صفحه 921 از 1254 نخستنخست ... 4218218719119129139149159169179189199209219229239249259269279289299309319711021 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,201 تا 9,210 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    masood جان

فکر میکنم دیگه کسی انرژی پیگیری و استرس نداره دیگه . همه خسته شدن فکر کنم یک مدت دیگه کم کم این داستانها رو فراموش کنیم و بچسبیم به زندگیمون... امروز به وکیلم میگم CAIPS بگیرم؟ میگه هنوز زوده کمی صبور باشید!!!! جالبه به خدا...
    بايد منتظر باشيم ببينيم سورپرايز وزير چيه.اميدوارم خير باشه
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Member meandcanada آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineer/ Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    بايد منتظر باشيم ببينيم سورپرايز وزير چيه.اميدوارم خير باشه
    اي سوپرايزوو كه گفتي يعني چه؟
    CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
    Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
    and... finally... pass request July 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_eini نمایش پست ها
    پس مشکلی ندارید و راحت می تونید پیگیری کنید.اگر این پروسس شده بودید می توانستید با کیپس امتیازاتتون را بینید و لی قبل از اون زیاد مفید نیست.
    من از طریق پورتال ایمیل فرستادم و ازشون در مورد وضعیت پرونده ام پرسیدم. پاسخشون این بود. به نظرتون چیکار کنم الان؟ وکیلم هم حتما شاکی میشه اگه بفهمه

This is in response to your e-mail.

Please note this e-mail address does not match the email address provided in the application forms. Therefore we are unable to conclusively determine that this e-mail has originated from either the applicant or an authorized representative. If you wish to receive our response please use the e-mail address provided in the application form or change your e-mail address in accordance with the procedures provided below:

If you wish to change your mailing address (including e-mail address), please make a signed request (the applicant's hand-written signature should be placed under the request; the signature must match the sample left in your application form) to this effect and send it to this office by e-mail attachment, fax or regular mail.

Sincerely,

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط meandcanada نمایش پست ها
    اي سوپرايزوو كه گفتي يعني چه؟
    با اجازه از دوستان 38 تايي:
    http://twitter.com/kenneyjason

http://www.canadavisa.com/canada-imm...t108863.0.html
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

نقل قول نوشته اصلی توسط try hard نمایش پست ها
    من از طریق پورتال ایمیل فرستادم و ازشون در مورد وضعیت پرونده ام پرسیدم. پاسخشون این بود. به نظرتون چیکار کنم الان؟ وکیلم هم حتما شاکی میشه اگه بفهمه

Please note this e-mail address does not match the email address provided in the application forms. Therefore we are unable to conclusively determine that this e-mail has originated from either the applicant or an authorized representative. If you wish to receive our response please use the e-mail address provided in the application form or change your e-mail address in accordance with the procedures provided below:

If you wish to change your mailing address (including e-mail address), please make a signed request (the applicant's hand-written signature should be placed under the request; the signature must match the sample left in your application form) to this effect and send it to this office by e-mail attachment, fax or regular mail.

Sincerely,

نیازی به وکیل نیست یک جواب روتین و کلیشه ای بهتون دادند .درخواست تغییر ایمیل را بعد از امضا ی پای فرمهای اولیه اسکن و ایمیل کنیدبراشون همراه سووال خاصی که دارید.
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014

نیازی به وکیل نیست یک جواب روتین و کلیشه ای بهتون دادند .درخواست تغییر ایمیل را بعد از امضا ی پای فرمهای اولیه اسکن و ایمیل کنیدبراشون همراه سووال خاصی که دارید.
    اگه ایمیل رو تغییر بدم تو این مورد خاص تغییر می کنه یا اینکه از این به بعد با من مکاتبه خواهند کرد؟

اگه ایمیل رو تغییر بدم تو این مورد خاص تغییر می کنه یا اینکه از این به بعد با من مکاتبه خواهند کرد؟
    بهتون میگن این دفعه باهاتون مکاتبه می کنند ولی بعد از این با وکیلتون مگر اینکه عزلش کنید.درضمن اکثر جوابها کلیشه ای است و مکاتبه بی فایده.ترافیک ایجاد کردن و مکاتبه بی مورد کردن هم باعث میشه اگر مهاجری کار مهمی هم داشت در صف انتظار بمونه مثل دمشق
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014

بهتون میگن این دفعه باهاتون مکاتبه می کنند ولی بعد از این با وکیلتون مگر اینکه عزلش کنید.درضمن اکثر جوابها کلیشه ای است و مکاتبه بی فایده.ترافیک ایجاد کردن و مکاتبه بی مورد کردن هم باعث میشه اگر مهاجری کار مهمی هم داشت در صف انتظار بمونه مثل دمشق
    خودم هم از خیر ایمیل فرستادن و جوابش گذشتم. امیدوارم به زودی به وضعیت همه رسیدگی کنند. مرسی از پاسخهاتون

Sincerely,

ممنون از خبر رسانیت، به هر حال از این طریق فهمیدیم که چطور می شه آدرس و ایمیل رو تغییر داد.
    ممکنه بفرمایید که چند روز طول کشید که جواب دادند؟
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

از طریق پورتال دیروز ایمیل فرستادم. سریع یه ایمیل اتوماتیک اومد که ایمیل دریافت شد. امروز هم همین جواب رو فرستادند.