همه اینها درست ، قضیه شکایت مسئله شخصی هستش ، یکی فکر میکنه به این طریق شاید کارش بره جلو یکی دیگه نه ...
من خودم جزو شکایتی ها نبودم چون اصلا وکیل نداشتم ، این یک نظر شخصیه
مطمئن باشید مدیکال و سکوریتی چک و پاسپورت ریکوست هم هیچ ربطی به کسی یا چیزی نداره ، باید منتظر موندو دید
همه باید خونسردیتونو حفظ کنید ، با این اعصاب اگه مدیکالتون بیاد که باید برین پیش فوق تخصص اعصاب برای کاراتون ...
مهم نتیجه کار که امیدواریم خوب تموم بشه
با سلام
سایت ک پ این هفته دوتا مدیکال داشته که هردو از 38 تایی ها بودند.
ارسال مدارک هردوشون ایپریل 2009 و شماره پرونده نخست یکیشون توی می و یکی دیگه توی جون 2009 بوده.
آدمی چون کشتی است و بادبان////تا کی آرد باد را آن بادران
دوستانی که علاقه به پیگیری مباحث مربوط به شکایت هستند، می توانند پیوند زیر را مطالعه فرمایند:
http://www.parscanada.com/_2284-%DA%...7%D8%B3%D8%AA-
به جهت اطلاع همین دوستان، در این پست درباره مفهوم finalize کردن هم نکاتی اشاره شده است.
آدمی چون کشتی است و بادبان////تا کی آرد باد را آن بادران
1fileno:16march2009 ,2fileno:29july2009 ,to warsaw:1dec2011 ,
realinprocess:11jan2012 ,
medical with update:25may2012 NOC; 3112
copy pass reuest with landing fee 20 september2012,pass request :15/oct/2012
سلام دوستان
این پروسه مهاجرت که در چند ماه گذشته دوباره شتاب گرفته هیچ ربطی به شکایت و این حرفا نداره
نمونه بارزش هم خودم هستم که نه تنها شکایت نکردم بلکه خلاف جهت هم عمل کردم و مشاور عزیز رو که خیلی هم اصرار داشتن که جز شکات باشم رو عزل کردم و این مشاور محترم هم که همه میشناسید سردمدار راه انداختن شکایت کردن بودن .
و هفته گذشته هم مدیکال بنده اومد و وقتی اومدم چند تا فرمی رو که برا اپدیت ازم خواسته بودن رو پر کنم فهمیدم که این مشاور عزیز ما چه افتضاحی توی فرمهای قبلی ارسالی ما انجام داده بودن و شاید باورتون نشه با اینکه همه اطلاعات رو خودم بهشون داده بودم نزدیک ۵ اشتباه توی یه فرم ۴ صفحه ای انجام داده بودن از تاریخ تولد پدر و مادر بگیر تا اشتباه در تاریخ فارغ التحصیلی
همگی خوش باشید
مدارک به سیدنی: APR-2-2009 فایل اول: APR-21-2009 فایل دوم: AUGUST-27-2009 انتقال به ورشو: DEC-01-2011 اینپراسس با تاریخ: JAN-03-2012، مدیکال و آپدیت : JUN-05-2012 مدیکال در لندن: JUN-19-2012 آپدیت در ورشو: JUL-04-2012 درخواست پاسپورت : 2012-01-Octدریافت ویزا: 2012-09-Oct
[QUOT
E=dent;775880]سلام ما هم 3 هفته هست مدیکالمونو فرستادیم دستشونم رسیده ولی ایکیس ما خطی اضافه نشد مال شما شد؟[/QUOTE]
Ecase ما هم عوض نشده ولی یه ایمیل زدیم به ورشو که تصدیق کنه مدارکمون رو گرفتن.
این جملات دکی جالبه:
" دعوای ما به درخواست اداره مهاجرت و میانجیگری دادگاه با این قول که تا آخر جون به پرونده همه شاکیان رسیدگی می شود تا آن زمان معلق شد و با همین استدلال هم قاضی در دعوای آقای لیهی mandamus را صادر نکرده است"
اگه یادتون باشه این ماجرای آخر جون همون زمان بود که برا بچه ها از طرف اداره مهاجرت جواب نامه می اومد تا آخر جون این آقا فورا برای خودش مصادره کرد
و از اون هم با مره تر اینه:
"اعلام کردیم که همه دوستان می توانند با ما همراه شوند و بخش عمده ای از هزینه وکالت موکلان خود را نیز بر عهده گرفتیم"
ارسال به سیدنی 14 آپریل 2010
فایل نامبر اول 28 جون 2010
فایل نامبر دوم 16 آگوست 2010,اینپراسس الکی بدون پیگیری 24 ژانویه 2012,ارسال پرونده به ورشو 3rd Feb, اینپراسس واقعی 20th March 2012
علاقه مندی ها (Bookmarks)