صفحه 2836 از 5471 نخستنخست ... 18362336273627862826282728282829283028312832283328342835283628372838283928402841284228432844284528462886293633363836 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 28,351 تا 28,360 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Banned

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط nooshinak نمایش پست ها
    باباجون بالاغيرتا" ديگه اين اي-كيسه ربطي به شكايت و غير شكايت نداره
    من متاسفم که برخی دوستان بدون بینش کافی در مورد مزایا و برکات شکایت می آیند در مورد این امر مهم اظهار نظر می کنند

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط as_vender نمایش پست ها
    من متاسفم که برخی دوستان بدون بینش کافی در مورد مزایا و برکات شکایت می آیند در مورد این امر مهم اظهار نظر می کنند
    استاد عزیز ببخشید اگه کم بینش اینجا زیاده کسی حرف نزنه که بعضی ها متاسف نشند ؟؟؟ سوال نمیشه بپرسیم ؟؟؟ کسی نتیجه گیری کرد ؟؟؟ الان کسی دلخور شده؟؟؟
    too much love will kill you

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر - نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط shch نمایش پست ها
    سلام.آدرس ما هم از دیروز به آدرس قبلیمون تغییر کرده!!!!!!!!!!!!
    ادرس ما هم همين طور
    کارشناسی ارشد کامپیوتر، کد انتخابی: 0213
    رسیدن مدارک به سیدنی: 28-10-2009/فایل نامبر اول: 12-01-2010/فایل نامبر دوم: 29-03-2010/تبديل وضعيت به درحال پردازش: 13-12-2011/ارسال به ورشو: 12-12-2011/آغاز پردازش واقعي: 22-02-2012/درخواست آپديت: 04-04-2012/مديكال: 13-06-2013
    /پ.ر: 29-10-2013

این هم نظر آقای مختاری در مورد ایکیس ها...

من این سایتهای فارسی زبان مهاجرتی رو امروز مطالعه می کردم ، همه اونا سعی داشتن بگن که این مسئله شکایت و شکایت کشی و رای دادگاه از برکات کارای اونا بوده ، همه اونا سعی داشتن بگن که این رای فقط برای کسایی است که از طریق اونا شکایت کردن ، همه اونا سعی داشتن بگن که بقیه که شکایت نکردن ول معطلن و باید به ما پول می دادن تا ما اونا رو بفرستیم کانادا حالا که ندادن دیگه نمی فرستیمشون و هزار تا عرایض دیگه ..................... خوب اول خدا را شاکریم که زمان شروع صدور مدیکالها به دو سه ماه قبل از تشکیل دادکاه و رای اون بر می گرده که اگر غیر از این بود دیگه بیچاره بودیم و ایا به نظر شما دیگه میشد یه کلمه حرف زد ؟ تا حرف می زدی تق می زدن تو سرت میگفتن ساکت ................ دو م از لطفهای خداوند اینه که تقریبا تمام کسایی که تا حالا مدیکال گرفتن خوشبختانه هیچ کدوم هیچگاه شکایتی به در گاه وکلا تقدیم نکرده بودند ................... دوستان هوشیار باشید که اینها همه بازار گرمی وکلاس................. بابا شما دیگه همه یه پا وکیلید ............... پس لطفا این مسئله ایکیس و مشکلاتش رو به شکایت و شکایت کشی ربط ندید

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط naderm نمایش پست ها
    من این سایتهای فارسی زبان مهاجرتی رو امروز مطالعه می کردم ، همه اونا سعی داشتن بگن که این مسئله شکایت و شکایت کشی و رای دادگاه از برکات کارای اونا بوده ، همه اونا سعی داشتن بگن که این رای فقط برای کسایی است که از طریق اونا شکایت کردن ، همه اونا سعی داشتن بگن که بقیه که شکایت نکردن ول معطلن و باید به ما پول می دادن تا ما اونا رو بفرستیم کانادا حالا که ندادن دیگه نمی فرستیمشون و هزار تا عرایض دیگه ..................... خوب اول خدا را شاکریم که زمان شروع صدور مدیکالها به دو سه ماه قبل از تشکیل دادکاه و رای اون بر می گرده که اگر غیر از این بود دیگه بیچاره بودیم و ایا به نظر شما دیگه میشد یه کلمه حرف زد ؟ تا حرف می زدی تق می زدن تو سرت میگفتن ساکت ................ دو م از لطفهای خداوند اینه که تقریبا تمام کسایی که تا حالا مدیکال گرفتن خوشبختانه هیچ کدوم هیچگاه شکایتی به در گاه وکلا تقدیم نکرده بودند ................... دوستان هوشیار باشید که اینها همه بازار گرمی وکلاس................. بابا شما دیگه همه یه پا وکیلید ............... پس لطفا این مسئله ایکیس و مشکلاتش رو به شکایت و شکایت کشی ربط ندید
    کی ربط داده ؟ کی گفته فقط مدیکال مال شکایتی هاست ؟ با سند حرف بزن لطفا . بگو کدوم سایت همچین چیزی نوشته تا ما هم ببینیم .
    too much love will kill you

سلام دوستان
    مدیکال و مدارک سو پیشینه ما تفریبا دو هفته است که رسیده به مقصد و گغته میشه که ما در مرحله بعد از مدیکال یعنی سکیوریتی چک هستیم
    سوالم اینه ایا مسافرت به ترکیه این روال رو طولانیتر میکنه؟
    البته از ما واسه اپدیت فقط سو پیشینه و اسکجول یک رو خواسته بودن.

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    کی ربط داده ؟ کی گفته فقط مدیکال مال شکایتی هاست ؟ با سند حرف بزن لطفا . بگو کدوم سایت همچین چیزی نوشته تا ما هم ببینیم .
    دوست عزیز به اعصاب خودت مسلط باش ،مگه بنده گفتم شما ربط دادی که اینقده عصبانی میشی طبق قوانین فروم من نمی تونم اسم سایت خاصی رو اینجا بگم و تا دلت بخواد هست و خودتم خوب میدونی که همینارو نوشتن ، شما خودت زحمت بکش سرچ کن و بخون

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط anahita2012 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    مدیکال و مدارک سو پیشینه ما تفریبا دو هفته است که رسیده به مقصد و گغته میشه که ما در مرحله بعد از مدیکال یعنی سکیوریتی چک هستیم
    سوالم اینه ایا مسافرت به ترکیه این روال رو طولانیتر میکنه؟
    البته از ما واسه اپدیت فقط سو پیشینه و اسکجول یک رو خواسته بودن.
    اگر تا حالا استعلام ورود خروجهای شما رو گرفته باشند خیر ، در غیر اینصورت شاید
    ذهنتون رو درگیر نکنید به مسافرتی که می خواهید بروید مسئله ی مهمی نیست

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها

باز من نیومدم اینجا شلوغ کردین ، بابا اروم باشین
    اینا همش نظر هستش ، مهم نیست که اینقدر به خودتون فشار میارین
    اگه اینجوری باشه من الان باید بلیط بگیرم برم اونجا ببینم ایکیس من با کی قاطی شده ... بابا بیخیال
    تو اروم باش وحید جان ، باور کن مدیکالت تو راهه ، امیدوارم فردا بیاد خوشحال بشی

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)