرایش توسط ali01089 : June 17th, 2012 در ساعت 01:59 PM

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط ali01089 نمایش پست ها
    مشکل سایت به دلیل restore کردن دیتابیس به یکی از backup های قدیمی (مثلا چند ماه قبل) است (چون اکثرا اطلاعات قبلیشون برگشته و کسائی که تغییری نداشتند هم چیزی احساس نمی کنند) احتمالا دارن تغییری تو ساختار database میدن یا اشتباهی رخ داده و نیاز داشتند که اطلاعات رو موقتا از تاریخهای قبلی برای مورد خاصی برگردونن.

شاید هم کلا سیستم backup گیری تعطیل بوده ، الان دیتابیس به مشکل خورده و تنها پشتیبان موجود سالم همین بوده که متعلق به کلی وقت قبله!!! که در این صورت باید قید پیگیری از سایت رو بزنیم چون احتمالا دوباره 6 ماه طول میکشه تا دستی بروز کنند ! .......البته احتمال این حالت برای یه سازمان مهم خیلی کمه ، احتمالا تا چند ساعت یا چند روز آینده اطلاعات مجدداً به حالت قبلی برگردانده میشه.
    دوست عزیز ممنون از نظرتون. اگه بخوایم فقط به یه مرحله عقب رفتن بک آپ فکر کنیم در آنصورت اینکه چرا نام خانوادگی ها تغییر کرده نمیخونه. اینکه چرا همون اطلاعات آدرس های قبلی با خطا و نادرست نشون داده میشه جای سواله. ضمن اینکه از نظر زمانی اطلاعات زمانهای مختلف به هم لینک شده. البته مثال نقض هم زیاده. دوستانی که تغییرات داشتن ولی الان مشکلی ندارن. فقط به فرمایش شما خدا کنه مشکل به زودی قابل رفع باشه.

Junior Member

من تو چند روز اخیر هیچ تغییری در اطلاعاتم ندیدیم، شاید بعد از سه شنبه بتونیم دلیلی واسه این اتفاقات پیدا کنیم
    ارسال به سیدنی: 17Mar 2010 - فایل نامبر اول: 29Jun 2010 - فایل نامبر دوم: 24Oct 2010 - انتقال به ورشو: 20Dec 2011 - اینپراسس: 23Feb 2012 - مدیکال: 27Feb 2014 - پاس ریکوئست: 17Nov2014
    NOC: 0213 - IELTS: 7 - WorkExp: 12Years, 6Years in Management - Degree: BS, Computer Science

سلام
    لطفا من را راهنمايي كنيد چه جوري مي تونم كيپس بگيرم
    البته من پي پال ندارم

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    چرا اینقدر خودتون رو درگیر ای کیس کردین
    نقل قول از دکتر:

در یک هفته گذشته دهها ایمیل دریافت شده است از دوستانی که می گویند پروفایل الکترونیک آنها در سایت حذف شده است و دسترسی ندارند برخی از همان دوستان هم چند روز بعد تماس داشته اند و خبر داده اند که دسترسی آنها برقرار شده است و …..
    از آنجا که این موضوع باعث ایجاد استرس بیشتر به دوستان است لازم دیدم اعلام کنم که اگر در مورد شما هم چنین شده است عصبی نشوید ……..بودن و یا نبودن فایل الکترونیک شما ربطی به وضعیت پرونده شما ندارد.
    توصیه من این است که خود را درگیر این سایت نکنید این برای اعصاب شما و خانواده شما بسیار بهتر است یا حداقل قرار بگذارید هفته ای یک بار یا دو هفته یک بار چک کنید و اگر دسترسی هم نبود اهمیت ندهید. می دانم که برخی دوستان کار و زندگی را گذاشته اند و هر چند ساعت یکبار وضعیت پرونده چک می کنند.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)