من فامیلیم یه قسمتیه - توی شکایت شرکت نکردم -نامه آپدیتی هم تا حالا نفرستادم. الان چند روزه نه با فایل نامبر اول و نه با یو سی آی نمیتونم وارد بشم. هیچ ربطی به این موارد نداره
من فامیلیم یه قسمتیه - توی شکایت شرکت نکردم -نامه آپدیتی هم تا حالا نفرستادم. الان چند روزه نه با فایل نامبر اول و نه با یو سی آی نمیتونم وارد بشم. هیچ ربطی به این موارد نداره
من مشکلی برای چک سایت نداشتم.
http://www.canadavisa.com/canada-imm...-t39578.0.html
The Process in a Nutshell:
Stage-1: [CIO stage] Send Initial Apps+Processing Fees to CIO-NS > Qualitative Check > Issue of AOR+120 days Letter >
Stage-2: [CHC stage onwards] Send Full Docs+RPRF to the Local Visa Office > File on Queue > e-Cas: "Received by Visa Office" > Eligibility Check+PSDEC > Issue of 2nd AOR > Background Check > Issue of Additional docs Request [if any] > 1st BF'D > e-Cas: "In Process" > Send Addnl. Docs > Issue of Med Request > 2nd BF'D >
Stage-3: Meds Sent > e-Cas: "Medical Results Recd." > Issue of PPR* > Send Passport/s > Security Check > Visa/s Stamped > e-Cas: "Decision Made" >
*The Meds & PPR are sometimes 'clubbed' together.
Stage-4: Return of 'Stamped' Passport/s+COPR > Landing at the POE > e-Cas: "Completed"
دوستان در این لینک چرا پاس رکوئست را قبل از سکوریتی چک اعلام کرده؟؟!!
دوستان عزیز! ورشو که خوب جواب میده یکی تا حالا ایمیل نزده بپرسه که کی قراره این ایکیس درست شه و این تغییرات چه معنی میده که خلقی رو اواره کرده؟ منظورم جدا از اطلاع رسانی کلی سایت است که هیچ توضیحی نمیده و فقط میگه اختلال داره. اونو که خودمون داریم میبینیم !
کلا برای خود من سئوال بوده که وقتی ایکیس یکی تغییراتی می کند می گویند پرونده اکتیو هست این یعنی چی؟ آخه آب دیت کردن کار 5 دقیقه است و کل ایکیس هم 5 تا خط بیشتر نیست !! یعنی پرونده رو باز کردند دارند نگاش میکنند؟!!
ویرایش توسط lidaaa : June 17th, 2012 در ساعت 10:48 PM
سلام لیدا جان. والله تا انجا که من تحقیق کردم این مشکل برای همه ویزا افیسها در سراسر دنیا وجود داره و بعضی ها هم که مشکلات عدیده داشتند که هنوز بچه های اینجا خوشبختانه دچارش نشدند و مکاتبه کردند جوابی برخلاف نظر ایکیس گرفتند. در هر صورت این بحث توی همه فروم های دنیا وجود داره و حتی براش تاپیک اختصاصی هم باز کردند اما چون بحث اینجا خیلی زیاد بود خواستم فقط ببینم کسی نظر ورشو رو خواسته یا نه. البته خب این موضوع بالاخره مشخص خواهد شد و خب جای اطلاع رسانی هم شاید داشته باشه چون تغییری است که در هر صورت ایجاد شده. امیدوارم به زودی حل شه که حجم کمی از اخبار رو بخودش اختصاص بده.
نظر شخصی من هم اینه که این ارتباطی با وضعیت پرونده ها و یا مدیکال و هر چیز دیگه نداره و یک مشکل نرم افزاری است ولی خب برای کسانی که دونستن وضعیتشون در حال حاضر اهمیت داره ممکن است کمی استرس زا باشد.
ویرایش توسط armin54 : June 17th, 2012 در ساعت 11:31 PM
NOC:0213 - Total Score:70 - Visa Office: Warsaw -CIO : 2 Nov 2009- 1st FN: 8 Jan 2010 - 2nd FN: 10 May 2010 -
-Transferred to Visa Office : 12 Dec 2011 - Process Started : 24 Feb 2012 -Medical 05 Sep 2012 - Visa 21 Jan 2013
باباجون بالاغيرتا" ديگه اين اي-كيسه ربطي به شكايت و غير شكايت نداره![]()
سيدني:30 نوامبر 2009
مدیکال: 9 دسامبر 2013
پاس ریکوست : 6 may 2014
علاقه مندی ها (Bookmarks)