نقل قول نوشته اصلی توسط میلاد نمایش پست ها
دوباره سلام،

با توجه به نظر شما دوستان، مشخصه که باید تغییری برای تفکیک پست های کمتر مفید و غیر مفید با پست هایی که میتونن برای چندین نفر مفید باشن و ارزش مرور شد توسط تعداد زیادی کاربر رو دارن انجام بشه.

از طرفی دوستانی که مخالف پیشنهاد اولیه بنده برای تفکیک تاپیک بودن هم به عنوان دلیل مخالفت ایجاد سردرگمی برای کاربران رو عنوان کردن. که البته نظری به جاست.
ا
من با محسن عزیز (StudentZ) هم مشورت کردم، به عنوان را ه حلی که کمترین سردرگمی رو در کاربران ایجاد کنه من یک تاپیک به عنوان ارز دانشجویی- آرشیو ایجاد میکنم و پست هایی که بیشتر جنبه شخصی دارن و در بلند مدت مفید نیستن رو به اونجا منتقل میکنم. با توجه با اینکه این پست ها حذف نمیشن انجام این عمل در بازه های زمانی کمتری انجام خواهد شد که امیدوارم به خلاصه شدن تاپیک منتهی بشه.

مطمئنا برای انجام این کار به کمک شما دوستان عزیز احنیاج دارم. من سعی میکنم در چند روز پست ها رو تفکیک کنم اما در مورد باقی مانده پست ها میتوانید اونهایی رو که قابلیت انتقال به تاپیک آرشیو رو دارن با ارسال گزارش و با نوشتن عبارت "آرشیو" به بنده اطلاع بدید. در صورتی هم که فکر میکنید پستی قابلیت نوشته شدن در سوالات متداول رو داراست میتونید نظر خود را از طریق همون ارسال گزارش پست یا ایمیل به بنده اطلاع بدید.

ممنونم از وقتی که برای مشورت قرارا دادید.

میلاد
سلام و تشکر از زحماتتون.
یه سوالی داشتم الان یعنی ماها سوالاتی که شخصیتره و ممکنه کاربرد کمتری برای کل خوانندگان داشته باشه رو با همون گزینه گزارش اون زیر آرشیو اعلام کنیم؟