صفحه 922 از 1254 نخستنخست ... 4228228729129139149159169179189199209219229239249259269279289299309319329721022 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,211 تا 9,220 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

ببخشید دوستان
    میدونم تو این موقعیت که همگی نگران وضعیت پرونده ها هستین و منتظر، این نوشته من خیلی اعصاب خردکنه! ولی باور کنید قصدم خیره.
    با اجازتون امشب عازم تورنتو هستیم و میخوام همینجا از همه دوستای عزیزی که تو این مدت لطف کردن و با نهایت صبوری و دلسوزی من رو راهنمایی کردن، تشکر کنم. برای همگی آرزوی توفیق و تندرستی دارم و امیدوارم که هرچه زودتر بتونیم این جمع صمیمی رو در سرزمین جدید داشته باشیم.
    اینروزا اینقدر خداحافظی کردم و اشک ریختم که با هر خداحافظی اشکام بطور خودکار روون میشه! اما خوشبختانه این شانس رو دارم که شما دوستای گلم رو خیلی زود ببینم.
    از مدیران محترم این فروم هم خیلی خیلی ممنونم که این امکان رو فراهم کردن که بتونیم توی این روزای سخت درکنارهم باشیم.
    تمام تلاشم رو میکنم که در اولین فرصت بهتون سر بزنم و گزارش سفر رو با جزئیات دراختیار عزیزان قرار بدم. فعلا خدانگهدار

پ.ن: میدونم پست تشکر خلاف مقرراته. ولی از ادمینای محترم تقاضا دارم این یه بار رو به بزرگی خودشون ببخشن و ندید بگیرن.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    ببخشید دوستان
    میدونم تو این موقعیت که همگی نگران وضعیت پرونده ها هستین و منتظر، این نوشته من خیلی اعصاب خردکنه! ولی باور کنید قصدم خیره.
    با اجازتون امشب عازم تورنتو هستیم و میخوام همینجا از همه دوستای عزیزی که تو این مدت لطف کردن و با نهایت صبوری و دلسوزی من رو راهنمایی کردن، تشکر کنم. برای همگی آرزوی توفیق و تندرستی دارم و امیدوارم که هرچه زودتر بتونیم این جمع صمیمی رو در سرزمین جدید داشته باشیم.
    اینروزا اینقدر خداحافظی کردم و اشک ریختم که با هر خداحافظی اشکام بطور خودکار روون میشه! اما خوشبختانه این شانس رو دارم که شما دوستای گلم رو خیلی زود ببینم.
    از مدیران محترم این فروم هم خیلی خیلی ممنونم که این امکان رو فراهم کردن که بتونیم توی این روزای سخت درکنارهم باشیم.
    تمام تلاشم رو میکنم که در اولین فرصت بهتون سر بزنم و گزارش سفر رو با جزئیات دراختیار عزیزان قرار بدم. فعلا خدانگهدار

پ.ن: میدونم پست تشکر خلاف مقرراته. ولی از ادمینای محترم تقاضا دارم این یه بار رو به بزرگی خودشون ببخشن و ندید بگیرن.
    دوست عزیزم
    خیلی خیلی خوشحالم و علیرغم انتظارهای طاقت فرسای این روزها ، امروز شما با این خبرت کلی بهمون انرژی دادی و همینطور امیدوارمون کردی. براتون آرزوی خوشبختی و سعادت دارم . خواهشی که ازتون دارم و شاید خواسته ی خیلی دیگه از هم فرومی هامون باشه اینه که جزئیات ورود و مراحل اداری داخل فرودگاه تورنتو و حتی قبل از اون اگر براتون مقدور بود جزئیات و اذیتهای فرودگاه ایران رو شامل خروج ارز و ... رو در اولین فرصت برامون اینجا بگذارید. به امید موفقیت روز افزون برای شما.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط try hard نمایش پست ها
    من از طریق پورتال ایمیل فرستادم و ازشون در مورد وضعیت پرونده ام پرسیدم. پاسخشون این بود. به نظرتون چیکار کنم الان؟ وکیلم هم حتما شاکی میشه اگه بفهمه

This is in response to your e-mail.

Please note this e-mail address does not match the email address provided in the application forms. Therefore we are unable to conclusively determine that this e-mail has originated from either the applicant or an authorized representative. If you wish to receive our response please use the e-mail address provided in the application form or change your e-mail address in accordance with the procedures provided below:

If you wish to change your mailing address (including e-mail address), please make a signed request (the applicant's hand-written signature should be placed under the request; the signature must match the sample left in your application form) to this effect and send it to this office by e-mail attachment, fax or regular mail.

Sincerely,

من هم چون ايميلم هيچ پيامي رو نمي گرفت ايميل زدم اونا شماره پرونده ونام ونام خانوادگي رو خواستند بعد از اعلام من جواب دادند كه ايميلت رو تغيير داديم منبعد تغييرات روبه ويزا افيس خودت بفرست كه به آنكارا هم ايميل زدم ولي دريغ از پاسخ !!!!!!!!!!!!!!
    از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

News Release — Canada announces plans to resettle more Bhutanese refugees

http://www.cic.gc.ca/english/departm...012-06-20a.asp

یعنی سورپرایزی که منتظرش بودیم از طرف آقای کنی اینه؟؟!!!! واقعا که ..... لطفا دوستان شما هم مطالعه فرمایید...

Senior Member Rarely آواتار ها

ببخشید دوستان

خداحافظ شما و خانواده شما باشه دوست عزیز. خیر پیش و همیشه موفق باشید.
    دوست عزیز اگر امکان داشته باشه برای شما پس از اینکه به سلامتی مستقر شدید لطفا در مورد ورود و مسائلی که در هنگام ورود باید به آنها توجه کنیم راهنمایی بفرمایید. با آرزوی سفری خوش و زندگی خوشتر برای شما در سرزمین جدید.
    کد:3111 ارسال: 26 جون 2011 رسیدن به سنترال آفیس: 30 جون 2011 فایل نامبر: 2 سپتامبر 2011 اینپراسس: 2013 Feb 5 دریافت مدیکال از آنکارا: 8 مارچ 2013 اضافه شدن لاین مدیکال: 5 آپریل 2013پاس ریکویست: 29 نوامبر 2013 خدایا شکرت

سلام میشه کسی بگه In process واقعی به چه معنی است

نقل قول نوشته اصلی توسط kaly نمایش پست ها
    سلام میشه کسی بگه In process واقعی به چه معنی است
    دوستان 38 رشته ایی بعضاً در ایکیسشون تبدیل به وضعیت In process میشدند اما وقتی در ایکیس روی In Process کلیک میکردند تاریخ این پراسس شدن براشون نوشته نمیشد. این وضعیت رو غیر واقعی میشناسن. و طبیعتاً اگر تاریخ داشته باشه میشه واقعی.
    Landed in Toronto on 22.07.2012 and moved to Calgary on 06.03.2013

Member meandcanada آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineer/ Tehran Polytechnic

سلام دوستان يه سوال:
    اگه مشكل ورشو چگونه رساندن پاسپورت به ورشو باشه پس چرا يكي از بچه ها كه نوشته بود رفته ورشو ؛ نتونست كاري از پيش ببره؟
    فكر ميكنيد مشكل اصلي چيه؟ والا ما كه برنامه ريزي هامون بهم ريخته. نميدونيم خريد كنيم برا زندگيمون- دنبال گرفتن وام باشيم برا زندگي؛ بچه مونو دوباره با مبالغ هنگفت ثبت نام كنيم مدرسه؟! ...
    CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
    Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
    and... finally... pass request July 2013

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

دوستای عزیز سلام
    با اجازتون الان توی فرودگاه آتاترک نشستیم و جاتون خالی بقول خود ترکا با "پاتاتو فرایز" از خودمون پذیرایی میکنیم. اجمالا گزارش سفر رو تا اینجا خدمتتون میدم.
    اول از همه هیشکی از ما سوال نکرد چقدر پول داریم. اگه یه چمدون دلار هم همرامون بود، اتفاقی نمیفتاد. (کاشکی بود...!)
    چمدونا رو همچین چیده بودم که همشون 24 کیلو رو پر میکردن. ولی به اونا گیر ندادن. عوضش کری آنمون رو میگفت نمیتونید ببرید. باید خالیش کنید. خداییش هم وزن هرکدوم 14-15 کیلو بود. اینقدر ننه من غریبم بازی درآوردیم تا کوتاه اومد. بعد که رفتیم جای کنترل پاسپورت، مامورین دانشمندشون مهر خروجمون رو زدن به تاریخ 1391/03/01 . عجالتا ما یکماهی میشه که از کشور خارج شدیم!!!!!
    پروازمون هم خیلی خوب بود. تکون اساسی نداشت. صبحانش هم خیلی عالی بود. وقتی از هواپیما پیاده شدیم، یه چک سکیوریتی برای مسافرای کانادا انجام میشد که از تمام صفحات پاسپورتا و برگه های سفارت دونه به دونه عکس میگرفتن. صفش طولانی بود ولی منظم. از موقع ورود به فرودگاه ترکیه هم تا الان که ساعت 11و ربع اینجاست، توی همین سالنای ترانزیت ولو هستیم.
    توی یه کافی شاپ! نشستیم. سرعت اینترنتشون هم که غوغا میکنه!!! آدم فکر میکنه دیتا رو کول میکنن میبرن تا به مقصد برسونن!
    شرمنده!دختر جان و همسرجان شدیدا دارن بهم چشم غره میرن. آخه لب تاب نوبتیه. تا دیدار بعدی خدانگهدار
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی تهران

دوستای عزیز سلام
    با اجازتون الان توی فرودگاه آتاترک نشستیم و جاتون خالی بقول خود ترکا با "پاتاتو فرایز" از خودمون پذیرایی میکنیم. اجمالا گزارش سفر رو تا اینجا خدمتتون میدم.
    اول از همه هیشکی از ما سوال نکرد چقدر پول داریم. اگه یه چمدون دلار هم همرامون بود، اتفاقی نمیفتاد. (کاشکی بود...!)
    چمدونا رو همچین چیده بودم که همشون 24 کیلو رو پر میکردن. ولی به اونا گیر ندادن. عوضش کری آنمون رو میگفت نمیتونید ببرید. باید خالیش کنید. خداییش هم وزن هرکدوم 14-15 کیلو بود. اینقدر ننه من غریبم بازی درآوردیم تا کوتاه اومد. بعد که رفتیم جای کنترل پاسپورت، مامورین دانشمندشون مهر خروجمون رو زدن به تاریخ 1391/03/01 . عجالتا ما یکماهی میشه که از کشور خارج شدیم!!!!!
    پروازمون هم خیلی خوب بود. تکون اساسی نداشت. صبحانش هم خیلی عالی بود. وقتی از هواپیما پیاده شدیم، یه چک سکیوریتی برای مسافرای کانادا انجام میشد که از تمام صفحات پاسپورتا و برگه های سفارت دونه به دونه عکس میگرفتن. صفش طولانی بود ولی منظم. از موقع ورود به فرودگاه ترکیه هم تا الان که ساعت 11و ربع اینجاست، توی همین سالنای ترانزیت ولو هستیم.
    توی یه کافی شاپ! نشستیم. سرعت اینترنتشون هم که غوغا میکنه!!! آدم فکر میکنه دیتا رو کول میکنن میبرن تا به مقصد برسونن!
    شرمنده!دختر جان و همسرجان شدیدا دارن بهم چشم غره میرن. آخه لب تاب نوبتیه. تا دیدار بعدی خدانگهدار
    دوست عزیزم
    ممنون از گزارش مستقیمت از استانبول...فکر کنم رکورددار معرفت شدی اینجا.خوش باشید و سفر خوش.بی صبرانه منتظر گزارشهای بعدی هستیم.
    راستی زمان پرواز هم میشه به اینترنت دسترسی داشت؟