کارشناسی ارشد کامپیوتر، کد انتخابی: 0213
رسیدن مدارک به سیدنی: 28-10-2009/فایل نامبر اول: 12-01-2010/فایل نامبر دوم: 29-03-2010/تبديل وضعيت به درحال پردازش: 13-12-2011/ارسال به ورشو: 12-12-2011/آغاز پردازش واقعي: 22-02-2012/درخواست آپديت: 04-04-2012/مديكال: 13-06-2013/پ.ر: 29-10-2013
این هم نظر آقای مختاری در مورد ایکیس ها...
من این سایتهای فارسی زبان مهاجرتی رو امروز مطالعه می کردم ، همه اونا سعی داشتن بگن که این مسئله شکایت و شکایت کشی و رای دادگاه از برکات کارای اونا بوده ، همه اونا سعی داشتن بگن که این رای فقط برای کسایی است که از طریق اونا شکایت کردن ، همه اونا سعی داشتن بگن که بقیه که شکایت نکردن ول معطلن و باید به ما پول می دادن تا ما اونا رو بفرستیم کانادا حالا که ندادن دیگه نمی فرستیمشون و هزار تا عرایض دیگه ..................... خوب اول خدا را شاکریم که زمان شروع صدور مدیکالها به دو سه ماه قبل از تشکیل دادکاه و رای اون بر می گرده که اگر غیر از این بود دیگه بیچاره بودیم و ایا به نظر شما دیگه میشد یه کلمه حرف زد ؟ تا حرف می زدی تق می زدن تو سرت میگفتن ساکت ................ دو م از لطفهای خداوند اینه که تقریبا تمام کسایی که تا حالا مدیکال گرفتن خوشبختانه هیچ کدوم هیچگاه شکایتی به در گاه وکلا تقدیم نکرده بودند ................... دوستان هوشیار باشید که اینها همه بازار گرمی وکلاس................. بابا شما دیگه همه یه پا وکیلید ............... پس لطفا این مسئله ایکیس و مشکلاتش رو به شکایت و شکایت کشی ربط ندید
سلام دوستان
مدیکال و مدارک سو پیشینه ما تفریبا دو هفته است که رسیده به مقصد و گغته میشه که ما در مرحله بعد از مدیکال یعنی سکیوریتی چک هستیم
سوالم اینه ایا مسافرت به ترکیه این روال رو طولانیتر میکنه؟
البته از ما واسه اپدیت فقط سو پیشینه و اسکجول یک رو خواسته بودن.
باز من نیومدم اینجا شلوغ کردین ، بابا اروم باشین
اینا همش نظر هستش ، مهم نیست که اینقدر به خودتون فشار میارین
اگه اینجوری باشه من الان باید بلیط بگیرم برم اونجا ببینم ایکیس من با کی قاطی شده ... بابا بیخیال
تو اروم باش وحید جان ، باور کن مدیکالت تو راهه ، امیدوارم فردا بیاد خوشحال بشی
علاقه مندی ها (Bookmarks)