صفحه 923 از 1254 نخستنخست ... 4238238739139149159169179189199209219229239249259269279289299309319329339731023 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,221 تا 9,230 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Senior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    دوستای عزیز سلام
    با اجازتون الان توی فرودگاه آتاترک نشستیم و جاتون خالی بقول خود ترکا با "پاتاتو فرایز" از خودمون پذیرایی میکنیم. اجمالا گزارش سفر رو تا اینجا خدمتتون میدم.
    اول از همه هیشکی از ما سوال نکرد چقدر پول داریم. اگه یه چمدون دلار هم همرامون بود، اتفاقی نمیفتاد. (کاشکی بود...!)
    چمدونا رو همچین چیده بودم که همشون 24 کیلو رو پر میکردن. ولی به اونا گیر ندادن. عوضش کری آنمون رو میگفت نمیتونید ببرید. باید خالیش کنید. خداییش هم وزن هرکدوم 14-15 کیلو بود. اینقدر ننه من غریبم بازی درآوردیم تا کوتاه اومد. بعد که رفتیم جای کنترل پاسپورت، مامورین دانشمندشون مهر خروجمون رو زدن به تاریخ 1391/03/01 . عجالتا ما یکماهی میشه که از کشور خارج شدیم!!!!!
    پروازمون هم خیلی خوب بود. تکون اساسی نداشت. صبحانش هم خیلی عالی بود. وقتی از هواپیما پیاده شدیم، یه چک سکیوریتی برای مسافرای کانادا انجام میشد که از تمام صفحات پاسپورتا و برگه های سفارت دونه به دونه عکس میگرفتن. صفش طولانی بود ولی منظم. از موقع ورود به فرودگاه ترکیه هم تا الان که ساعت 11و ربع اینجاست، توی همین سالنای ترانزیت ولو هستیم.
    توی یه کافی شاپ! نشستیم. سرعت اینترنتشون هم که غوغا میکنه!!! آدم فکر میکنه دیتا رو کول میکنن میبرن تا به مقصد برسونن!
    شرمنده!دختر جان و همسرجان شدیدا دارن بهم چشم غره میرن. آخه لب تاب نوبتیه. تا دیدار بعدی خدانگهدار
    سلام برشما
    واقعا سنگ تموم گذاشتيد و فرصتي رو فراهم كرديد كه در حد چند ثانيه ايي خودمون جاي شما فرض كنيم و سفر مجازي داشته باشيم اميدوارم كه بتونيم تا انتهاي راه پرفراز و نشيب مهاجرت از راهنمايي هاي شما برخوردار باشيم
    از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....

جواب من آمد. هنوز تو "بک گراند چک" هستیم. 9 ماه!!!!!!!
    مطلب پایین بنظر دقیق میاد و با مشاهدات من از ورشو همخوانی داره.(البته قسمت دومش)

Standard Documentation Checks:
    Our background check is done at the CHC stage. It commences the moment our file gets the 1st BFD by the VO. An indicator of which is the e-CAS that shows "In Progress". All docs been checked & our NOC being tallied against the MI, if the VO finds our case 'eligible' for Canadian PR, the file becomes 'Accepted'; and then it goes for standard background checks, viz. Exp, Quals, Adaptability, Qualitative Considerations etc.

The process involves many things. If our case file is well presented and the enclosures vouch the quality-quantity, adequate POF docs etc., there might not be a requirement of 'actually' calling the employers, references etc. The VOs have a way with that, they are experienced enough to ascertain the logical disposition of our case. But, if there are any concerns of his/her, s/he is likely to ask for additional docs, do further scrutiny vide any means [calling, visiting etc.] & might ask for an Interview.

-Culmination: When 'fully' satisfied, we get the 'Medical Request'.
    -Timeframe: Can be anything around 3-8* months, for the 'fast track' system (Avg. 4-5 months).
    -eCAS: Continues to Show 'In Process'.
    *The older system has a queue, thus can be longer.

Security & Criminality Checks:
    A part of the b/ground checks is the 'Security Check'. It commences after our med results are submitted to the CHC. This is a major activity -mainly concerning our 'safe inclusion' into the Canadian Soil; vis-a-vis, Political, Socio-Econmical, Anti-Social disposition, perceived Threat to Canada's integrity etc. This gets us the SDEC, CDEC & SECCRIM.

This is a serious & time-consuming stage, involving many agencies, including CSIS, Interpol, NASC, Database Checking & touch-base with Local Police. Many things are considered here... the No. of countries visited, Applicant coming from 'certain' countries, ex-Servicemen [including Law Enforcement services], Prolonged stay in a country w/out sufficient docs to prove cause, frequent traveling to certain nations, your *Name (?), Inter-Religion/Nationality Marriages etc.

If everything is simple & straight, the file soon gets into the 'final review' stage. If there are any 'red flags', our case goes into a 'spin'. Then our file might go to the local Police/CID agencies; the outcome/timeframe of which is beyond the control of CIC. And thereby the timeframe can be anything [sometimes beyond 1yr]. But, usually this stage should be over by 5 months max. However, a point to be noted is that we can also be called for an Interview [at this stage], due to this reason.

-Culmination: Only upon security clearance we receive the PPR.
    -Timeframe: Around 2-6 months. Avg. 3 months. [With new system, sometimes PPR is clubbed with Meds]
    -eCAS: Still 'In Process', but 'Med Results Recd.' inside.

*Yes, that's how a certain Mr. Sharukh Khan was detained for 4.5 hrs in an US port. He was a VIP, thus 4.5 hrs. For u & me -things could be different.
    ویرایش توسط masoodmolan : June 21st, 2012 در ساعت 05:42 PM
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط hassansharifi نمایش پست ها
    سلام دوستان میخوام یخ فروم رو بشکونم . من پاس ریکوئیست شدم
    دوست عزيز خيلي تبريک ميگم.ميشه بگين از کدوم ويزا آفيس و چطور بايد پاسپورتو بفرستين؟
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

سلام دوستان میخوام یخ فروم رو بشکونم . من پاس ریکوئیست شدم
    درود دوست عزیز
    تبریک می گم.میشه بیشتر توضیح بدین.همه فکر کنم مشتاقن.ممنون
    FILE NUMBER: June 2011- -گروه 29 شغله ها CP1000
    WARSAW RECEIVING: August 2011
    IN PROCESS: September 2011
    MEDICAL RECEIVING :January 2012

دوستان شرمنده یخه سفت بود نشکست ازم کپی خواستند نه پاسپورت . تصحیح میکنم . من رسما عذر خواهی میکنم برای این هیجان کاذب . اشتباه برداشت کردم

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

دوستان شرمنده یخه سفت بود نشکست ازم کپی خواستند نه پاسپورت . تصحیح میکنم . من رسما عذر خواهی میکنم برای این هیجان کاذب . اشتباه برداشت کردم
    خب این هم یه جور پاس ریکوئسته دیگه که از وقتی دفتر ویزاکانادا در تهران تعطیل شده اینجوریه فقط نمیدونیم بعدش چی میشه و چقدر طول میکشه

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    خب این هم یه جور پاس ریکوئسته دیگه که از وقتی دفتر ویزاکانادا در تهران تعطیل شده اینجوریه فقط نمیدونیم بعدش چی میشه و چقدر طول میکشه
    والا وکیلم بهم گفته ویزا آفیس ما ورشو هستش ربطی به آنکارا نداره ؟ حتی گفتم شنیدم که قرار شده ویزا های آفیس ورشو رو هم از آنکارا بگیرن گفته چیزی رسما اعلام نشده.

Dear Applicant,

This refers to your application for permanent residence in Canada.

Please be advised that in order to continue the processing of your application it is required that you submit:

1) Updated proof of sufficient settlement funds. Please note that the funds must belong to you and must be located in a bank account in your name.

You must provide evidence of all the unencumbered transferable funds you have available for your settlement in Canada, including evidence of the accumulation of those funds. This must include a bank statement(s) showing all transactions for the last six months with a current balance at least equivalent to the minimum required funds. A letter of solvency providing the current balance of your account(s) or the average credits and debits in your account(s) is not acceptable evidence.The required amount is listed here: http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/funds.asp.
    2) Right of Permanent Residence Fee in the amount of $490CDN x2person (for you and your spouse) (see Fee Schedule available at http://www.canadainternational.gc.ca/poland-pologne/visas/processing_fees-frais_traitement.aspx?lang=eng ).
    3) Copies of biopages of your, your spuse and your son's valid passports (page with personal details)

We are unable to continue the processing of your application without the required documents. If we do not receive any correspondence from you within 45 days from the date of the letter your application will be assessed on the basis on the information available.

Sincerely,

Immigration Section/Section d'Immigration
    Embassy of Canada/Ambassade du Canada
    ul. Piekna 2/8

00-482 Warsaw, Poland/00-482 Varsovie, Pologne

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

والا وکیلم بهم گفته ویزا آفیس ما ورشو هستش ربطی به آنکارا نداره ؟ حتی گفتم شنیدم که قرار شده ویزا های آفیس ورشو رو هم از آنکارا بگیرن گفته چیزی رسما اعلام نشده.
    سلام دوست عزیز

ممنونم از اطلاع رسانی . من دیروز از دفتر وکیلم پرسیدم ، فعلا از همه دارن کپی پاسپورت میخوان که همانطور که شما فرمودید میشه این رو هم پاس رکوئستی تلقی کرد. در هر صورت مبارک باشه خیلی خوشحالمون کردید . همانطور که قبلا هم گفتم اینجا یک جامعه ی آماری خیلی کوچیکه و باید مطمئن بود که ورشو داره کارش رو انجام میده ولی خوب کمی کندتر از اون چیزی ما انتظار داریم. در هرصورت باید منتظر بود تا ببینیم از این دوستانی که کپی پاس درخواست شده در مرحله ی بعدی که الصاق ویزا هست جه درخواستی میشه!!! موفق باشید دوست عزیزم.

ساقی قدحی چشم خمار باده توست
    این وزشو ی نا مروت تمامی دوستان را در انتظار گذاشته است ومثل خسیسی که آب از دستش نمیچکد ای چند وقت هیچ ویزائی صادر نکرده است .کسی خبر جدیدی ندارد